Шоубизнес

09.09.201311:19

Рут показа видеото на "Виждам те"

Рут пусна видеоклипа на песента "Виждам те". Клипът е дело на Деница Русланова и Дамян Димитров. Текстът е написан от Гергана Турийска и Илия Григоров, а музиката е по идея на Рут. Тази седмица - на 11.09, Рут ще зарадва феновете с още нещо ново. Преди дни Рут Колева разкри подробности около излизането на новия си албум, по... прочети още »
09.09.201311:15

Manu Chao, Уикеда и Миленита на 16.09. в София

Manu Chao пристига у нас с екип от 15 души, а на сцената ще стъпят четирима от тях в състав: MANU CHAO /вокали & китара/, PHILIPPE /барабани/, MADJID /китара/, GAMBEAT /бас/. Бандата стартира Балканското си турне в края на миналата седмицата от Будапеща, а след обиколка по нашите ширини е отправила поглед към далечна... прочети още »
09.09.201310:38

Тейлър Суифт, Джъстин Бийбър, Риана влизат в Книгата с рекордите...

Някои от най-популярните и продавани поп изпълнители в момента ще намерят място в следващото издание на Книгата с рекордите на Гинес с постижения, отчетени за първи път в съвременната история на музикалната индустрия. Така например Тейлър Суифт ще бъде включена в 2014 Guinness World Records като единствената солова изпълнителка, която... прочети още »
09.09.201310:01

Жени Калканджиева заяви, че отлага развода

Водещата на "Жените говорят" заяви, че със съпруга й Тачо са се отказали от развода и ще се разделят временно. Бившата манекенка се разплака в ефир. Жени Калканджиева обясни, че била твърдо решена да се разведе. Но тъй като с Тачо все още живеят заедно и разговарят, двамата решили да се разделят временно, за да разберат дали има... прочети още »
05.09.201315:03

Christina Aguilera е на корицата на сп. "Maxim" (галерия)

Christina Aguilera е на корицата на новия брой на сп. "Maxim". Изпълнителката избра изданието, за да покаже новата си, тренирана и по-фина фигура - вижте няколко промо кадъра в галерията ни по-долу.   “Аз съм изключително земно момиче”, казва тя пред списанието. “Най-удобно ми е по потник и мъжко бельо. Да... прочети още »
05.09.201314:36

Eddie Murphy записа песен със Snoop Lion - чуй я!

Актьорът Eddie Murphy се обедини с рапъра Snoop Lion и динамичното дуо записа съвместна реге песен, "Red Light". И нещата няма да се свършат с едната песен - актьорът обяви, че ще издаде цял албум, наречен 9.     Това не е първият път, в който изпълнителят е изкушен от музиката - за първи път започна да се... прочети още »
05.09.201312:23

Lana Scolaro: "Robin Thicke изневери на Paula с мен!"

Помните ли снимката на Robin Thicke - или по-точно ръката му - в некомфортна и труднообяснима близост със заоблените части на млада блондинка? Тя се оказа 20 годишната Lana Scolaro. И има интересна версия за случилото се.   По време на ексклузивно интервю пред сп. "Life and Style", Lana разкри, че Robin Thicke наистина е... прочети още »
05.09.201311:58

Уикеда се присъединяват към концерта на Manu Chao

Миленита с групата си Funky Miracle, Уикеда и реге DJ Lazy Face ще бъдат подгряващите изпълнители от българска страна в концерта на Manu Chao в София, който ще се състои на 16 септември в зала "Фестивална". Това съобщават организаторите, броени дни преди дългоочакваното събитие.   Manu Chao пристига у нас с екип от 15 души,... прочети още »
04.09.201315:40

Gloria Estefan пуска новата си колекция The Standards

Новият албум на Gloria Estefan The Standards ще излезе на 10 септември у нас. Албумът ще зарадва феновете на Gloria Estefan по целия свят, тъй като включва някои от най-големите стандарти на американската популярна музика от 20-ти век в нови интепретации на английски, испански, италиански, португалски и френски език. Част от текстовете са... прочети още »
04.09.201314:08

Gisele Bündchen записа благотворителен музикален кавър - чуй го

Gisele Bündchen записа благотворителен музикален кавър - чуй го     Бразилската красавица Gisele Bündchen е явно всестранно надарена. След като беше избрана да бъде лицето на есенната колекция на H&M, сега стана ясно, че ще запише и кавър на класаическо рок парче!    "All Day and All Of The... прочети още »
04.09.201313:46

Britney Spears си взе учител по пеене, подготвя изненада

Britney Spears е наела преподавател по вокално майсторство за да я подготви за голямато й завръщане на сцената.   32-годишната изпълнителката наскоро започна да дразни интереса на феновете си с перспективата за "голяма новина" - очевидно съврзана с обратното броене на сайта й, според което тя ще разкрие за какво става дума... прочети още »