Шоубизнес

07.04.201007:56

Скорпиънс сложиха отпечатъците си на Алеята на рока

Членовете на германската рок-група „Скорпиънс“ вече имат своите отпечатъци на Алеята на рока в Холивуд. Павел Монцивода, Рудолф Шенкер, Клаус Майне, Матиас Ябс и Джеймс Котак лично поставиха отпечатъци от дланите си на тържествената церемония. На нея присъстваха техни колеги от САЩ и музиканти като Леми Килмистър от... прочети още »
06.04.201015:45

Мадона е най - популярната певица на десетилетието

Поп певицата Мадона беше обявена за най-популярната изпълнителка на десетилетието във Великобритания, предаде Би Би Си. В класация на музикалната компания PPL тя изпревари легендарната група "Бийтълс", които останаха на второ място. Трети се нарежда певецът Роби Уилямс, след него група "Куин", на петото място са... прочети още »
06.04.201010:25

Брад и Анджелина посетиха бежанци в Босна

Холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли пристигна на изненадваща визита в Босна и Херцеговина и посети няколко места, където живеят бежанци. Бранджелина бяха в бежанския център Сплавище в град Горажде, съобщи ТАНЮГ. Според босненското национално радио двойката посетила две семейства бежанци там, които цели 15 години след края... прочети още »
06.04.201007:35

Уитни Хюстън отмени концертът си в Париж

Продължават проблемите на Уитни Хюстън. Тя отмени първия концерт от Европейската си обиколка , предвиден за днес  в Двореца на спорта в Париж ,заради респираторна инфекция. Новата дата за концертът трябва да бъде съобщена по-късно днес. Париж трябваше да е първата спирка от европейското турне на 46-годишната звезда, която се очаква да... прочети още »
05.04.201023:17

15-годишната Анджелина Джоли стана хит в Холивуд

Както и очаквахме, снимките на невръстната Анджелина Джоли (Angelina Jolie) успяха да предизвикат огромен интерес сред ценителите на женската красота в Холивуд. Кадрите, на които бъдещата филмова звезда позира на едва 15-годишна възраст, бяха продадени за рекордно висока сума на търг в Калифорния, като според информацията, средната цена на... прочети още »
05.04.201014:04

Oasis пускат сборна single колекция през юни

Британската рок банда Oasis, която се разпадна през 2009 година, направи специален прощален подарък на почитателите си. На 14 юни на пазара във Великобритания ще се появи дискът Time Files... 1994-2009. Компилацията ще бъде издадена лично от лейбъла на братя Галахър (с доста по-разнородното като послание у нас име Big Brother), като в нея... прочети още »
01.04.201011:37

Певицата Тони записа благотворителна песен за кампанията "I...

След D2 и „Остава", които вече направиха песни в подкрепа на кампанията "И аз мога", към музикантите, създаващи хитове за нея, се присъедини и певицата Тони. Тя е новото лице на благотворителната инициатива, която цели събирането на средства за Център за деца с аутизъм в Пловдив. Хитът How long? е създаден от... прочети още »
01.04.201011:19

Пускат билетите за концерта на Бойз ту Мен на 6 април

Билетите за концерта на Бойз ту мен  в София ще бъдат пуснати в продажба на 6 април в мрежата на "Ивентим". Цените са от 40 до 70 лв. Ще има и ограничен брой ВИП куверти по 100 лв. Концертът, част от прощалното турне на групата ще бъде  в Зимния дворец  на 5 май , съобщиха организаторите "Симфоникс... прочети още »
01.04.201010:18

Лейди Гага ще пее за Джеймс Бонд

Певицата, изпяла хита “Telephone“, била помолена да изпълни песента за следващата серия от знаменития шпионски филм за Джеймс Бонд. "Шефовете на Бонд са големи фенове на Гага. Нейният глас, който внася и чувство на драматизъм, е отредил челно място на певицата сред звездите, които могат да изпеят саундтрака на следващата... прочети още »
01.04.201009:59

Кайли Миноуг е най - влиятелната звезда във Великобритания

Поп звездата Кайли Миноуг бе обявена за най – влиятелната звезда във Великобритания. Певицата от Австралия победи супер популярната на Острова в момента Черил Коул, както и футболната звезда Дейвид Бекъм.  В проучване на социологическа агенция хората са анкетирани за общо 100 звезди и 100 марки, за които е трябвало да отбележат... прочети още »
31.03.201012:35

Morcheeba идват за фестивал в Борисовата градина на 20 юни

Култовата британска трип-хоп банда Morcheeba ще е хедлайнерът на 20 юни на фестивала ParkLive. Второто му издание ще се проведе от 18 до 20 юни в Борисовата градина. Morcheeba пристигат за първия си концерт у нас със своята първа вокалистка - жената с най-нежния глас Skye. Тя отново се присъединява към братята Пол и Рос Годфри, след като... прочети още »