Новини

17.05.201016:59

Да помогнем на Пеци Гюзелев!

Малко над 10 000 долара не достигат на китариста на Щурците, за да може да си позволи скъпо и животоспасяващо лечение в Лос Анджелис. Музикантът отдавна крие от близките и колегите си за проблема, успявайки да събере 100 000 долара, колкото е предварителната информация за цената на операцията. Скоро обаче се оказало, че цената е по-скъпа и... прочети още »
17.05.201009:48

Почина Рони Джеймс Дио

Светът на музиката изгуби един от най-големите си вокали. Американската звезда Рони Джеймс Дио почина на 67-годишна възраст. Съобщението за смъртта на певеца, който успешно замени дори светилото Ози Осъбърн в легендарната група "Black Sabbath", бе направено от съпругата му Уенди. Безбройните фенове ще помнят идола си Дио с изявите... прочети още »
17.05.201008:17

24-годишната Рима Факих от щата Мичигън бе избрана за 'Мис САЩ...

24-годишната Рима Факих от щата Мичигън бе избрана за 'Мис САЩ 2010". Факих е с ливански корени и е дошла с родителите си в САЩ в ранна детска възраст. Роднините й изповядват християнство и ислям. Самата Факих е учила в католическо училище. По всяка вероятност Рима  е първата американска "Мис" с подобен произход в... прочети още »
16.05.201022:34

“Ангел си ти” на Миро вече преродена. Чуй и виж новата версия на...

В неделя вечерта долетя новина, че Миро "забранява" песента си, с която атакува върха на "Евровизия" - "Ангел си ти" от ефир. В това, разбира се, имаше истина, що се касае до неубедителната версия, която той представи на публиката преди месеци. Сега обаче има нещо различно - не че е прибавил към елементарния... прочети още »
16.05.201012:38

Роби Уилиямс записа английския футболен химн

Певецът Роби Уилямс и комикът Ръсел Бранд обединиха усилията си за записването на нова версия на английския футболен химн "Трите лъва" за Световното първенство в Южна Африка следващия месец. Изпълнителят на Angels и комедийната звезда се надяват тяхната версия да се превърне в шлагер по времето на шампионата. "Бях изненадан... прочети още »
15.05.201008:26

AC/DC "размаза" България

AC/DC мина през София като парен локомотив! Точно в 19.30 часа на гигантската сцена на стадион Васил Левски излезе подгряващата група Конкурент, която публиката прие равнодушно, въпреки че в интернет се появиха закани, че най - големите им противници ще оголят дупетата си срещу тях. Отдавна се дискутираше, че Емил Анчев и... прочети още »
14.05.201015:04

Кайли Миноуг пуска новия си сингъл на 13 юни

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг ще пусне новия си сингъл All The Lovers две седмици по-рано от планираното, заради огромния интерес на публиката.  Парчето, което трябваше да излезе във всички формати на 28 юни, сега е  достъпно дигитално от 13 юни. Премиерата му на физически носител обаче си остава на 28... прочети още »
14.05.201009:44

Ъпсурт заснеха нов клип

Новият сингъл на Ъпсурт вече е факт. В дългоочакваното видео горещо участие  има и певицата Лора Караджова. Групата вече няколко месеца работи по проекта, официалното представяне на който ще се състои следващата седмица. Продуцентите на Ъпсурт Фрий Ейджънс засега отказват да разкрият повече подробности за песента, но все пак споделиха:... прочети още »
13.05.201010:38

Дейв от “Юритмикс” и гъркинята Анна Виси заедно в София

Гръцката звезда Анна Виси, която пристига за първите балкански музикални награди в София, ще изпее най-новото си парче пред българската публика в неделя. Може и да звучи странно, но песента е дует заедно със световноизвестния изпълнител Дейв Стюарт, който е част от най-успешния британски дует "Юритмикс". Стюарт ще лети първо до... прочети още »
13.05.201009:07

Сладкият Тейлър Лаутнър от "Здрач" има най - секси тяло...

Ежедневно се появяват всякакви класации на красавици, а рядкост са тези на мъжката част от звездите. Ето една доста атрактивна - за най - секси тяло (поне от кръста нагоре). Тук обичайните първенци в холивудските класации като Джордж Клуни и Мел Гибсън, отстъпват на младоците с перфектни коремни мускули. Челното място е отредено за... прочети още »
13.05.201008:04

Любо издава първи самостоятелен албум

Две години  след като Любо напусна група Те и се отдаде на солова кариера вече е факт първият му самостоятелен албум.  “Любо 2010” е заглавието на CD - ТО , в което певецът залага на качествена музика и  на неподражаемия си стил, съобщават  издателите от Старс рекърдс. Вече познатите “Отново... прочети още »