Mila Kunis ще ражда вкъщи и без упойка

Mila Kunis, която очаква първото си дете от Ashton Kutcher, заяви намерението си да роди по естествен път и без упойка. Красавицата няма да се подложи на епидурална упойка и най-вероятно ще посрещне първото си дете у дома.
 
В първото си интервю във връзка с настоящата бременност Mila сподели, че с Ashton обмислят детето им да се роди не в болница, а в дома им в САЩ, пише бгнес. "Мислехме за раждане в домашна атмосфера, гледахме документални филми и разговаряхме с лекари и акушерки, които могат да изродят бебето ни у дома", заяви Mila. "Ще родя толкова естествено, колкото мога. Освен ако не възникне спешна нужда, няма да използвам епидурална упойка", добавя бъдещата майка.
 
Брюнетката допълни, че Ashton е толкова подготвен за бременността, че постоянно я снабдявал с най-различни "шантави" храни, от които мислел, че тя се нуждае. "Той предполагаше, че ще ми се ядат много странни неща и затова зареди хладилника с аншоа, кисели краставички, кисело зеле и сладоледи", добавя Kunis. Бъдещият татко дори взима частни уроци по руски, родния език на Mila, за да може малкият наследник да расте, владеейки езика и на двамата си родители.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024