Шоубизнес

24.09.201311:19

Днес е премиерата на албума-колекция на Chambao

10 Anos Around The World: новият албум-колекция на Ла Мари и компания, излиза днес в чест на 10-годишния юбилей на групата. През 2013 се навършват 10 години от международния дебют на Chambаo - декада, в която групата от Малага създаде и разви своя уникален музикален стил, за да се превърне в един от най-успешните музикални експорти на... прочети още »
24.09.201310:52

Sean Paul ще издаде новия си албум на през ноември

Скоро след успеха на миналогодишния Tomahawk Technique, Sean Paul ще издаде своя шести студиен запис Full Frequency на 4 ноември.     Белязан от продуцирания от Benny Blanco & The Cataracs хит сингъл “Other Side Of Love”, който дебютира на #3 в Германия, #4 в Швейцария, #7 в Обединеното кралство и... прочети още »
23.09.201315:17

Laura Pausini пусна песен с участието на Kylie Minogue

Laura Pausini пусна чисто новото си парче “Limpido”, което е дует със специалното участие на Kylie Minogue. Limpido” (написана от Laura Pausini и Virginio Simonelli) веднага харесала на Kylie, която мигновено приeла поканата на Laura за дует с нея в двете версии (италиано-английска и испанска) на... прочети още »
23.09.201311:15

Bruno Mars пленява с новия сингъл-талисман, “Gorilla”

Bruno Mars вече е затвърдил името си на изпълнител, пишещ красиви и трогателни текстове. Най-новият сингъл на звездата от актуалния му албум Unorthodox Jukebox, “Gorilla”, не отстъпва в това отношение.   “Gorilla” е една изключителна секси песен, макар и това да не личи на пръв поглед от заглавието й. Написана... прочети още »
23.09.201311:05

Мери Бойс Бенд изпращат лятото с първия си гиг за сезона

На 25 септември най-добрата БГ група за 2012 ще стартира клубния живот ударно – с концерт и нов сингъл.    Специално за най-големите почитатели, за първи път на сцената на клуб Rock IT ще прозвучи новият им сингъл "Приказка за нас”. Мери Бойс Бенд ще посрещнат феновете с почерпка и няма да си спестят хитовия... прочети още »
20.09.201313:39

Justin Timberlake пусна сингъла "TKO" - чуй го

Justin Timberlake пусна новия си сингъл, след като се закачаше с феновете си известно време.   В акаунта си в инстаграм той пусна ръкописна бележка "м ислите ли, че трябва да пусна някоя нова песен днес" и след като феновете (очаквано) го заляха с молба да го направи, той обяви дебюта на нови си сингъл... прочети още »
20.09.201313:25

Kanye West доведе организатори до истерия

Kanye West предизвика смут в организаторите на телевизионното шоу "Later... With Jools Holland", след като предяви серия от скандални искания, преди да излезе на сцената, информира бгнес.   Сред участниците във въпросния епизод с Kanye West са били Sting и Kings of Leon. Но те не предявили никакви претенции, нито към... прочети още »
20.09.201313:03

Britney се заселва в Лас Вегас, ще води свое шоу

Britney Spears ще се засели за 2 години в Меката на хазарта Лас Вегас, след като подписа съответният договор с Planet Hollywood Resort and Casino, съобщава бгнес. Попдивата ще има ангажимента да води от 27 декември насетне по 50 пъти в годината свое шоу. Билетите вече се продават.   Окончателната информация за договора сложи край на... прочети още »
20.09.201311:16

Какво може да накара звездите да се снимат голи? (галерия)

Знаем, че благотворителността е много важна за имиджа. Дали защото наистина подкрепят каузата, или защото е добре за публичността (и портфейла), много звезди са готови да направят много, за да покажат подкрепа към благородна кауза.   При това са готови да го направят по начин, за който иначе не успяват да ги "навият" дори... прочети още »
19.09.201311:49

Чуй целия албум на Jason Derulo, Tattoos!

Третият албум на Jason Derulo, Tattoos, ще излезе на 24 септември. Сега чуйте целия албум и кажете какво мислите!   Tattoos - съдържание: The Other Side Talk Dirty (feat. 2 Chainz) Marry Me Tattoo Trumpets Vertigo (feat. Jordin Sparks) Fire (feat. Pitbull) Side FX (feat. The... прочети още »
19.09.201311:00

Виж пълен списък с номинациите за наградите EMA на MTV за 2013

Церемонията по раздаването на ежегодните награди EMA на MTV за 2013 година, която ще бъде излъчена на живо по MTV, ще се състои на 10 ноември. Rudimental, Bruno Mars, Icona Pop и Green Day са само част от списъка с номинации за получаване на статуетките. Ето пълния списък:   Най-добра песен: Bruno Mars – “Locked Out Of... прочети още »