Шоубизнес

11.05.201110:31

Хю Лори жъне музикални успехи в Европа

Дебютният албум на Хю Лори (Hugh Laurie) "Let Them Talk" се изстреля директно на №2 във френските класации и е в Топ 5 на немските. В момента държи първа позиция в iTunes на Франция, Германия, Швейцария и Австрия. “Let Them Talk” е съпътстван от “Story Behind the Song”, серия от 6 онлайн видео разказа,... прочети още »
11.05.201109:41

Двучасов виртуозен концерт ни обещава Джо Кокър

Осем виртуозни музиканти ще бъдат част от концерта на легендарния Джо Кокър в София. Компания на носителя на Грами на 28 май в столичната зала „Фестивална" ще правят и няколко дами, които ще изпълняват бекинг вокалите, съобщават организаторите от Balkan Entertainment. Шоуто, което е планирано да продължи два часа, ще включва... прочети още »
11.05.201108:20

Започва 16-ият Салон на изкуствата в НДК

16-ият Салон на изкуствата, организиран от НДК се открива на 11 май и ще продължи до 25 юни под знака на 30 годишния юбилей на двореца. Салонът ще бъде открит с изложба "Началото" от 18 часа , която разказва историята на Двореца, документирана на фотоси. Музикален поздрав за годишнината ще поднесат едни от най-обичаните фолклорни... прочети още »
11.05.201108:15

$20,4 милиона за платно на Анди Уорхол

Платното на Анди Уорхол "Sixteen Jackie's", показващо бившата първа дама на САЩ Джаки Кенеди, беше продадено за 20,4 милиона долара в Ню Йорк. Въпреки сумата, цената е в долната граница на предварителните очаквания. Портретът на Джаки се състои от 8 нейни картини и огледалните им отражения. "Розовата пантера" на Джеф... прочети още »
10.05.201110:52

Арнолд Шварценегер и съпругата му се разделят

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шривер обявиха, че се разделят, докато продължават да работят върху бъдещето на тяхната връзка, предаде "Ройтерс". Изненадващото съобщение идва четири месеца, след като роденият в Австрия шампион по културизъм и холивудска звезда, напусна губернаторския пост... прочети още »
10.05.201107:51

Радклиф, Патинсън и Найтли сред най-богатите хора на Острова

Холивудските знаменитости Даниел Радклиф, Робърт Патинсън и Кийра Найтли бяха определени за едни от най-богатите млади хора във Великобритания, съобщават американските медии. Състоянието на звездата от продукцията "Хари Потър" бе оценено на 76,8 млн. долара от вестник "Сънди Таймс", изготвил списък на 50-те най-богати... прочети още »
10.05.201107:20

Уитни Хюстън още е в капан на дрогата

Поп иконата от близкото минало Уитни Хюстън отново се е подложила на лечение от зависимост от наркотици и алкохол, потвърди нейната говорителка, цитирана от "Ройтерс". Многократната носителка на награди "Грами" е предпочела да се включи в програмата без да влиза в клиника. "Уитни доброволно се включи, за да... прочети още »
09.05.201111:40

Ема Бънтън от "Spice Girls" роди момченце

Бившата певица от "Spice Girls" Ема Бънтън за втори път стана майка на момче. Синът на гласовитата блондинка и половинката й Джейд Джоунс се появил на бял свят в събота. "Роди се синът ни Тейт! Всички сме страшно щастливи и развълнувани! Благодаря на всички за любовта и подкрепата!", написала Ема Бънтън в профила си в... прочети още »
09.05.201108:28

Лейди Гага брани новото си видео

По време на дебютната си обиколка в Мексико, Лейди Гага защити видеото към песента "Judas" от обвинения, че експлоатира християнството и католическите символи. Религиозни групи нападнаха песента още преди да е излязъл клипа. "В новото ми видео за мен беше важно да има библейски символизъм – за прошката, за свободата и... прочети още »
09.05.201107:59

Пол Маккартни се жени за трети път

Сър Пол Маккартни ще се ожени за трети път. Бившият "Бийтълс", който е на 68, е сгоден за 51-годишната нюйоркска бизнесдама Нанси Шевел, с която са заедно от четири години. Биографът на изпълнителя Стюърт Бел не съобщи повече никакви подробности, но изтъкна: "Ние всички се вълнуваме за него". Датата на сватбата все още... прочети още »
08.05.201108:09

Брайън Адамс стана татко

Рок легендата Брайън Адамс, стана татко за първи път на 51 години. Личната асистентка на Адамдс, Алисия Грималди е родила дъщеря му Мирабела Бъни на 22 април, съобщи People.com. Говорителите на певеца още не са потвърдили новината. Според информацията майката и бебето са добре и щастливи. Брайън Адамс е известен с това, че пази в дълбока... прочети още »