Шоубизнес

13.09.201311:39

Kings Of Leon издават шестия си студиен албум 'Mechanical...

На 24 септември Kings Of Leon издават шестия си студиен албум 'Mechanical Bull'. У нас албумът ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия. В средата на юли, групата пусна пилотното парче от албума - Supersoaker” – а до дни се чака и радио премиерата на втория сингъл 'Beautiful... прочети още »
13.09.201310:49

Britney Spears представи корицата на новия си сингъл - 'Work...

 Britney Spears представи корицата на новия си сингъл - 'Work Bitch', който ще излезе в понеделник - 16 септември. Предлопага се, че Spears работи по осмия си студиен албум, който се очаква да излезе през следващите месеци. Тя издаде своя последен албум "Femme Fatale", през 2011 година. В последните две години тя... прочети още »
13.09.201310:29

Биохрани и домашна ракия за Manu Chao в София

Броени дни преди дългоочаквания концерт на Manu Chao Ventura в зала "Фестивална" на 16 септември, вече са известни и последните детайли около гостуването на легендарния музикант и групата му, пише актуално.ком. По време на престоя си у нас Manu Chao поиска разнообразно меню, включващо единствено биопродукти и местни ястия и... прочети още »
13.09.201309:53

Елтън Джон ще пее на живо на „Еми”

Елтън Джон ще свири на живо на церемонията по връчването на наградите “Еми“ тази година. 66-годишният музикант ще участва за първи път в събитието, което ще се състои на 22 септември. Елтън Джон ще направи своя дебют на 65-тите награди “Еми“, за да почете паметта на американския шоумен, пианист и вокалист Либерачи.... прочети още »
12.09.201315:52

Robbie Williams обяви нов албум - "Swings Both Ways"

Robbie Williams обяви, че ще издаде новия си албум - "Swings Both Ways" на 18 ноември. Колекцията ще включва и дуети с Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson, Olly Murs и Rufus Wainwright. Ето и пълния сет-лист: 1. 'Shine My Shoes' (new song) 2. 'Go Gentle' (new song) 3. 'I Wanna Be Like... прочети още »
12.09.201310:02

Риана пак си избра лошо момче

Немирната Риана, чиято драматична връзка с рапъра Крис Браун приключи след многократни сдобрявания и раздели, има нова любов. Сърцето ѝ вече е заето от друга хип-хоп звезда - 24-годишния A$AP Rocky. Освен с музикалните си изяви последният е прочут и като едно от лошите момчета в презокеанския хип-хоп и дори има досие във връзка с упражнено... прочети още »
12.09.201309:42

Лора Караджова, Криско и други звезди в „Музикална академия”

Пет от най-хитовите музикални артисти в момента в България, загърбват активна концертна дейност и за три месеца се потапят в най-голямото предизвикателство на сезона - шоуто „Музикална академия”, което започва на 24 септември по ТВ7. Те са млади, красиви, известни и много талантливи. Техните хитове оглавяват музикалните... прочети още »
12.09.201309:38

Адел, Риана и Кейти Пери предлагат целувките си на търг

Певиците Адел, Риана и Кейти Пери предлагат отпечатък с червило от устните си на търг, съобщава сайтът Контактмюзик. Щастливите победители в наддаването ще получат шанса височайшите целувки да им бъдат татуирани на избрана част от тялото от изтъкнатия нюйоркски майстор Банг Банг. Към инициативата на трите поп прими се присъединиха също... прочети още »
11.09.201311:34

Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013

След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година Нова ТВ и продуцентите подготвтят поредната порция красота за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис. Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства... прочети още »
11.09.201310:02

Елтън Джон се вдъхнови от Линзи Лоън и Джъстин Бийбър

Новата песен на сър Елтън Джон е вдъхновена от проблемите на Линдзи Лоън и Джъстин Бийбър. Заглавното парче на новия албум "The Diving Board" на изпълнителя насочва слушателите към тъмната страна на славата. Феновете вероятно ще останат с впечатление, че парчето описва личните битки и живота под прожекторите на на самия Елтън... прочети още »
10.09.201311:06

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

44-годишната Джей Ло и изпълнителката на хита "Everything Has Changed" планират да изпълнят в дует песен, която да бъде включена в предстоящия осми студиен албум на Лопес. Двете пяха заедно на концерт от турнето "Red" на Тейлър миналия месец. Лопес и Суифт са големи фенки една на друга и са развълнувани да работят... прочети още »