Шоубизнес

25.01.201110:29

Стинг спира бирата, но не и секса

Певецът Стинг (Sting) е решил да спре да пие бира, защото вече не може да консумира пенливата напитка без да усеща и неприятните странични ефекти, съобщи сайтът Contactmusic. Изпълнителят ще празнува 60-я си юбилей тази година и сам признава, че с всяка изминала година намалява количеството алкохол, което консумира. Стинг е решил да се... прочети още »
25.01.201110:17

Лейди Гага травмирана от наркотици и алкохол

Американската поп-изпълнителка Лейди Гага(Lady Gaga) е претърпяла травми в младостта си заради употребата на кокаин и алкохол. Някои преживявания са били дотолкова травмиращи за нея, че дивата споделя, че не си ги спомня толкова добре. "Всички тези травми съм си причинила сама... Има неща дотолкова травмиращи, че не си ги спомням... прочети още »
25.01.201110:13

Ема Бънтън от "Спайс гърлс" се сгоди

Бившата изпълнителка от групата "Спайс гърлс" Ема Бънтън (Ema Bunton) обяви в телевизионно предаване, че се е сгодила за партньора си Джейд Джоунс. Това певицата заяви в рамките на предаването Dancing On Ice. Ема, която очаква дете, показа в Туитър снимка, на който пръстенът с диамант се вижда много ясно, а отдолу изпраща щастливо... прочети още »
25.01.201109:29

Обвиняват официално лекарят на Майкъл Джексън в непредумишлено...

Срещу личния лекар на Майкъл Джексън ще бъдат официално повдигнати обвинения за непредумишлено убийство със свръхдоза успокоително, предава АФП. Д-р Конрад Мъри, който твърди, че е лекувал певеца от безсъние, когато той почина през юни, 2009 година, ще се яви днес пред Върховния съд в Лос Анджелис, за да бъде формално уведомен за... прочети още »
25.01.201108:57

Елтън Джон адаптира "Ромео и Жулиета" в комична анимация

Историята на Ромео и Жулиета е известна на всички по света. Двамата влюбени, разделени от враждата на своите семейства, сега получават нов живот, превъплътени от градински гноми в анимационния филм "Гномео и Жулиета" (Gnomeo & Juliet”). Историята привлича вниманието не само с избора на главните герои, но и с това, че... прочети още »
24.01.201112:40

Дженифър Анистън се предлага на търг за Свети Валентин

Дженифър Анистън ще участва в търг с благотворителна цел на Деня на влюбените, съобщи  Zimbio.com. В името на добрата кауза актрисата ще предложи собствената си компания за Свети Валентин. Един победител и трима много големи късметлии ще се присъединят към Дженифър Анистън за специална прожекция в Ню Йорк на най-новия й филм... прочети още »
24.01.201108:20

Лейди Гага е най - популярна в социалните мрежи

Лейди Гага (Lady Gaga) е най-популярната музикална звезда в социалните мрежи в интернет, посочва Music News. Новата услуга Groovecount.com измерва с точност популярността на звездите във Facebook, Twitter, YouTube и останалите социални мрежи за общуване. По този начин, Лейди Гага се превръща в кралица на социалните мрежи, следвана от Еминем... прочети още »
24.01.201107:56

Диана Експрес се завръщат с "Площад Синева"

Една от легендарните групи в България се завръща с нов двоен албум - "Площад Синева". Първият диск носи подзаглавие "Синева" и включва песни, които ще напомнят стария звук и стила на "Диана Експрес", споделя Максим Горанов. Истинската изненада и провокация за феновете се крие във втория диск. Той е изцяло... прочети още »
23.01.201117:51

Джим Кери излиза с 24 годишен модел

Изглежда, че Джим Кери (Jim Carrey ) е преодолял раздялата си с Джени Маккарти (Jenny McCarthy ), която стана факт през април миналата година след 5 годишна връзка.  Актьорът беше засечен да излиза щастлив и доволен с 24-годишната Анчал Джоузеф (Anchal Joseph) от театър в Ню Йорк. Двамата се усмихвали и държали за... прочети още »
23.01.201117:03

Селин Дион си избра българска челистка за ново турне

Канадската суперзвезда Селин Дион (Celin Dion)се спря на българската челистка Ирина Чиркова за поредица от концерти със струнен оркестър в Лас Вегас. Репетициите със Селин Дион започват в средата на февруари, а първите концери ще са през март. Певицата е подписала мултимилионен договор за по 70 концерта годишно в Лас Вегас в продължение на... прочети още »
23.01.201116:53

Холи Бери е най - добре облечената звезда на екрана

Гилдията на художниците по костюмите в САЩ обяви, че ще награди със специалния приз Lacoste Spotlight Award филмовата звезда Холи Бери (Halle Berry). Актрисата, която е първата афроамериканка, удостоена с Оскар, е първа и в новата категория - за екранна звезда с най-добър вкус.Официалната церемония по награждаването ще е в рамките... прочети още »