Новини

12.05.201416:14

Излиза "Бриджет Джоунс: Луда по онова момче“

Третата книга от сензационната поредица за щурата, вечна и неподражаема Бриджет Джоунс излиза на български на 26 май от издателство "Колибри“ и в превод на Надя Баева.   Всички си спомнят онази объркана млада жена на границата между две хилядолетия, от една страна подвластна на модела, който й налагат медиите и... прочети още »
12.05.201415:58

Коя песен или изпълнител бихте свалили от родния радиоефир и защо?

Във вторник вие ставате музикални редактори. Има ли песен или изпълнител, които бихте свалили от родния радиоефир и защо? А Димитър Ганев ще направи един час с най-емблематичните хитове, които са били  забранявали или трудно са стигали до ефир.   В часа, посветен на децата, треньорът по самоувереност Анета Йовева ще говори за... прочети още »
10.05.201415:32

Mila Kunis ще ражда вкъщи и без упойка

Mila Kunis, която очаква първото си дете от Ashton Kutcher, заяви намерението си да роди по естествен път и без упойка. Красавицата няма да се подложи на епидурална упойка и най-вероятно ще посрещне първото си дете у дома.   В първото си интервю във връзка с настоящата бременност Mila сподели, че с Ashton обмислят детето им да се... прочети още »
10.05.201414:55

Съдът потвърди забраната за кожени дрехи в Холивуд

Забраната за кожените дрехи в Западен Холивуд беше потвърдена от федералния съд. През 2011 общинският съвет в района наложи забраната, която не позволява на местните търговци да продават кожени облекла, припомня бгнес. Наскоро решението бе оспорено като противоконституционно от магазина за аксесоари Mayfair House.   "Нещата не... прочети още »
10.05.201413:24

В Айова отглеждат прасета с вкус на... уиски

В американския щат Айова създадоха прасета, чието месо има вкус на уиски, пише бгнес.   Идеята е на ръководството на местна фабрика за ръжено уиски. Проектът стартира с 25 прасета, родени през януари т.г. В храната им се добавят ферментирали ръжени зърна, така, че когато един ден прасчовците се превърнат в пържоли, месото им ще има... прочети още »
10.05.201413:07

Вярно ли е, че българката е красавицата на света?

Вярно ли е, че българката е красавицата на света? И ако това е така, защо на световните консурси за красота заемаме последните места, с едно изключение? За външността и излъчването на българката ще си поговорим с френския стилист Клемон Боло. Като водещ коафьор той ще разкаже за тенденците в косите през този сезон и ще даде съвети към... прочети още »
09.05.201417:45

Виж Max The Sax в клуб MIXTAPE 5 утре, чуй специално интервю

10 май 2014 / 22:30ч. клуб *MIXTAPE 5* Билети: Еventim и Ticketlogic, 25/30 лв.   10 май ще бъде различен, вдъхновяващ и музикално опияняващ, благодарение на Max The Sax от Parov Stelar.   Талантливият саксофонист ще представи на българските фенове съвсем новия си соло проект, включващ електро суинг хаус с живи барабани,... прочети още »
09.05.201416:41

Възможно ли е приятелството с привилегии?

Възможно ли е приятелството с привилегии? Ако сте гледали филма "Friеnds with benefits" знаете за какво става дума, ако не – слушайте ни в извънредното и изключително свободомислещо предаване тази събота.   С художничката Виктория Стоянова ще си говорим за страстта към конете и какво е да нарисуваш 100 конски... прочети още »
09.05.201416:25

Специална организация за концерта на Aerosmith

17 май 2014, 20:00 ч. Стадион "Локомотив"   Организаторите предприемат специални мерки във връзка с концерта на Aerosmith в България.   Стивън Тайлър и компания пристигат у нас в оригиналния си състав и са подготвили страхотно шоу, подплатено с пиротехнически ефекти и огромни видеоекрани, а на сцената с ширина... прочети още »
09.05.201416:06

Samsung смени дизайнер, Galaxy S5 приличал на лейкопласт

Samsung смени главния си дизайнер на смартфони след масовите критики към последния им модел - Galaxy S5. Въпреки че е лидер в продажбите в глобален мащаб, гигантът отнася доста ниски оценки за новите си продукти, пише infobulgaria. Скучният и повтарящ се дизайн, липса на развитие и в нискобюджетните, и в скъпите смартфони - това са... прочети още »
09.05.201412:02

Alicia Keys става лице на Givenchy

Alicia Keys стана новото лице на парфюмите на Givenchy. Певицата сключи първия си договор за реклама на козметичен продукт с парфюмерийния отдел на френската модна къща и ще бъде лице на най-новия й аромат, който ще бъде пуснат на пазара през септември, пише бгнес.   "За мен е чест да представя на света най-новия парфюм на... прочети още »