Най-големият страх на Hugh Jackman

Hugh Jackman се притеснява ракът на кожата да не се завърне, след като открил, че носът му е пораснал. По-малко от шест месеца, след като се подложи на операция за отстраняване на раков тумор, актьорът разкри, че е претърпял още една процедура, информира бгнес.
 
Вчера той сподели своя снимка в Инстаграм, на която е с превързан нос, също както и през ноември. "Още един тумор. Вече всичко е чисто. Благодаря ви, д-р Arian. Моля! Моля! Използвайте слънцезащитен крем", написа той под снимката.
 
 
Миналата година през ноември съпругата на Hugh, Deborra-Lee Furness, го посъветвала да посети дерматолог, за да прегледат "петното" на носа му. След прегледа стана ясно, че това е рак на кожата.
 
След операцията на 21 ноември миналата година, той сподели, че се чувства по-спокоен. "Чувствам се по-спокоен, хубаво е. Ракът вече го няма. Много съм благодарен на красивата ми съпруга, която ме накара да се прегледам… Бях като типичен мъж и все отлагах. През цялото време мислех, че не е кой знае какво, но после разбрах, че съм извадил голям късмет, че съм се прегледал в толкова ранен етап", написа тогава Hugh Jackman.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024