Шоубизнес

24.10.201311:40

Стартира националното турне на Графа

Стартира националното турне на Графа "Заедно за децата на България“ в подкрепа на УНИЦЕФ.    Турнето започна от Пловдив, Дом на културата "Борис Христов“ на 23 октомври, следва Благоевград, Зала "Яворов“ - 24 октомври, 1 ноември – Държавна Опера Стара Загора, 2 ноември – Държавна... прочети още »
23.10.201312:28

Kylie Minogue решена да се бори за връзката си

Kylie Minogue е решена да се бори за връзката си с Andres Velencoso.   Певицата и испанският модел обявиха миналата седмица, че се разделят след петгодишна връзка, но Kylie иска нещата помежду им отново да потръгнат. "Те продължават да си говорят всеки ден и са много повече от близки. По някакъв начин, макар те да не са заедно,... прочети още »
23.10.201311:05

Kanye West предложи на Kim Kardashian на рождения й ден (снимки)

Kanye West винаги е държал на стила, така че не е изненада, че предложи брак на приятелката си и майка на детето му с подобаващ за себе си апломб.   Предложението се случи в понеделник, рождения ден на Kim, но преди да зададе ключовия въпрос на светещото табло на стадиона в Сан Франциско AT&T Park, който нае специално за случая,... прочети още »
23.10.201310:13

Обявиха номинациите за първите годишни музикални награди на YouTube

YouTube обяви номинациите за първите YouTube Music Awards в историята, които ще бъдат раздадени в Ню Йорк на 3 ноември.    Номинациите представят артистите и видеата с най-високи показатели в платформата, включително брой гледания, харесвания, споделяния, коментари и абонаменти. Победителите ще бъдат определени от феновете,... прочети още »
22.10.201315:54

Чуй новата песен на Demi Lovato - “Let It Go”

Demi Lovato публикува новия си сингъл - “Let It Go”. Песента е част от предстоящия филм на Disney "Frozen". И албумът на изпълнителката, и филмовата продукция излизат през ноември. прочети още »
22.10.201315:17

Виж кой е на върха в класацията "Най-богати под 30"

Макар да не победиха в изданието на X Factor, което ги събра, One Direction успяха - не само в музикално отношение, но и в чисто финансово - и оглавиха класацията на най-богатите в шоубизнеса под 30 годиншна възраст. Бой бандата, чиято стойност е около £59.33 милиона - успя да събори от първото място звездата от поредицата за Harry... прочети още »
22.10.201312:02

Подробно за новия албум на James Arthur

Победителят от последния сезон на британския X Factor, James Arthur, разкри съдържанието, творческия екип и визията на предстоящия си едноименен дебютен албум, който излиза на музикалния пазар на 4 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.    Екипът, който работи върху дебютния проект на артиста, включва някои от най-успешните и... прочети още »
22.10.201311:29

Lady Gaga промотира "Do What U Want" с провокация

Lady Gaga явно се специализира в психологическо айкидо - вместо да напада критиците си, тя използва собствените им сили в своя полза. Така например промотира в туитър и последния си сингъл, с участието на R. Kelly, "Do What U Want", като успяваше да вплете името на песента и строфи от нея като хаштаг в няколко... прочети още »
21.10.201313:31

Чуй новата песен на Justin Bieber, “Hold Tight”

И за пореден път Justin Bieber спази обещанието си за проекта “Music Mondays” - по една нова песен всеки понеделник 10 седмици, с които да промотира новия си албум. Сега можете да чуете “Hold Tight”:     По думите на самия Bieber 10-те нови парчета, които ще разкрие през "Музикалните... прочети още »
21.10.201313:20

Taylor Swift не знае дали иска деца

Taylor Swift преди време беше казала, че един ден иска да има 4 деца. Днес вече е на различно мнение. "Много обичам децата, обаче не знам дали някога ще имам свои. Във всеки случай не планирам да имам деца скоро", казва 23-годишната красавица в интервю за Glamour. "Засега даже не успявам да си представя човека, с когото някога... прочети още »
21.10.201312:53

Rihanna позира провокативно в хиджаб пред джамия в Абу Даби (галерия)

Rihanna намери време в заетия си график да се поразходи из града по време на престоя си в Абу Даби този уикенд, като посети джамия в съвсем истински, макар и дизайнерски, мюсюлмански хиджаб.    В неделя изпълнителката публикува снимките в инстаграм профила си, които показват, че сексапилът й не може да бъде спрян нито от... прочети още »