Новини

02.07.201012:10

Камерън ще прави 3D за турнето на Блек Айд Пийс

"Блек Айд Пийс" ще работят с режисьора Джеймс Камерън по създаването на 3D филм, проследяващ световното турне на групата. Изпълнителите на хита "I Gotta Feeling" избрали именно Камерън да режисира пълнометражната лента, защото той е "най-големият режисьор". Филмът ще излезе догодина и в него ще бъде използвана... прочети още »
01.07.201012:07

Радио FM+ поздравява Цвети Пиронкова

Първата ракета на България Цветана Пиронкова ще има днес уникалния шанс да си спечели място във финала на най-стария тенис турнир в света - "Уимбълдън". Цвети ще спори в исторически за България полуфинал с рускинята Вера Звонарьова, която е под №21 в световната ранглиста. Днес всички ние ще стискаме палци на Цвети.... прочети още »
01.07.201011:49

Кайли получи първа филмова роля от десет години

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг отново ще се снима в киното, след като получи първата си роля в игрален филм от близо десет години, съобщи актуално.ком. Певицата ще се превъплъти в образа на татуирана рокаджийка във филма "Джак и Даян". Миноуг е пристигнала в Ню Йорк, където тази седмица започват снимките, допълва... прочети още »
01.07.201011:07

Познахте ли коя е тази звезда? Не?! И ние!

Ще успеете ли да познаете в този симпатичен младеж една от най-горещите и скандални звезди на световния шоубизнес?! Изданието, в което се появи фотосесията, е японският Vogue, стайлингът й е дело на Никола Формицети, а самите кадри са реализирани от популярния британски фотограф Ник Найт. Снимките дебютираха в личния блог на Формицети,... прочети още »
30.06.201010:53

Певицата заплаши да напусне групата след конфликт с will.i.am

Певицата Стейси Ан Фъргюсън, по-известна като Фърги от "Блек Айд Пийс", заплаши да напусне групата, тъй като била в конфликт със своя колега will.i.am (Уилямс Джейс Адамс). 35-годишната изпълнителка се намира в конфликт с колегата си will.i.am и обмисля бъдещето си в рамките на "Блек Айд Пийс". "Съществува голямо... прочети още »
30.06.201010:51

Фронтменът на Аеросмит ще разкаже за дрязгите с колегите си от групата

Фронтменът на Аеросмит Стивън Тайлър ще разкаже в нова книга за дрязгите с колегите си от групата, заради които за кратко се раздели с тях миналата година. Тайлър признава, че напрежението е достигнало своя връх след като падна от сцената на концерт в Южна Дакота през лятото на миналата година. В резултат на инцидента той получи множество... прочети още »
28.06.201017:17

Макартни отказа да даде автограф на задните части на фен

Сър Пол Макартни отхвърли молба да се разпише на задните части на свой почитател по време на концерт вчера. Легендарният член на "Бийтълс" забелязал странното желание на плакат, държан от дръзкия фен, докато бил на сцената на фестивала Хард Рок Колинг в лондонския Хайд Парк. Той успял да хвърли поглед към плакатите сред 50... прочети още »
28.06.201017:12

Шакира смята за романтично да бъде "вечна приятелка" на...

Въпреки че не мисли за брак, изпълнителката не отхвърля идеята да има деца. 33-годишната певица е една от големите музикални звезди в световен мащаб. Самата тя се определя за духовна жена, която не счита, че обличайки се в бяла рокля, доказваш любовта си към партньора. "Срещнах Антонио преди 9 години в един ресторант. Само след една... прочети още »
28.06.201009:52

Звездата пя там, където трябваше преди пет години

Австралийската поп принцеса Кайли Миноуг направи дебют на музикалния фестивал в Гластънбъри пет години след като бе принудена да отмени участието си там след като бе диагностицирана с рак на гърдата. 42-годишната голяма звезда във Великобритания бе гост на американските рокери Scissor Sisters на основната сцена Pyramid пред десетки хиляди... прочети още »
28.06.201009:24

Масив Атак идват за концерта в София на 15 юли с Мартина Топли-Бърд

Светът има своя нова очарователна обсесия: започналото преди 10 дни дългоочаквано турне на култовото британско трип-хоп дуо Масив Атак е сред най-вълнуващите музикални събития за 2010 г. Седем години след последния им албум (“100th Window” от 2003 г.) Робърт Дел Ная (3D) и Грант Маршал (Daddy G) изплуваха от творческата пауза... прочети още »
27.06.201015:20

Звездите лъснаха голи на снимки в интернет - вижте ги

Скандални снимки, на които се вижда как дама прави френска любов на актьора от култовия сериал по бТВ „Стъклен дом" Явор Бaхаров, лъснаха в сайт за споделяне на фотоси, а партньорката му във филма - Радина Кърджилова, също е изтипосана в нета, дибидюс гола с бутилка алкохол между гърдите? Форумци разпознаха двамата в... прочети още »