Шоубизнес

03.02.201112:13

Кейт Мос минава под венчилото

Британският супермодел Кейт Мос планира да мине под венчило по-късно тази година, след като приела предложението за брак на дългогодишния си приятел Джейми Хинс, съобщават британски медии. Мос, която преди това имаше връзка с актьора Джони Деп и беше сгодена за рокаджията Пийт Дохърти, започна да излиза със звездата от "Дъ Килс"... прочети още »
03.02.201110:25

Разследват Линдзи Лоан за кражба на бижута

Полицията в Лос Анджелис разследва Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) за кражба на бижута, съобщи Асошиейтед прес. Магазин в квартала, където сега живее актрисата, е сигнализирал за открадната огърлица на стойност 2500 долара на 22 януари. Тя е предадена на следователите няколко часа след като полицията е получила разрешение за обиск в дома на... прочети още »
03.02.201110:16

Новият филм на Уди Алън открива фестивала в Кан

Кинофестивалът в Кан ще бъде открит на 11 май с новия филм на Уди Алън "Полунощ в Париж", в който участва и френската първа дама Карла Бруни-Саркози, предаде АФП. Филмът ще излезе през същия ден и във френските киносалони. "На 64-ия кинофестивал в Кан "Полунощ в Париж" ще бъде представен извън конкурсната програма,... прочети още »
02.02.201111:13

Марая Кери и Ник Кенън очакват момче и момиче

Марая Кери и Ник Кенън очакват момче и момиче. Двойката, чака близнаците през април и съобщиха, че ще са изненадани, че никой не е разкрил щастливата им тайна. "Дори преди да съобщим, че са близнаци, се опитвах да запазя в тайна пола им, защото не исках да им лепват някаква идентичност толкова рано. Имаше състезания за феновете в... прочети още »
02.02.201108:06

Ейми и Чарли са най - нежеланите съпрузи

Ексцентричната британска певица Ейми Уайнхаус беше избрана за най-нежелана съпруга, докато Чарли Шийн беше определен за най-катастрофалния възможен съпруг, обяви списанието My OK! Wedding. Изпълнителката на хита "Rehab" стана широко популярна с нещастния си брак за Блейк Филдър-Сивил, покритото й с татуировки тяло и ексцентрично... прочети още »
01.02.201112:27

Рики Мартин издаде нов албум

Пуерториканският певец Рики Мартин издаде нов албум след шест години пауза, предадоха световните агенции. Проектът носи името M.A.S: Music + Soul + Sex и е първият, след като изпълнителят призна, че е гей. Междувременно Мартин издаде книга "Аз, една автобиография", в която разкрива пикантни подробности за своя личен живот и стана... прочети още »
01.02.201110:34

Чарли Шийн остава в клиника три месеца

Чарли Шийн ще остане три месеца в рехабилитационнeн център, където ще лекува зависимостта си към кокаина, съобщи Контактмюзик. Актьорът бе хоспитализиран след бурно парти с алкохол и наркотици в дома му в Лос Анджелис. Сега става ясно, че Чарли може да остане 90 дни в рехабилитационния център. Това ще попречи на заснемането на 8 епизода от... прочети още »
01.02.201108:43

Наоми Кембъл интервюира Владимир Путин за GQ

Англоезичната версия на списание GQ публикува интервю на топмодела Наоми Кембъл с руския премиер Владимир Путин, информира mignews.ru. Разговорът е направен през ноември миналата година. Срещата между двамата се състояла по време на екологическа среща в Санкт Петербург, посветена на съхраняване на популацията на тигрите. Напомням, там... прочети още »
31.01.201120:18

Почина композиторът Джон Бари, създал музиката на агент 007

Композиторът Джон Бари (John Barry) почина от инфаркт в Ню Йорк на 77 годишна възраст.   Носителят на 5 награди Оскар ще бъде запомнен най-вече с работата си за "Джеймс Бонд" в цели 11 филма за най - известния агент. Композиторът е съавтор и на синглите, предхождащи филмите, като сред тях са "A View To... прочети още »
31.01.201120:10

Кийра Найтли: "Театърът е като оргазма!"

Британската знаменитост Кийра Найтли разкри, че удоволствието от театралните представления, в които звездата участва, може да се сравни с "оргазмите по време на секс", съобщиха американските медии. Прочутата актриса, която в момента участва в театралната продукция "The Children's Hour in London", смята, че... прочети още »
31.01.201110:39

Джони Деп си купи къща във Венеция за 8.5 милиона $

Джони Деп, който държи класацията за най - скъпо платен актьор в Холивуд не се поколеба и си купи имение във Венеция за 8.5 милиона долара! 47-годишният актьор прекара няколко месеца в италианския град със семейството си по време на снимките на филма "Туристът" с Анджелина Джоли. Там явно се е влюбил в старините и сега е горд... прочети още »