Лейди Гага поведе церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж

След като бяха забелязани ден по-рано в Париж, някои медии започнаха да твърдят, че Лейди Гага и Селин Дион са репетирали изпълнение на "La Vie en Rose" на Един Пиаф. И макар да нямаше такова изпълнение, едва ли някой е останал разочарован. 

Дион изпълни Hymne A L'Amour на Едит Пиаф минути след запалването на жертвеника с олимпийския огън. Лейди Гага и танцьори, развяващи розови пера, пък, поднесоха първото музикално шоу в рамките на продължилата 4 часа церемония по откриване на Олимпийските игри в Париж. Тя изпълни "Mon Truc en Plumes" на Зизи Жанмер и направи стилно кабаретно представление с френски шик.

Изпълнителката на "Bad Romance" благодари със снимки в своя Инстаграм профил за поканата да открие Игрите тази година.

"Чувствам се толкова благодарна, че ме помолиха да открия Олимпиадата в Париж през 2024 г. За мен е чест, че от организационния комитет на Олимпиадата ме помолиха да изпея такава специална френска песен – песен в чест на френския народ и неговата огромна история на изкуството, музиката и театъра".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Преди церемонията се говореше за участие и на Адриана Гранде и Дуа Липа. Последната не беше сред присъстващите, но пък Гранде беше сред звездните гости на откриването заедно със Синтия Ериво, с която си партнират в предстоящия филм "Wicked".

Свързани новини

Нов член в семейството на Лейди Гага

29.08.2024

Лейди Гага и Бруно Марс заедно

16.08.2024

Лейди Гага с новини от Олимпиадата

30.07.2024

Лейди Гага готви нов албум

25.07.2024

Чака ли дете Лейди Гага?

06.06.2024