Шоубизнес

12.05.201112:13

Линдзи Лоън пак влиза в затвора

Линдзи Лоън не оспори предявеното срещу нея обвинение в кражба на огърлица от магазин в Лос Анджелис през януари и бе осъдена на 4 месеца затвор, съобщи Ройтерс. Актрисата бе представена от свой адвокат в съда. В съответствие с калифорнийските закони неоспорването на обвинението се приема като признание за вина. 24-годишната Лоън, която е... прочети още »
12.05.201111:13

Стинг пристига в София в деня на концерта си - 7 юни

Остава по-малко от месец от старта на дългоочакваното турне на Стинг в Източна Европа. Вече са известни и някои подробности относно предстоящия концерт на Стинг на 7 Юни на стадион Георги Аспарухов в София. Звездата ще пристигне в деня на концерта. Symphonicity е една селекция, създадена специално за това турне, включваща редица любими... прочети още »
12.05.201110:12

Най-новият клип на Rihanna -"California King Bed" - видео

Радио FM+ представя най-новия клип на Риана (Rihanna) "California King Bed". Сингълът е четвърти подред от платинения албум "Loud". Скоро стана известно, че Риана ще промотира "Loud" на обиколка във Великобритания по-късно тази година, която включва рекордните 10 дати в O2 Arena в Лондон. прочети още »
12.05.201107:06

Хю Грант сменя Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"

Актьорът Хю Грант най -вероятно ще смени Чарли Шийн в тв сериала "Двама мъже и половина". Британското лошо момче е в Лос Анджелис, където преговаря с продуцентите на тв сериала, които неотдавна уволниха Шийн заради проблемите му с наркотиците и алкохола. Миналата година актьорът дори посегна с нож на втората си съпруга Брук Мюлер.... прочети още »
11.05.201110:31

Хю Лори жъне музикални успехи в Европа

Дебютният албум на Хю Лори (Hugh Laurie) "Let Them Talk" се изстреля директно на №2 във френските класации и е в Топ 5 на немските. В момента държи първа позиция в iTunes на Франция, Германия, Швейцария и Австрия. “Let Them Talk” е съпътстван от “Story Behind the Song”, серия от 6 онлайн видео разказа,... прочети още »
11.05.201109:41

Двучасов виртуозен концерт ни обещава Джо Кокър

Осем виртуозни музиканти ще бъдат част от концерта на легендарния Джо Кокър в София. Компания на носителя на Грами на 28 май в столичната зала „Фестивална" ще правят и няколко дами, които ще изпълняват бекинг вокалите, съобщават организаторите от Balkan Entertainment. Шоуто, което е планирано да продължи два часа, ще включва... прочети още »
11.05.201108:20

Започва 16-ият Салон на изкуствата в НДК

16-ият Салон на изкуствата, организиран от НДК се открива на 11 май и ще продължи до 25 юни под знака на 30 годишния юбилей на двореца. Салонът ще бъде открит с изложба "Началото" от 18 часа , която разказва историята на Двореца, документирана на фотоси. Музикален поздрав за годишнината ще поднесат едни от най-обичаните фолклорни... прочети още »
11.05.201108:15

$20,4 милиона за платно на Анди Уорхол

Платното на Анди Уорхол "Sixteen Jackie's", показващо бившата първа дама на САЩ Джаки Кенеди, беше продадено за 20,4 милиона долара в Ню Йорк. Въпреки сумата, цената е в долната граница на предварителните очаквания. Портретът на Джаки се състои от 8 нейни картини и огледалните им отражения. "Розовата пантера" на Джеф... прочети още »
10.05.201110:52

Арнолд Шварценегер и съпругата му се разделят

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шривер обявиха, че се разделят, докато продължават да работят върху бъдещето на тяхната връзка, предаде "Ройтерс". Изненадващото съобщение идва четири месеца, след като роденият в Австрия шампион по културизъм и холивудска звезда, напусна губернаторския пост... прочети още »
10.05.201107:51

Радклиф, Патинсън и Найтли сред най-богатите хора на Острова

Холивудските знаменитости Даниел Радклиф, Робърт Патинсън и Кийра Найтли бяха определени за едни от най-богатите млади хора във Великобритания, съобщават американските медии. Състоянието на звездата от продукцията "Хари Потър" бе оценено на 76,8 млн. долара от вестник "Сънди Таймс", изготвил списък на 50-те най-богати... прочети още »
10.05.201107:20

Уитни Хюстън още е в капан на дрогата

Поп иконата от близкото минало Уитни Хюстън отново се е подложила на лечение от зависимост от наркотици и алкохол, потвърди нейната говорителка, цитирана от "Ройтерс". Многократната носителка на награди "Грами" е предпочела да се включи в програмата без да влиза в клиника. "Уитни доброволно се включи, за да... прочети още »