Новини

03.09.201008:42

Замеряха Guns 'N Roses с чаши на концерт в Дъблин

Американската рок-банда Guns N' Roses продължава да има проблеми по време на турнето си. След като в Англия организаторите им дръпнаха шалтера заради закъснение, публиката в Дъблин замерва рокаджиите с пластмасови чаши отново заради голямото закъснение на концерта. По време на втората си песен, певецът Аксел Роуз поискал от събралите се... прочети още »
02.09.201008:43

Последният филм на Роман Полански с официална премиера у нас на...

Актьорът Юън Макгрегър пише мемоари в наградения със Сребърна мечка трилър на Роман Полански, “Писател в сянка”.  В България премиерата на завладяващия трилър е на 8 октомври. Писателят Робърт Харис и легендарният Полански заснемат напрегнатия трилър в период, в който режисьорът е „затворник на миналото си”. В... прочети още »
02.09.201007:56

Кейти Пери ще получава по 340 хиляди в The X factor

Кати Пери ще получава възнаграждение на стойност 340 000 долара на седмица, ако певицата се съгласи да бъде съдия на американското телевизионно предаване “The X Factor”. Изпълнителката на “Teenage Dream” обещала на директора Саймън Коуел да бъде съдия-гост на прослушванията на предаването, но по-късно той поискал... прочети още »
01.09.201011:14

Лейди ГаГа представи нежната част от себе си

Лейди ГаГа показа, че "чудовището" има и нежна страна. Тя представи новата си песен"Living on the Radio." Това е  второто ново парче, което певицата представи по време на турнето си "Monster Ball". Първата е "You and I". Все още не е сигурно дали песните ще са част от новия албум на ГаГа, който... прочети още »
01.09.201009:47

Род Стюърд очаква осмо дете и нов албум през октомври

Род Стюарт е категоричен, че осмото дете, което очаква, ще бъде неговото последно. Рок ветеранът, който по-рано този месец съобщи, че 39-годишната му съпруга Пени Ланкастър очаква второто им дете, заяви, че е щастлив, че семейството му се увеличава, но призна, че се тревожи за разходите, свързани с издръжката на всичките си деца.... прочети още »
01.09.201008:14

Новият албум на Кейти Пери е вече на пазара

Внимание: сладко съдържание!!! Новият албум на Кейти Пери, Teenage Dream e тук!!! Албумът е на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ EMI. Новият албум на поп звездата идва след блокбъстър дебюта й One of the Boys, който стана платинен в Щатите и продаде над 5 милиона копия по целия свят. От него излязоха 4 смазващи хита - ... прочети още »
31.08.201011:27

Том Джоунс никога няма да напусне жена си

Легендарният певец Том Джоунс е категоричен, че никога няма да напусне жена си. 70-годишният изпълнител, който се ожени за Линда Тренчард преди 53 години, заявява, че въпреки ширещите се слухове за изневерите му през годините, той все още има невероятно силна връзка със съпругата си. „Хората винаги са ме питали какво прави бракът... прочети още »
31.08.201010:57

Парис Хилтън помислила кокаина за дъвка

Богатата наследница на хотелска верига Харис Хилтън твърди, че чантата с пликче кокаин, намерена в кола, с която пътувала, не е нейна. Светската лъвица бе арестувана в петък срещу събота, когато полицай спрял колата и отвътре се носел мирис на марихуана. "Тя ми каза, че чантата не е нейна, а й я дала приятелка", написал в рапорта... прочети още »
31.08.201008:55

Пет реплики, които искат да чуят жените

"Какво искат жените", "10 неща, които ще я накарат да ви падне в краката", "8 съвета за страхотен секс" и така нататък, така нататък. Прочели сме толкова много съвети за добра връзка, флирт или секс, че трябва да сме станали богове в свалките. А това може би не е така. Забравете заучените, сложни реплики и... прочети още »
29.08.201012:42

Майкъл Джексън днес щеше да навърши 52 години

Днес Майкъл Джексън щеше да навърши 52 години. От мигове на величие до мигове на падение - Кралят на попа бе от малцината хора на този свят, които са си заслужили изцяло определението "легенда". Легенда, която ще остане в сърцата на хората и след смъртта си.  Ето как протече живота му: Началото: Майкъл Джексън е роден... прочети още »
28.08.201015:56

Арестуваха Парис Хилтън за притежание на кокаин

Полицията арестува Парис Хилтън за притежание на кокаин късно снощи, след като униформените спрели колата й на улица в Лас Вегас. При претърсването на автомобила, в който Парис се возела със свой приятел, се носела миризма на цигари и марихуана. Това провокирало полицията да направи обиск и белия прашец бил открит в чантата на богатата... прочети още »