Шоубизнес

17.06.201008:33

Германски съд вдигна цензурата от Rammstein

Съдът в германския град Кьолн вдигна цензурата от последния албум на Rammstein, чиято продажба бе забранена заради "непристойната" обложка и "садо-мазохистичната пропаганда" в някои от песните от него. Обложката на Liebe ist Fur Alle Da ("Любовта е за всички") бе подложена на цензура по инициатива на Държавния... прочети още »
16.06.201015:26

Саша и Лена, победителите от Евровизия 2009 и 2010 били сгодени

Победителите в "Евровизия" за 2009 и 2010 Саша Рибак и Лена Майер ще се... женят Седмици след успеха на уникално чаровната Лена Майер и връчването на статуетката от миналогодишния победител Саша Рибак, се оказа, че те всъщност са гаджета. От три години!  И сгодени. И си говорят на Леночка и Саша, съобщи avtora.com. Само... прочети още »
16.06.201014:23

Годеницата на Роби Уилямс го изостави заради мачовете от световното

Годеницата на Роби Уилямс се изнесла временно от дома им в Лос Анджелис. Актрисата Айда Фийлд се ядосала на Роби, който по цял ден гледал Световното първенство по футбол, което започна в края на миналата седмица в ЮАР и затова отишла да поживее за кратко при майка си. Роби е отявлен футболен фен (виж снимки). Той изпя и химна на... прочети още »
16.06.201012:55

Слаш не пуши заради майка си, а Робърт Патисън пита баща си за...

Рок-музикантът Слаш разкри, че се е отказал от тютюнопушенето преди около година, след като майка му Ола Хъдсън починала от рак на белите дробове. Бившият китарист от групата "Гънс енд роузис", който сме свикнали да виждаме с цигара подаваща се изпод косата,  не е припалвал  от една година. Той признава, че след като... прочети още »
15.06.201018:29

Принс ще получи награда "Bet" за цялостен принос

Prince ще бъде награден с BET Award за цялостен принос на церемонията по връчване на наградите този месец, съобщи Associated Press.   51-годишният певец се присъединява към групата от изпълнители, като James Brown, Whitney Houston, Diana Ross и Al Green, удостоени с честта да бъдат наградени с награда BET Award в категорията за... прочети още »
15.06.201011:20

Шакира е католичка и няма да се снима гола

Световноизвестната певица Шакира засега ще остане с дрехите си. Чаровната латиноамериканка, която в клипа си на "She Wolf" се снима полугола, е твърде срамежлива, за да се снима без дрехи, но призна, че в далечното бъдеще ще го направи. "Не искам и не съм длъжна да го правя . Не мога да се снимам гола. Може би, когато стана... прочети още »
15.06.201008:56

Ларс Улрих от Metallica записа призив към феновете по целия свят...

Барабанистът на Metallica Ларс Улрих записа призив към феновете по целия свят, в който надъхва всички за шоуто на Голямата четворка в София. Припомням, на 22 юни Metallica, Slayеr, Megadeth и Anthrax - заедно от сцената, ще се опитат да срутят стадион „Васил Левски" на SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL. Шоуто на... прочети още »
14.06.201016:18

Наближава поредното голямо музикално събитие - ParkLive fest

3-дневен музикален маратон с две сцени, български и световни звезди ще предложи фестивалът ParkLive от 18-ти до 20-ти юни в парка на Летище София, Терминал 2. На голямата сцена във всеки от трите дни ще видим изпълненията на хедлайнерите, както и артистите от J&B Party Weekend. Не по-малко горещо ще бъде на малката сцена, която и... прочети още »
14.06.201008:23

Сър Елтън Джон пя пред повече от 20 хиляди души в София

Още слънцето прежуряше над стадион Локомотив в София , когато изнанадващо за 20 хилядната публика, скромно и дори плахо на сцената пристъпи сър Елтън Джон! Часът бе едва 20.15 и голяма част от хората с билети все още бяха извън стадиона, когато английският благородник се поклони на българската публика и шоуто започна.(виж... прочети още »
11.06.201008:07

На SOFIA ROCKS 2010 ще се влиза само с билет и гривна

За първи път на Sofia Rocks организаторите ще изградят предварителни пунктове за проверка на билети и поставяне на фестивални гривни. На стадиона ще се допускат само тези, които имат билет с гривна! Пунктовете за проверка на билети са изнесени извън охранителните заграждения на стадиона, за да се избегнат струпвания на много хора на... прочети още »
10.06.201010:51

Тричасово супер шоу откри Мондиал 2010. Изтеглете програмата от тук

С тричасов, грандиозен спектакъл на стадион „Орландо" в Совето, предградие в столицата на РЮА -  Йоханесбург  започна първото Световно първенство по футбол на африканския континент. Днес стартира надпреварата в Мондиал 2010 с първият мач между отборите на Южна Африка и Мексико, а след него Франция се изправя срещу... прочети още »