Шоубизнес

21.10.201313:31

Чуй новата песен на Justin Bieber, “Hold Tight”

И за пореден път Justin Bieber спази обещанието си за проекта “Music Mondays” - по една нова песен всеки понеделник 10 седмици, с които да промотира новия си албум. Сега можете да чуете “Hold Tight”:     По думите на самия Bieber 10-те нови парчета, които ще разкрие през "Музикалните... прочети още »
21.10.201313:20

Taylor Swift не знае дали иска деца

Taylor Swift преди време беше казала, че един ден иска да има 4 деца. Днес вече е на различно мнение. "Много обичам децата, обаче не знам дали някога ще имам свои. Във всеки случай не планирам да имам деца скоро", казва 23-годишната красавица в интервю за Glamour. "Засега даже не успявам да си представя човека, с когото някога... прочети още »
21.10.201312:53

Rihanna позира провокативно в хиджаб пред джамия в Абу Даби (галерия)

Rihanna намери време в заетия си график да се поразходи из града по време на престоя си в Абу Даби този уикенд, като посети джамия в съвсем истински, макар и дизайнерски, мюсюлмански хиджаб.    В неделя изпълнителката публикува снимките в инстаграм профила си, които показват, че сексапилът й не може да бъде спрян нито от... прочети още »
18.10.201317:11

Celine Dion издава нов албум през ноември

Loved Me Back To Life, дългоочакваният нов албум от Celine Dion и първи англоезичен албум на певицата от 6 години, излиза на 4 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.    В Loved Me Back To Life, Celine Dion събира изключителен екип от композитори и продуценти в лицето на Ne-Yo, Даян Уорън, Трики Стюарт, Стиви Уондър, Ег... прочети още »
18.10.201312:30

Новият албум на Miley Cyrus оглави Billboard Top 200

Говорете каквото искате, но явно всичко, което Miley Cyrus прави, се обръща в нейна полза - или поне така говори статистиката.    Последният й албум, Вangerz, закова първа позиция в албум чарта на Billboard Top 200 още с дебюта си. Освен, че дебютира на върха, албумът, който маркира най-зрелищната и скандална промяна в имиджа на... прочети още »
18.10.201311:22

И Nicki Minaj се съблече (галерия)

Nicki Minaj, може би смутена от това, че след Lady Gaga, Rihanna, Ke$ha и Miley Cyrus не останаха много начини да си скандален и противоречив, без да си и гол, реши да приеме подхода "Ако не можеш да ги победиш, присъедини се" и също се съблече.    Minaj публикува снимките си в Инстаграм, прикрита от нищо повече от... прочети още »
17.10.201313:41

Обявиха най-високоплатените ТВ актьори (галерия)

Forbes (че кой друг) обяви класацията си за най-високоплатените актьори в ТВ бранша, на базата на припечеленото между юни 2012 и юни 2013.   Вижте ги в галерията ни, заедно с позицията им в класацията и истината за портфейла им в цифри. прочети още »
17.10.201313:06

Новата песен на Katy Perry от Prism изтече онлайн - чуй я!

Докато актуалният сингъл на Perry, "Roar", все още е на върха в чартовете, започнаха да се появяват и други парчета от албума й Prism.      "Unconditionally" е класическа любовна балада, едно от четирите парчета от Prism, където продуцентството е споделено - с Dr. Luke (Kelly Clarkson, Rihanna) и... прочети още »
17.10.201312:00

Bruno Mars показа секси клипа към последния си сингъл “Gorilla”

Bruno Mars анонсира световната премиера на дългоочаквания си нов клип “Gorilla”. Видеото е режисирано от Mars заедно с неговия дългогодишен партньор Cameron Duddy.    “Gorilla” е последният сингъл и клип от втория албум на Mars Unorthodox Jukebox. Песента следва стъпките на предишните три хит сингъла:... прочети още »
17.10.201311:39

U2 ще издадат нов албум догодина

U2 ще издадат новия си албум в началото на следващата година, съобщи бгнес.   Басистът на групата Adam Clayton съобщи, че музикантите са към края на записите за новия албум, който ще последва No Line On the Horizon, издаден през 2009. Песните ще обединяват различни ери в кариерата им.   "Мисля, че с този албум U2 до... прочети още »
17.10.201311:04

Светът на Рут Колева на длан в новия албум RUTH

На 25 октомври от 20:00 часа Рут Колева ще представи дългоочаквания си нов албум в Централния военен клуб в София. Албум, записан в Холандия и мастериран в САЩ, който предстои да бъде издаден освен в България и в страни като Япония, Индонезия, САЩ, Великобритания, Холандия, Германия, Белгия. Независимо от географията, най-важното отново е... прочети още »