Шоубизнес

27.01.201110:48

Правят мюзикъл за живота на Роби Уилямс

Роби Уилямс е дал разрешение песните му да бъдат използвани в мюзикъл, който ще бъде посветен на самия него, съобщи сайтът Contactmusic. Вече е започнало и прослушването за ролята на Роби Уилямс в шоуто. Мюзикълът ще разказва за живота и кариерата на поп звездата. Много е вероятно в него да са пресъздадени доста драматични моменти като... прочети още »
27.01.201109:45

Енрике и Ана май ще стават родители

След като Пенелопе Крус и Хавиер Бардем станаха родители на момченце и се заговори за бум на звездни бебета, изглежда че наближава появата на още едно. Според близки на Енрике Иглесиас, той и половинката му Ана Курникова ще стават родители. Все още обаче нито певецът, нито тенисистката са обявявили официално, че чакат бебе. Двамата са... прочети още »
26.01.201112:45

Пенелопе Крус е станала майка

Холивудската актриса Пенелопе Крус вече е майка! Испанската красавица е била приета в медицински център в Лос Анжелис по-рано тази седмица и е родила, посочва испанският печат. Информацията не е потвърдена официално. Ако щастливото събитие наистина се е случило, бебето е родено в същия ден, в който бащата Хавиер Бардем получи номинация за... прочети още »
26.01.201112:33

Кейт Мидълтън спря работа, готви се за принцеса

Кейт Мидълтън, която преди няколко месеца се сгоди за принц Уилям, е напуснала работата си в семейния бизнес, за да се подготви за предстоящата си сватба и за живота си като принцеса, съобщи сп. Cosmopolitan. Годежният пръстен е на ръката на Кейт от ноември, но сега стана ясно, че тя е напуснала работа още преди Коледа, за да се отдаде на... прочети още »
26.01.201111:19

Съдебният процес срещу лекаря на Майкъл Джексън започва на 28 март

Съдебният процес срещу доктор Конрад Мъри, който е обвинен за непредумишленото убийството на певеца Майкъл Джексън, ще започне на 28 март. Датата бе определена от съдия от Върховния съд на Лос Анжелис, като 57-годишният Мъри за пореден път отрече да е виновен за смъртта на краля на попа, предаде ИТАР-ТАСС. Прокуратурата обвинява лекаря в... прочети още »
26.01.201108:11

"Hollywood Tonight" е вторият сингъл на Майкъл Джексън

Потвърдено е, че вторият официален сингъл от посмъртния албум на Майкъл Джексън "Michael” е "Hollywood Tonight", съобщи сайтът Music News. Песента е написана от самия Майкъл по време на албума "Invincible”. Кралият на попа я взима от архивите през 2007 г., за да работи по нея с продуцента Ron... прочети още »
25.01.201110:57

Манхатън Трансфер ще имат концерт 5 ноември в София

Легендарната вокална джаз формация Манхатън Трансфер (Manhattan transfer) ще зарадва своите фенове с концерт в България на 5 ноември 2011 г. в НДК, Зала 1. Продажбата на билети стартира на 31 януари 2011 г., съобщават организаторите от София мюзик ентърпрайзис. Концертът е организиран по повод 30-годишнината от създаването на НДК и е... прочети още »
25.01.201110:29

Стинг спира бирата, но не и секса

Певецът Стинг (Sting) е решил да спре да пие бира, защото вече не може да консумира пенливата напитка без да усеща и неприятните странични ефекти, съобщи сайтът Contactmusic. Изпълнителят ще празнува 60-я си юбилей тази година и сам признава, че с всяка изминала година намалява количеството алкохол, което консумира. Стинг е решил да се... прочети още »
25.01.201110:17

Лейди Гага травмирана от наркотици и алкохол

Американската поп-изпълнителка Лейди Гага(Lady Gaga) е претърпяла травми в младостта си заради употребата на кокаин и алкохол. Някои преживявания са били дотолкова травмиращи за нея, че дивата споделя, че не си ги спомня толкова добре. "Всички тези травми съм си причинила сама... Има неща дотолкова травмиращи, че не си ги спомням... прочети още »
25.01.201110:13

Ема Бънтън от "Спайс гърлс" се сгоди

Бившата изпълнителка от групата "Спайс гърлс" Ема Бънтън (Ema Bunton) обяви в телевизионно предаване, че се е сгодила за партньора си Джейд Джоунс. Това певицата заяви в рамките на предаването Dancing On Ice. Ема, която очаква дете, показа в Туитър снимка, на който пръстенът с диамант се вижда много ясно, а отдолу изпраща щастливо... прочети още »
25.01.201109:29

Обвиняват официално лекарят на Майкъл Джексън в непредумишлено...

Срещу личния лекар на Майкъл Джексън ще бъдат официално повдигнати обвинения за непредумишлено убийство със свръхдоза успокоително, предава АФП. Д-р Конрад Мъри, който твърди, че е лекувал певеца от безсъние, когато той почина през юни, 2009 година, ще се яви днес пред Върховния съд в Лос Анджелис, за да бъде формално уведомен за... прочети още »