Шоубизнес

09.10.201311:28

Taylor Swift постави творчески рекорд

Taylor Swift постави нов рекорд. Нешвилската международна асоциация на авторите на песни обяви, че ще награди Swift със званието Автор на песни/Изпълнител на годината за шести пореден път.   Победата на 23-годишната Swift я поставя пред петкратни легендарни победители като Vince Gill и Alan Jackson. Титлата... прочети още »
08.10.201315:26

Андреа Бочели се завръща в България догодина

Преди 8 години музикалният гений излезе пред българската публика с камерен концерт, а през май 2014 отново ще пее пред своите български почитатели. За първи път публиката у нас ще се докосне до истинската същност на световноизвествния тенор, който идва сега за един магически спектакъл, включващ класически арии от най-известните италиански и... прочети още »
08.10.201315:06

Фънк легендите Kool and The Gang отново в България!

Kool & the Gang, една от най-обичаните и ценени фънк групи, отново ще зарадва българската публика на 20 януари 2014, в зала 1 на НДК. Билетите за събитието са на цени от 40 до 120 лв.    Kool & The Gang през годините продават повече от 70 милиона албума по целия свят, оказвайки влияние върху музиката на три поколения.... прочети още »
08.10.201310:03

Чуй новия сингъл на Justin Bieber - "Heartbreaker"

Както беше обещал наскоро, Justin Bieber пусна нов сингъл тзи седмица. "Heartbreaker" е първият от 10 промоционални сингъла, които изпълнителят обеща да пуска всеки понеделник (технически погледнато - всяка неделна нощ) - до полунощ на 9 декември.   Bieber съобщи за старта с хаштага #MusicMondays в туитър и линк към iTunes,... прочети още »
08.10.201309:19

Lady Gaga показа обложката на ARTPOP

В последно време в шоубизнеса никой не може да задържи дрехите на гърба си, така че не е изненада, че Lady Gaga също се съблече гола за обложката на новия си албум ARTPOP.   Всъщност това не е съвсем коректно, защото не е гола самата певица, а нейната статуя - същата, която тя поръча на Jeff Koons... прочети още »
07.10.201314:05

Robbie Williams е среброкос капитан в новото си видео (галерия)

Макар да е на сцена от 90-те, Robbie Williams правеше всичко възможно да не позволи и на един бял косъм да се появи на главата му. Досега. 39-годишният изпълнител погледна бъдещето в очите заради новия клип към сингъла си "Go Gentle", в който играе достолепен, посребрял капитан на кораб.   Снимките се проведоха в Лос... прочети още »
07.10.201311:53

Chris Brown е загубил девствеността си на 8 години

Или поне така утвърждава той. Chris Brown разкри, че е загубил девствеността си, когато е бил на крехката възраст от 8 години. Признанието изпълнителят праи пред "Guardian" и добавя, че комапнията на по-големите му братовчеди, които гледали порно, го е накарала да се чувства готов за реалните преживявания много... прочети още »
07.10.201311:01

Madonna е била изнасилена в Ню Йорк

Madonna направи ужасяващи разкрития за миналото си като начинаеща певица и танцьорка в Но Йорк през 70-те. Материалното момиче се мести от Мичигън в Ню Йорк през 1977, за да преследва музикалните си амбиции, но градът се оказал много по-опасен, отколкото е предполагала, споделя тя в интервю пред "Harper's... прочети още »
04.10.201312:07

Miley Cyrus се съблече (отново) за Terry Richardson (галерия 18+)

Тези дни Miley Cyrus не слиза от страниците на всички медии и за жалост никой не говори за музиката й. Нова серия снимки, които можете да видите в 18+ галерията по-долу, публикувани в личния блог на фотографа Terry Richardson с нищо не помагат на ситуацията. На тях Miley е в различни стадии на разсъблеченост и непристойни игри с различни... прочети още »
04.10.201310:36

Justin Bieber се качи на китайската стена на гърба на бодигарда си...

Напоследък Justin Bieber успява да влезе в заглавията на медиите само с негативни постъпки, а последната дори феновете му прецемяват като арогантна. При посещението си в Пекин изпълнителят беше сниман качен на раменете на еин от бодигардовете си, докато цялата му "свита" катери Великата китайска... прочети още »
04.10.201310:12

Anastacia си направи двойна мастектомия след раков рецидив

Anastacia е преминала операция - двойна мастектомия (отстраняване на гърдите) - след като ракът, от който се беше излекувала, се появи отново, десет години по-късно. 45-годишната изпълнителка обяви това едва сега - съвсем навреме, тъй като месец октомври по целия свят е месец на повишаване на вниманието към рака на... прочети още »