Шоубизнес

03.05.201107:29

Род Стюарт се сродява с Бенисио Дел Торо

Британският рок певец Род Стюарт потвърди информацията на медиите, че очаква в най-скоро време да стане дядо, тъй като дъщеря му Кимбърли е бременна от актьора Бенисио Дел Торо, пишат американските таблоиди. Представителят на известния изпълнител потвърди, че дъщерята на Род наистина очаква в най-скоро време да се роди първото й дете и... прочети още »
02.05.201111:40

Скарлет Йохансон вече е червенокоса

На вечеря в Белия дом в събота, актрисата Скарлет Йохансон показа новата си червена коса, а по-късно папараците я изловиха хванала за ръката Шон Пен. Досега двамата актьори бяха твърде дискретни в показването на любовните си отношения. Скарлет и Шон отново не бяха официална двойка на вечерята, изпълнена със знаменитости и медийни... прочети още »
02.05.201111:00

Радио FM+ представя: Jessie J и "Nobody's perfect"

Представяме ви най-новият клип на Джеси Джей (Jessie J) "Nobody's perfect". Супер актуалната британска певица последва примера на колегите си от Тейк Дет(Take That) и снима клипа си в киноцентър Бояна. За съжаление визитата на Джеси мина абсолютно инкогнито. Малцина сънародници са успяли да зърнат младата звезда и ... прочети още »
28.04.201115:34

Кейти Пери съди списание, обвинило я в изневяра

Кейти Пери ще съди австралийско списание, заради статия, в която се твърди, че певицата изневерява на съпруга си Ръсел Бранд, информира Контактмюзик. Списанието NW изтипосало на корицата си материал, в който се твърди, че изпълнителката на хита "Fireworks” има интимни взаимоотношения с продуцента Бени Бланко. Заглавието... прочети още »
28.04.201113:14

Горан Брегович свири в София на 4 юни

Горан Брегович идва в България. Звездата ще бъде част от церемонията по връчване на Балканските музикални награди за 2011 г., съобщиха организаторите. На 4 юни Брегович ще завладее площад "Батенберг" със запомнящо се шоу, заедно със своя "Оркестър за сватби и погребения". Горан Брегович е тазгодишният носител на... прочети още »
28.04.201111:00

Нора подгрява Roxette в София!

Младата гласовита изпълнителка, позната ни от "Music Idol 2" Нора, и групата й ще се качат на сцената на стадион "Георги Аспарухов” преди"Roxette"! Заедно с Нора ще свирят китариста Бисер Иванов, пианиста Калин Тонев и Георги Варамезов на барабани. Дългоочакваният концерт на "Roxette" е на 29 май.... прочети още »
27.04.201110:57

Дженифър Анистън похарчи $6 милиона за апартамент в Ню Йорк

Дженифър Анистън даде 5.9 милиона долара, за да заживее в Ню Йорк, в апартамент с 3 огромни веранди. Актрисата била близо до приключване на сделката, след като реши да се изнесе от дома си в Лос Анджелис. Покупката излиза добра за Анистън, защото ще продаде имението си в Бевърли Хилс, което струва близо $42 милиона! Въпреки, че новото... прочети още »
27.04.201110:12

Бионсе и Джей Зи ще пеят на приема след кралската сватба

Бионсе и съпругът й, рапърът Джей Зи, ще пеят на приема след кралската сватба на 29 април, твърди в. "Дейли стар". "Уилям и Кейт са големи почитатели на звездното семейство. Какъв по-добър начин за тях да направят сватбения си ден още по-специален от този да поканят кралската двойка в музиката да пее на приема?", казва... прочети още »
27.04.201108:45

КАТ взе книжката на Eлена Петрова за алкохол

Една от най-популярните български Елена Петрова е била заловена от служители на КАТ да шофира пияна с 1,3 промила алкохол в кръвта, съобщава "Монитор". Петрова е била спряна при рутинна проверка пред столичното заведение "Планет" зад храма "Св. Александър Невски" на 18 април. Новината потвърдил и шефът на СДВР... прочети още »
26.04.201117:58

Арнолд Шварценегер идва в България?

Бившият губернатор на Калифорния и кино легенда Арнолд Шварценегер се очаква да гостува в София по покана на федерацията ни по културизъм. Все още не е уточнена точната дата за посещението на Шварценегер у нас. От 21 до 23 май столицата ще бъде домакин на европейското първенство по културизъм, припомнят от bTV. На турнира в НДК ще се... прочети още »
26.04.201114:39

Елизабет Тейлър е оставила половин милион на последния си съпруг

Последният съпруг на Елизабет Тейлър - Лари Фортенски, е получил наследство от звездата от 500 000 британски лири, съобщава в. "Дейли мирър". Новината потвърди самият Лари, който за първи път открито говори за смъртта на Лиз Тейлър и за брака си с нея. Пред журналисти той си спомни как с актрисата са се запознали в центъра... прочети още »