Шоубизнес

11.01.201120:38

Пинк се разхожда много бременна на Хавай

Радио FM+ следи любимите си звезди отблизо и винаги, когато има нещо интересно около тях, бързаме да го споделим на всички вас. Пинк (P!nk) бе уловена да се разхожда в Хавай със съпруга си - Carey Hart. Двамата са там на така наречения babymoon - прекарват си страхотно и се готвят за предстоящото раждане. Очевидно е, че тя изглежда... прочети още »
11.01.201112:25

Утре слушай най - новото от Бритни Спиърс по Радио Fresh!

Многоочакваният нов сингъл на Britney Spears “Hold It Against Me” ще звучи ексклузивно от утре, 12 януари, в ефира на Радио Fresh! “Hold It Against Me” е продуциран от дългогодишните партньори на Britney Max Martin и Dr. Luke и е официален сингъл от предстоящия й албум. Неозаглавената и нова студийна продукция ще... прочети още »
11.01.201111:28

Виж "Черният лебед" Джим Кери

Джим Кери се появи в пародийно видео на филма "Черният лебед" в комедийното шоу Saturday Night Live. В шоуто той имитира ролята на съблазнителната Мила Кунис, която тормози героинята на Натали Портман. За целта Кери се преобразява в истинска балерина, облечен в черно трико и балетна пачка. Благодарение на смешното видео,... прочети още »
11.01.201110:29

Изчезна китаристът на Aerosmith

Джо Пери, соло-китарист и съосновател на рок-бандата Аеrosmith, е изчезнал безследно. Пери не си вдига телефона, не отговаря на електронните писма, нито даже идва на репетициите за записите на нов албум на бандата. "Опитахме всичко възможно, но така и не успяхме да се свържем с Джо. И представа си нямам къде е той. Ако продължава така,... прочети още »
11.01.201109:49

Сиена Милър и Джъд Лоу ще направят хипарска сватба

Сиена Милър и Джъд Лоу ще сключат брак тази година в Дорсет, Югозападна Англия. На нея тя ще втъкне цветя в косите си, вместо официалния воал, а що се отнася до облеклото - тя няма да изневерява на небрежния си стил, с който сме свикнали. „Джъд й подари пръстен за Коледа, а също и нова къща. Иска да сключат брак през лятото.”... прочети още »
11.01.201108:11

Шакира официално обяви, че се е разделила с гаджето си след 11 години

Шакира и Антонио де ла Руа  прекараха 11 години заедно преди да слуховете да започнат да ги разделят още през лятото на 2010 година. Преди ден певицата обяви в блога си , че връзката им е в миналото, но двамата остават много близки приятели. 33-годишната Шакира споделя, че двамата гледат на раздялата , като време за индивидуално... прочети още »
10.01.201119:29

Манекенката Венета Харизанова се омъжи

На 9 януари, моделът Венета Харизанова мина под венчило. Сватбата се състоя в ресторанта на столичен хотел, но не беше толкова пищна, колкото се очакваше, съобщи сайта Вnews. Харизанова се омъжи за бизнесмена Емил Маринов, който има зад гърба си един брак и дъщеря Ема. Поканени на сватбата били  150 гости. Харизанова е довела за... прочети още »
10.01.201118:47

Семейство Бекъм очаква четвърто си дете

Звездното семейство Дейвид и Виктория Бекъм очакват четвъртото си дете тази година! Според слуховете двамата за пореден път се опитват да имат момиче. Досега Пош Спайс и именития футболист имат 3 момчета - Бруклин, Ромео и Круз. 36 годишната Виктория призна в интервю през миналата година, че с момчетата къщата им е пълна, но ако един ден... прочети още »
10.01.201117:00

"Metallica" e най-продаваният албум от 1991 година

Едноименният албум на Metallica от 1991 г., който преди година излезе на първо място в класацията за най-продавани албуми, откакто въобще се води такава статистика, успява да удържи първото си място и през 2010 г. Миналата година от “Черната Металика” в САЩ са продадени 120 хиляди бройки, заедно с които общата му сметка набъбва... прочети още »
10.01.201115:14

Мода и технологии

Технологията става все по-популярна и персонална и светът на модата отново е в крачка в най-различни форми.  На световното технологично изложение CES, което завърши в неделя, модният дизайнер и блогър Diana Eng направи  ревю в което нейните модели бяха оборудвани с най новите технологии. Благодарение на технологичният блог... прочети още »
08.01.201116:36

Феноменът Тед Уилямс

Teд  Уилямс е бездомник, който e изгубил всичко и пеел на публични места, за да оцелее. Уилямс е бивш радиоводещ и DJ, но кариерата му се провалила заради наркотици и алкохол и накрая станал просяк. Журналистът от "Кълъмбъс Диспач" забелязал красивия, школуван баритон на бившия радиоводещ Уилямс, докато той просел на... прочети още »