Новини

15.05.201416:45

Suede излизат на главаната сцена на EXIT 2014!

На 13 юли 2014 Main Stage ще посрещне за първи път бритпоп бандата Suede, заедно с харизматичния ѝ фронтмен – Brett Anderson.   Авторите на емблематичните хитове "Beautiful Ones", "Trash", "Animal Nitrate", "The Wild Ones", ще изпълнят някои от най-известните си парчета, както и песните... прочети още »
15.05.201415:42

Angelina Jolie отиде на премиера с бели петна по лицето (галерия)

Angelina Jolie стана жертва на козметичен гаф по време на филмова премиера, пише бгнес. Холивудската звезда и половинката й Брад Пит присъстваха на представянето на филма "The Normal Heat", който Пит съпродуцира.   Въпреки че поводът за присъединяването на двойката към звездите на червения килим беше Брад, а не Анджи,... прочети още »
15.05.201414:40

Дуетът на Michael Jackson и Justin Timberlake оглави класациите...

Световната премиера на дългоочаквания нов албум на Michael Jackson XSCAPE започна със сензационен старт с издаването на песента “Love Never Felt So Good”. Сингълът влетя в Топ 5 на iTunes в САЩ, стана #1 в чартовете на 17 държави и влезе в Топ 5 на още 67 страни по света. “Love Never Felt So Good” излезе в две версии:... прочети още »
15.05.201412:50

Antonio Banderas ще играе папа Франциск

Antonio Banderas е получил предложение да изиграе папа Франциск във филма на Daniele Luchetti.   Лентата на италианския режисьор ще се нарича "Наричайте ме Франциск", съобщава бгнес. Сценарият се основава на бестселъра на аржентинската журналистка Evangelina Himitian "Франциск: Папата от... прочети още »
15.05.201412:12

Mariah Carey и Nick Cannon подновиха брачните си клетви

Mariah Carey и съпругът й Nick Cannon за пореден път шумно отбелязаха годишнината от сватбата си. Влюбените празнуват на 30 април, рождената дата на близнаците им Moroccan и Monroe.   По традиция семейството вдига шумно пари в края на април, отбелязвайки богато и двата повода, но този път Mariah и Nick решили да променят обичайното... прочети още »
15.05.201411:23

Shakira е фен на Chris Martin

Shakira е един от най-големите фенове на британската група "Coldplay" и твърди, че Chris Martin е сред най-добрите изпълнители.   "Chris Martin има един от най-красивите мъжки гласове, които съм чувала, толкова честен и емоционален", цитира бгнес. Shakira отказа да коментира отношения между Chris и актрисата... прочети още »
15.05.201411:13

Такса "Горска разходка" в Хърватия

Да се насладиш на природата в Хърватия скоро ще става срещу пари, пише бгнес. Управлението на "Хърватски гори" обяви ценова листа, която указва колко ще струва разходка по поляни и горички, както и събиране на дарове на природата.   Цената на еднодневен поход в гората за един човек е определена на 20 куни (2,6 евро).... прочети още »
14.05.201416:55

Gisele Bündchen тръгна по стъпките на Gwyneth Paltrow

Топмоделът Gisele Bündchen с радост споделя любовта си към йогата, убедеността в ползите от кърменето и дори защо косата й е толкова лъскава. Сега тя започва да завладява територия, която обитава друга красавица- Gwyneth Paltrow, като започна да споделя и любимите си кулинарни рецепти.   "Често правя освежаваща напитка с... прочети още »
14.05.201415:28

Шест въпроса, с които ще победите страха от провал

Уорън Бъргър, автор на книгата "A More Beautiful Question” ("Един по-красив въпрос"), е събрал в нея провокативните въпроси, които си задават водещи дизайнери, автори на иновации и предприемачи, за да "подгряват” креативността си и да преодоляват страха си от неуспех, пише Обекти. Ако и на вас ви се случва да... прочети още »
14.05.201415:07

Кои са критериите за избор на център за лазерна епилация

Ако искате да почувствате морския бриз в средата на дъждовната пролет – слушайте ни в четвъртък.     Слънцето изгрява с Настя и любимия автор на тийнжейдърите – Джон Грийн.    Първото от поредните гостувания на Версус стартира с най-важното – критериите за избор на център за лазерна епилация и... прочети още »
14.05.201414:13

Ако звздите заприличат на Conchita Wurst (галерия)

След като брадатият австрийски травестит Conchita Wurst спечели тазгодишната Евровизия - и по изчисления, това може да й донесе до £25 милиона, медиите започнаха да се шегуват, че може да стартира световен феномен.    Разбира се, веднага се появих колажи на това как биха изглеждали някои от най-известните дами с... прочети още »