Шоубизнес

11.09.201311:34

Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013

След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година Нова ТВ и продуцентите подготвтят поредната порция красота за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис. Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства... прочети още »
11.09.201310:02

Елтън Джон се вдъхнови от Линзи Лоън и Джъстин Бийбър

Новата песен на сър Елтън Джон е вдъхновена от проблемите на Линдзи Лоън и Джъстин Бийбър. Заглавното парче на новия албум "The Diving Board" на изпълнителя насочва слушателите към тъмната страна на славата. Феновете вероятно ще останат с впечатление, че парчето описва личните битки и живота под прожекторите на на самия Елтън... прочети още »
10.09.201311:06

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

44-годишната Джей Ло и изпълнителката на хита "Everything Has Changed" планират да изпълнят в дует песен, която да бъде включена в предстоящия осми студиен албум на Лопес. Двете пяха заедно на концерт от турнето "Red" на Тейлър миналия месец. Лопес и Суифт са големи фенки една на друга и са развълнувани да работят... прочети още »
10.09.201310:48

Шер разкри обложката и траклистинга на новия си албум

Шер (Cher) ще издаде своя 26-ти студиен запис “Closer To The Truth” през Warner Brothers Records на 24 септември. Албумът, записан през изминалата година в Лос Анджелис и Лондон включва 11 нови парчета, начело с енергичния пилотен сингъл "Woman's World", който достигна първата позиция в Щатите в класацията за... прочети още »
10.09.201310:03

Спечели концерт на Революция Z в твоето училище

И дойде време за най-голямата изненада, която Bulgaria Mall са подготвили за всички ученици в София! Тази учебна година имате възможността да доведете Революция Z във вашето училище! Те ще изнесат концерт в училището победител, като от Bulgaria Mall ще организират всичко необходимо. Единственото, което трябва да направите, е да се... прочети още »
09.09.201314:13

Божинов: Край с Николета, приоритет са децата

След множество спекулации по въпроса разделено ли е щастливото доскоро семейство Николета и Валери Божинови, футболистът най-накрая призна в личния си профил в социалната мрежа, че не живее под един покрив с плеймейтката. "Да, с Николета сме разделени официално и всеки от нас има право на свой живот. Аз съм сам в момента и приоритети... прочети още »
09.09.201311:19

Рут показа видеото на "Виждам те"

Рут пусна видеоклипа на песента "Виждам те". Клипът е дело на Деница Русланова и Дамян Димитров. Текстът е написан от Гергана Турийска и Илия Григоров, а музиката е по идея на Рут. Тази седмица - на 11.09, Рут ще зарадва феновете с още нещо ново. Преди дни Рут Колева разкри подробности около излизането на новия си албум, по... прочети още »
09.09.201311:15

Manu Chao, Уикеда и Миленита на 16.09. в София

Manu Chao пристига у нас с екип от 15 души, а на сцената ще стъпят четирима от тях в състав: MANU CHAO /вокали & китара/, PHILIPPE /барабани/, MADJID /китара/, GAMBEAT /бас/. Бандата стартира Балканското си турне в края на миналата седмицата от Будапеща, а след обиколка по нашите ширини е отправила поглед към далечна... прочети още »
09.09.201310:38

Тейлър Суифт, Джъстин Бийбър, Риана влизат в Книгата с рекордите...

Някои от най-популярните и продавани поп изпълнители в момента ще намерят място в следващото издание на Книгата с рекордите на Гинес с постижения, отчетени за първи път в съвременната история на музикалната индустрия. Така например Тейлър Суифт ще бъде включена в 2014 Guinness World Records като единствената солова изпълнителка, която... прочети още »
09.09.201310:01

Жени Калканджиева заяви, че отлага развода

Водещата на "Жените говорят" заяви, че със съпруга й Тачо са се отказали от развода и ще се разделят временно. Бившата манекенка се разплака в ефир. Жени Калканджиева обясни, че била твърдо решена да се разведе. Но тъй като с Тачо все още живеят заедно и разговарят, двамата решили да се разделят временно, за да разберат дали има... прочети още »
05.09.201315:03

Christina Aguilera е на корицата на сп. "Maxim" (галерия)

Christina Aguilera е на корицата на новия брой на сп. "Maxim". Изпълнителката избра изданието, за да покаже новата си, тренирана и по-фина фигура - вижте няколко промо кадъра в галерията ни по-долу.   “Аз съм изключително земно момиче”, казва тя пред списанието. “Най-удобно ми е по потник и мъжко бельо. Да... прочети още »