Шоубизнес

20.05.201016:43

Звездите от Lost се сбогуваха с феновете си

Звездите на хитовия сериал "Изгубени" (Lost) си взеха официално довиждане с феновете си в Royce Hall, Лос Анджелис. Както е известно,  16-ият епизод на шести сезон (Тhe End) ще сложи финал на приключенията на любимите герои, оцеляващи вече над 100 епизода на Острова. Събитието бе уважено с присъствие от по-голяма част от... прочети още »
18.05.201022:16

Виж новия летен хит "В гората" на Деян Икебаната (Видео)

Става дума за следващия "удар" на атрактивния Деян Неделчев, който успя да натрупа завидна популярност у нас покрай песента си "От икебана дървесата ги боли". В парчето "В гората" Деян остава верен на дървесната тема, като този път, логично, възпява хубостите на гората и нейните обитатели. По неговите думи,... прочети още »
18.05.201019:20

Търси се 7-годишния Веселин Димитров Игнатов от София

Столичното Второ РУМВР издирва 7-годишния Веселин Димитров Игнатов от София, с последен адрес в Нови Искър. Той е в неизвестност от 11 часа на 27 април. Веселин е висок около 130 см, със светло кестенява, къса коса. Бил е облечен със синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и обут с бежови обувки. ДЕТЕТО Е АУТИСТ - НЯМА... прочети още »
18.05.201012:46

Младоците от Tokio Hotel прекаляват с виаграта

Единият от двамата братя Каулиц от немската рок-банда Tokio Hotel - Том, едва не умрял след предозиране на виагра. Том Каулиц, който е соло китарист на групата, погълнал една подир друга две таблетки от сините хапчета, което му дошло твърде много. Това се случило по време на турне на Tokio Hotel в Азия, където квартетът е извънредно... прочети още »
18.05.201009:13

Чуй новият летен хит на N.E.R.D. и Нели Фуртадо

“HOT-N-FUN” се завъртя преди ден по международните радиостанции, а видеото към песента вече е заснето и се очаква в края на месеца. „Настъпи нов ден и хората не искат да мислят, те искат да чувстват, да преживяват", пее N.E.R.D. Очаква се песента да се превърне в летен хит, особено заради вокалите на  Нели... прочети още »
18.05.201008:11

И все пак Конкурент не подгряваха AC/DC в Букурещ

Веднага след концерта си в София, AC/DC заминаха за Букурещ, където свириха в неделя на Площада на конституцията. Сцената, локомотивът, топовете, надуваемата Роузи - всичко беше същото. Разликата бе само в подгряващата група - “Конкурент” липсваха, въпреки че  “Болкън ентъртейнмънт” бе обявила, че и на двете... прочети още »
17.05.201016:59

Да помогнем на Пеци Гюзелев!

Малко над 10 000 долара не достигат на китариста на Щурците, за да може да си позволи скъпо и животоспасяващо лечение в Лос Анджелис. Музикантът отдавна крие от близките и колегите си за проблема, успявайки да събере 100 000 долара, колкото е предварителната информация за цената на операцията. Скоро обаче се оказало, че цената е по-скъпа и... прочети още »
17.05.201009:48

Почина Рони Джеймс Дио

Светът на музиката изгуби един от най-големите си вокали. Американската звезда Рони Джеймс Дио почина на 67-годишна възраст. Съобщението за смъртта на певеца, който успешно замени дори светилото Ози Осъбърн в легендарната група "Black Sabbath", бе направено от съпругата му Уенди. Безбройните фенове ще помнят идола си Дио с изявите... прочети още »
17.05.201008:17

24-годишната Рима Факих от щата Мичигън бе избрана за 'Мис САЩ...

24-годишната Рима Факих от щата Мичигън бе избрана за 'Мис САЩ 2010". Факих е с ливански корени и е дошла с родителите си в САЩ в ранна детска възраст. Роднините й изповядват християнство и ислям. Самата Факих е учила в католическо училище. По всяка вероятност Рима  е първата американска "Мис" с подобен произход в... прочети още »
16.05.201022:34

“Ангел си ти” на Миро вече преродена. Чуй и виж новата версия на...

В неделя вечерта долетя новина, че Миро "забранява" песента си, с която атакува върха на "Евровизия" - "Ангел си ти" от ефир. В това, разбира се, имаше истина, що се касае до неубедителната версия, която той представи на публиката преди месеци. Сега обаче има нещо различно - не че е прибавил към елементарния... прочети още »
16.05.201012:38

Роби Уилиямс записа английския футболен химн

Певецът Роби Уилямс и комикът Ръсел Бранд обединиха усилията си за записването на нова версия на английския футболен химн "Трите лъва" за Световното първенство в Южна Африка следващия месец. Изпълнителят на Angels и комедийната звезда се надяват тяхната версия да се превърне в шлагер по времето на шампионата. "Бях изненадан... прочети още »