Шоубизнес

05.09.201312:23

Lana Scolaro: "Robin Thicke изневери на Paula с мен!"

Помните ли снимката на Robin Thicke - или по-точно ръката му - в некомфортна и труднообяснима близост със заоблените части на млада блондинка? Тя се оказа 20 годишната Lana Scolaro. И има интересна версия за случилото се.   По време на ексклузивно интервю пред сп. "Life and Style", Lana разкри, че Robin Thicke наистина е... прочети още »
05.09.201311:58

Уикеда се присъединяват към концерта на Manu Chao

Миленита с групата си Funky Miracle, Уикеда и реге DJ Lazy Face ще бъдат подгряващите изпълнители от българска страна в концерта на Manu Chao в София, който ще се състои на 16 септември в зала "Фестивална". Това съобщават организаторите, броени дни преди дългоочакваното събитие.   Manu Chao пристига у нас с екип от 15 души,... прочети още »
04.09.201315:40

Gloria Estefan пуска новата си колекция The Standards

Новият албум на Gloria Estefan The Standards ще излезе на 10 септември у нас. Албумът ще зарадва феновете на Gloria Estefan по целия свят, тъй като включва някои от най-големите стандарти на американската популярна музика от 20-ти век в нови интепретации на английски, испански, италиански, португалски и френски език. Част от текстовете са... прочети още »
04.09.201314:08

Gisele Bündchen записа благотворителен музикален кавър - чуй го

Gisele Bündchen записа благотворителен музикален кавър - чуй го     Бразилската красавица Gisele Bündchen е явно всестранно надарена. След като беше избрана да бъде лицето на есенната колекция на H&M, сега стана ясно, че ще запише и кавър на класаическо рок парче!    "All Day and All Of The... прочети още »
04.09.201313:46

Britney Spears си взе учител по пеене, подготвя изненада

Britney Spears е наела преподавател по вокално майсторство за да я подготви за голямато й завръщане на сцената.   32-годишната изпълнителката наскоро започна да дразни интереса на феновете си с перспективата за "голяма новина" - очевидно съврзана с обратното броене на сайта й, според което тя ще разкрие за какво става дума... прочети още »
04.09.201309:28

Kim Kardashian: "Отново ще се снимам гола за Playboy!"...

Само защото наскоро роди, Kim Kardashian няма намерение да спре да бъде център на мъжкото внимание и желания. И най-прекия път към това е решението, което обяви в шоуто си - че ще се снима отново гола за "Playboy".   Тъй като епизодът е заснет преди раждането на North, заканата й е в бъдеще време. "Веднага, щом... прочети още »
03.09.201310:01

Miley Cyrus в (почти) гола фотосесия за сп. "Notion"...

Miley Cyrus напоследък не може да задържи една дреха на гърба си, а когато успее - скандализира с вулгарни танци, търкайки се в сценичните си партньори - както на представянето й заедно с Robin Thicke на наградите на MTV.   Това обаче не я спира и явно водена от идеята, че няма лоша реклама бивша звезда на Disney засне гореща... прочети още »
03.09.201309:42

За колко се пазарят звездите, преди да сключат брак? (галерия)

В забавната индустрия всичко е бизнес... дори бракът. Предбрачните споразумения са практически задължителни, когато управляваш многомилионни империи - особено ако това се отнася и до двамата.    Разгледайте в галерията ни девет двойки, които имат - или са имали, преди да се докажат полезни - стабилни предбрачни споразумения. прочети още »
02.09.201315:47

Justin Bieber се сби в клуб, загуби златната си верижка (снимки)

Колкото повече се опитва да сглоби имидж на улегнал и зрял човек, толкова повече не му върви на Justin Bieber - кога по негова вина, кога без вина виновен, постоянно се забърква в скандали. Последният освен лоша реклама, му донесе и реална загуба на златно украшение – масивна верижка на стойност около 40 хиляди долара – при разпра... прочети още »
02.09.201312:35

James Blunt заснема истинска сватба във видеото към “Bonfire Heart”

James Blunt представи видеото към новия си сингъл “Bonfire Heart”, включен в неговия четвърти студиен албум Moon Landing, който ще бъде издаден на 21 октомври.    В придружаващото видео Blunt пътува из Америка на своя мотор и прави снимки на хората, които среща по пътя си. Зад създаването на клипа към “Bonfire... прочети още »
02.09.201311:58

“Let There Be Love” е любовно обяснение към феновете на Aguilera

Christina Aguilera публикува позитивно, празнично видео към песента си “Let There Be Love”, заедно с дълго любовно писмо към феновете си.     В клипа е сниман приятелят й Matt Rutler, сина й Max, както и Nicole Richie, призиваваща за равнество и любов. Aguilera обясн, че видето е посветено на феновете й, на... прочети още »