Новини

29.08.201012:42

Майкъл Джексън днес щеше да навърши 52 години

Днес Майкъл Джексън щеше да навърши 52 години. От мигове на величие до мигове на падение - Кралят на попа бе от малцината хора на този свят, които са си заслужили изцяло определението "легенда". Легенда, която ще остане в сърцата на хората и след смъртта си.  Ето как протече живота му: Началото: Майкъл Джексън е роден... прочети още »
28.08.201015:56

Арестуваха Парис Хилтън за притежание на кокаин

Полицията арестува Парис Хилтън за притежание на кокаин късно снощи, след като униформените спрели колата й на улица в Лас Вегас. При претърсването на автомобила, в който Парис се возела със свой приятел, се носела миризма на цигари и марихуана. Това провокирало полицията да направи обиск и белия прашец бил открит в чантата на богатата... прочети още »
27.08.201018:33

Ексклузивно: Вижте част от новото видео на Кайли

Радио FM+ представя ексклузивно част от новото видео на Кайли Миноуг към сингъла - "Get Outta My Way". През Юли празнувахме завръщането на Поп принцесата с новия и албум "Aphrodite". Много награди и страхотни хитове радваха слуха ви, а много от вас пробваха късмета си и в специалната игра в сайта ни тук. прочети още »
27.08.201013:21

Не пийте вода от пластмасови бутилки, зове Шерил Кроу

Бутилираната вода във вашата кола е много опасна! В шоуто The Ellen DeGeneres Show, певицата Шерил Кроу сподели какво е причинило рака на гърдата и. Ако искате вярвайте, но почти сигурната причина за това е водата в пластмасова бутилка, която седяла в колата и. Онкологът на Шерил Кроу и е казал:  - Не трябва да се пие... прочети още »
27.08.201011:30

Маколи Кълкин на 30г. Вижте звездата през годините в снимки

Актьорът станал известен с участието си в комедията „Сам в къщи", празнува вчера 30-я си рожден ден. Така той е известен с това, че бе един от най-известните приятели на Майкъл Джексън. Други интересни факти за него са, че е кръстник на сина Принс Майкъл и дъщерята Парис на Майкъл Джексън. Той стана първото дете-актьор, което... прочети още »
26.08.201016:40

Роби Уилямс и Тейк Дет планират турне догодина

Роби Уилямс и Тейк Дет планират да направят турне заедно следващото лято, след като неотдавна изгладиха различията си, но събирането им изглежда ще е временно. Уилямс напусна бой бандата през 1995 г. и направи успешна соло кариера. Но през последните години славата му започна да залязва, докато Тейк Дет, които се събраха отново без Уилямс... прочети още »
26.08.201016:11

Енрике Иглесиас и Sugababes с безплатен концерт в София!

Освен Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) и Sugababes, на сцената ще се качи и британската диджейка Sonique, пише автора. Концертът на 29 септември се организира по случай 15-годишнината на М-Тел. "Главният ни мотив да поканим Енрике Иглесиас е неговата силна емоционалност, която пленява и обединява публиката", коментира Андреас... прочети още »
26.08.201011:07

Кой има най - хубавите крака в Холивуд?

Кой има най - хубавите крака в Холивуд? Със сигурност подобна класация би имала най - различен вид, според вкусовете на хората, но все пак да се доверим на три основни фактора - дължина, форма и цялостното излъчване на "притежателя им". В интернет има доста класации на най-красивите крака в Холивуд. Често предпочитанията на... прочети още »
26.08.201010:34

Певицата Марая Кери оправда килограмите, чака дете

Марая Кери е бременна в четвъртия месец, съобщава близък до певицата източник пред сайта RadarOnline.com. Кери, която по-рано тази седмица беше заснета на сцената в Бразилия с явно коремче, и съпругът й Ник Кенън казали на приятелите си, че са много щастливи, защото очакват първото си дете. Въпреки това двамата отказват да потвърдят... прочети още »
25.08.201015:44

Гласувай за SPIRIT of Burgas

SPIRIT of Burgas е номиниран тази година за наградите на SeeMe (South East European Music Event). Номинацията е в категорията Best See Event/Concert. Фестивалът е единственото българско събитие, номинирано в тази категория. Конкуренти са му сръбският фестивал Exit, румънският The Mission Dance Weekend, полският Audioriver Festival и... прочети още »
25.08.201012:21

Линдзи Лоън излезе от клиниката за наркомани

Линдзи Лоън беше пусната предсрочно от рехабилитационната клиника в Лос Анджелис, където престоя само 22 дена вместо определените със съдебно решение три месеца, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА. Лекарите, грижещи се за актрисата, прецениха, че тя няма зависимост към медикаменти, нито психично заболяване. За... прочети още »