Новини

08.09.201016:26

Защитници на животните взеха на прицел Лейди ГаГа, след като...

Поп-звездата Лейди ГаГа позира в "бикини", направени изцяло от дебели парчета червено месо, за корицата на октомврийския брой на японското списание Hommes Vogue. Активисти от Организацията за защита на животните (PETA) реагираха светкавично на ексцентричната й изява. "Работата на Лейди Гага е да се занимава с необичайни... прочети още »
08.09.201010:10

Радио FM+ представя: “Only Girl In The World” на Риана!

Новият албум на Риана, който ще се казва “Loud”, излиза на пазара през ноември. Точната дата все още не е известна. Първият сингъл от него дебютира онлайн още днес. Парчето се казва  Only Girl ( In The World)."Нищо не може да се сравни с албума, който записах”. Това заяви по – рано поп звездата. Чакаме го... прочети още »
07.09.201023:09

Радио FM+ представя: Най-големия фен на Lady GaGa

Радио FM+ представя най-големия фен на Lady GaGa - Shannon Gaga. Родената в Тексас, САЩ певица е посветила живота си на звездата, копирайки всяка нейна стъпка. С цяла серия от Gaga-вдъхновени видеоклипове, Шанън е неудържима: тя записва версии на "Dancing in the Dark," "Teeth," "Monster,"... прочети още »
07.09.201015:23

В "Хари Потър и даровете на смъртта" ще има шокиращи...

Даниел Радклиф смята, че новата част от поредицата за Хари Потър - „Хари Потър и даровете на смъртта" ще изненада доста хора. 21-годишният актьор, който наскоро завърши снимките по последните две части от поредицата за младия магьосник, вярва, че сцените, където героят му е на една крачка от смъртта след като е бил пребит от... прочети още »
07.09.201014:58

Джордж Клуни е на върха на американския боксофис

Филмът "Американецът" с Джордж Клуни оглави американския боксофис. От 3 до 5 септември лентата е спечелила 13 млн. долара. Въпреки първото място приходите от филма са доста по-скромни от очакваните, тъй като световната критика беше ласкава към лентата. "Американецът" разказва за наемен убиец, който решава да се откаже... прочети още »
07.09.201014:35

Парис Хилтън оглави класация за "най-лоши примери за...

Парис Хилтън, която неотдавна се замеси в пореден скандал с наркотици, е начело в класацията на най-лошите модели за подражание, изготвена след онлайн допитване, съобщи Контактмюзик. Трите ареста за наркотици през лятото - в РЮА, Франция и Лас Вегас, помрачиха имиджа на богатата наследница и накараха потребителите да гласуват за нея като... прочети още »
03.09.201012:13

"Господари на ефира" обявявиха кастинг за куче

Новото четириного попълнение ще се присъедини към Димитър Рачков и Мария Игнатова още в първия брой на шоуто през новия сезон. Кученцето, което за броени дни ще придобие национална популярност, ще наследи овакантеното място на кокера Рапончи  и каракачанката Рапан. Изискванията към кандидатите за слава са: Да притежават чар,... прочети още »
03.09.201011:53

Виж сватбата на Иван и Вихра

На 22 август Иван и Вихра официално узакониха дългогодишната си връзка.   Двамата се врекоха един на друг на брега на морето в село Крапец. Кумуваха им Андрей Арнаудов, който по ирония на съдбата преди броени дни се раздели със съпругата си – сръбкинята Даниела и сестрата на Вихра – Елина. Шаферка бе петгодишната... прочети още »
03.09.201011:00

Виж големият победител в Секси лято 2010 на Глайтгелен и Радио FM+

Лятото е към края си - конкурсът ни - също! Студентката от УНСС  Габриела Георгиева (снимка 8) е големия победител в Секси лято 2010! Чаровната дама събра подкрепа от близо 250 гласа и победи и най - сериозните си конкуренти - снимка 10 и снимка 3.  Глайтгелен и Радио FM+ ви поканиха да снимате най-забавните, интересни,... прочети още »
03.09.201008:42

Замеряха Guns 'N Roses с чаши на концерт в Дъблин

Американската рок-банда Guns N' Roses продължава да има проблеми по време на турнето си. След като в Англия организаторите им дръпнаха шалтера заради закъснение, публиката в Дъблин замерва рокаджиите с пластмасови чаши отново заради голямото закъснение на концерта. По време на втората си песен, певецът Аксел Роуз поискал от събралите се... прочети още »
02.09.201008:43

Последният филм на Роман Полански с официална премиера у нас на...

Актьорът Юън Макгрегър пише мемоари в наградения със Сребърна мечка трилър на Роман Полански, “Писател в сянка”.  В България премиерата на завладяващия трилър е на 8 октомври. Писателят Робърт Харис и легендарният Полански заснемат напрегнатия трилър в период, в който режисьорът е „затворник на миналото си”. В... прочети още »