Новини

16.05.201413:27

Ето кой е най-богатият млад изпълнител в света

Adele е обявена за най-богатия млад музикант под 30-годишна възраст.   Състоянието на 26-годишната певица възлиза на 45 млн. паунда, пише бгнес. Втора позиция в класацията заема шотландецът Calvin Harris, който е складирал в банковата си сметка 30 млн. паунда.   Трета по ред се нарежда Cheryl Cole, която наскоро подписа... прочети още »
16.05.201413:07

Има ли място за рицари днес и кои са техните каузи?

Има ли място за рицари днес и кои са техните каузи? Това е разговорът ни с рицарите край кръглата маса – Мартин Будаков и Румен Леонидов – тазгодишните носители на приза "Рицар на книгата” заедно с Ива.   Очаквайте и пеперудените момичета - едни истински принцеси, но на какво и за какво – ще разберете от... прочети още »
16.05.201412:23

Jay-Z и Beyoncé пуснаха изявление за скандала

Jay-Z и Beyoncé дадоха официално изявление за разигралата се драма с по-малката сестра на певицата Solange, която нападна рапъра в асансьор в Ню Йорк. Сайтът TMZ пусна кадри от нападението, което се случи по-рано тази седмица, припомня бгнес. Звездното семейство най-накрая наруши мълчанието си относно инцидента и пусна официално... прочети още »
16.05.201412:11

Край на "Двама мъже и половина"

След 12 сезона телевизия CBS реши да прекрати сериала "Двама мъже и половина", съобщава бгнес.   Новината за края на популярния сериал, в който първоначално главната роля изпълняваше Чарли Шийн, а след това Аштън Къчър, бе потвърдена от президента на телевизията Нина Таслер. Тя разкри, че авторът на сериала Чък Лори има... прочети още »
16.05.201412:06

Тийнейджър подобри рекорд по бързо писане на SMS

Бразилски тийнейджър счупи световния рекорд за скоростно писане на SMS съобщения. Постижението на 16-годишния Марсел Фернандес бе записано в Книгата на рекордите Гинес, пише бгнес.   Участниците в състезанието, проведено миналия месец в Ню Йорк, трябваше да наберат на телефона на английски език следната фраза: The razor-toothed... прочети още »
16.05.201411:25

Чуй новия сингъл на Paolo Nutini, “Let Me Down Easy”

“Let Me Down Easy” е новият сингъл от Paolo Nutini от неговия нов албум Caustic Love. Досега от албума са продадени над 200 000 бройки като се задържа на първото място за три последователни седмици в Обединеното кралство и се превърна в най-продавания нов запис на годината.    Един от открояващите моменти в... прочети още »
15.05.201421:44

Коя е най-остарялата наша пословица?

Коя е най-остарялата наша пословица? За това говорим в последния ден от седмицата, когато сме на вълна мъдрост и смях.   Зорница Аспарухова ще ви представи новият вариант на "Годзила" 50 години след премиерата, както и филмовият наследник на "Туин Пийкс".   Анна и Джаред отново нахлуват в студиото за... прочети още »
15.05.201416:45

Suede излизат на главаната сцена на EXIT 2014!

На 13 юли 2014 Main Stage ще посрещне за първи път бритпоп бандата Suede, заедно с харизматичния ѝ фронтмен – Brett Anderson.   Авторите на емблематичните хитове "Beautiful Ones", "Trash", "Animal Nitrate", "The Wild Ones", ще изпълнят някои от най-известните си парчета, както и песните... прочети още »
15.05.201415:42

Angelina Jolie отиде на премиера с бели петна по лицето (галерия)

Angelina Jolie стана жертва на козметичен гаф по време на филмова премиера, пише бгнес. Холивудската звезда и половинката й Брад Пит присъстваха на представянето на филма "The Normal Heat", който Пит съпродуцира.   Въпреки че поводът за присъединяването на двойката към звездите на червения килим беше Брад, а не Анджи,... прочети още »
15.05.201414:40

Дуетът на Michael Jackson и Justin Timberlake оглави класациите...

Световната премиера на дългоочаквания нов албум на Michael Jackson XSCAPE започна със сензационен старт с издаването на песента “Love Never Felt So Good”. Сингълът влетя в Топ 5 на iTunes в САЩ, стана #1 в чартовете на 17 държави и влезе в Топ 5 на още 67 страни по света. “Love Never Felt So Good” излезе в две версии:... прочети още »
15.05.201412:50

Antonio Banderas ще играе папа Франциск

Antonio Banderas е получил предложение да изиграе папа Франциск във филма на Daniele Luchetti.   Лентата на италианския режисьор ще се нарича "Наричайте ме Франциск", съобщава бгнес. Сценарият се основава на бестселъра на аржентинската журналистка Evangelina Himitian "Франциск: Папата от... прочети още »