Шоубизнес

28.02.201015:14

Боб Дилън на 3 юни в София

Датата за концерта на Боб Дилън (Bob Dylan) в България, анонсирана на официалния му сайт, бе потвърдена от промоутърите "София Мюзик Ентърпрайсис". Митичният музикант ще се представи за първи път у нас в рамките на IX-тото поредно издание на фестивала "Arena: Мuzika". Шоуто на Робърт Цимерман, както е истинското име на... прочети още »
28.02.201014:45

10 нови песни от Ролинг Стоунс излизат скоро

Цели 10 нови парчета на Ролинг Стоунс (The Rollins Stones) излизат на бял свят. "Те са композирани отдавна и не показват моментното ни състояние. Така че няма да ги пускаме като пореден албум", обяснява фронтменът Мик Джагър. Песните са предвидени за новия вариант на класическата тава на групарите "Exile On Main Street"... прочети още »
27.02.201015:10

Световна премиера за "Алиса в страната на чудесата"

Световната премиера на дългоочаквания филм на Тим Бъртън - "Алиса в Страната на чудесата" се състоя снощи в Лондон. Режисьорът и този път не беше изневерил на екстравагантността си, която започна още с зеления, а не с традиционния червен килим, по който знаменитостите минаха, за да присъстват на прожекцията. А дъждът изобщо не... прочети още »
23.02.201021:28

Shakira се срещна с Президента Обама

Вчера, 22 февруари, певицата и активист Shakira се срещна с президента Обама и вице президента Байдън в Белия дом, за да обсъдят своите общи интереси в насърчаването развитието на децата в ранна възраст и обучението като цяло. “Беше огромна привилегия да седна заедно с президента в Овалния кабинет и да обсъдим нашата обща отдаденост... прочети още »
20.02.201017:40

Бионсе е най-успешният изпълнител на десетилетието

Бионсе прибави още една голяма награда в колекцията си. Тя беше обявена за най-успешния музикант в САЩ през първото десетилетие на новия век. Асоциацията на звукозаписната индустрия в САЩ (RIAA) публикува своята класация за най-добре продаваните артисти на десетилетието и рекордьорката по награди „Грами" Бионсе оглави както... прочети още »
20.02.201013:21

Елтън Джон обяви Христос за гей, чакаме го в София

Световноизвестният британски певец сър Елтън Джон споделя в интервю за американското списание “Парейд”, че “Исус е бил суперинтелигентен гей”. Сър Елтън Джон успя много лесно да се върне под светлината на прожекторите, като скандализира целия християнския свят. Певецът предизвика истинска медийна лавина с... прочети още »
17.02.201021:05

Black Eyed Peas по-добри от всякога! Виж клипа към мегамикса Imma...

В световния ефир се завъртя новото видео на The Black Eyed Peas. "Imma Be Rocking That Body" безспорно се нарежда сред най-добрите клипове на групата досега, а дори и на музикалната сцена въобще. 10-минутната лента, която напомня по-скоро на холивудски блокбъстър, обединява две парчета на The Black Eyed Peas - Imma Be и Rocking... прочети още »
16.02.201022:28

Победителите от BRIT 2010 - на живо по Радио FM+

Скандалната певица Лейди Гага спечели статуетки и в трите категории, за които бе номинирана на тазгодишната церемония по връчването на британските музикални награди Brit 2010. Гага грабна отличията за "Най-добра международна певица", "Международен пробив" и "Най-добър международен албум" за продукцията си The... прочети още »
12.02.201021:04

Роби Уилямс получи награда BRIT 2010 директно по FM+

Роби Уилямс получи награда за изключителен принос към музиката на церемонията по раздаването на Британските музикални награди  в Лондон, която Радио FM+ излъчи в България, а двама наши слушатели я гледаха на живо! Вижте великите моменти от кариерата на Роби Уилямс в Галерии! Певецът, който шумно се завърна с албума Reality Killed... прочети още »
12.02.201013:45

Концерт отбелязва премиерата на "Алиса в страната на...

Част от първия саундтрак към най-очакваното тази пролет приключение “Алиса в страната на чудесата” - Almost Alice, ще бъде представен на концерт, който ще се състои на 19 февруари в Калифорния, САЩ. Участие в музикалното събитие ще вземат изпълнителите от 3OH!3 (“Follow Me Down”), Metro Station... прочети още »
10.02.201022:25

Лейди Гага се сближи с Бритни Спиърс

Лейди Гага и Бритни Спиърс ще влязат заедно в студио, след като двете се сближили по време на церемонията по раздаването на наградите Грами. Бащата на Лейди Гага благодарил лично на Бритни за помощта, която тя оказва за кариерата на дъщеря му. Той споменал още, че Гага била голяма нейна фенка. "Лейди Гага не крие какъв голям... прочети още »