Новини

09.05.201416:06

Samsung смени дизайнер, Galaxy S5 приличал на лейкопласт

Samsung смени главния си дизайнер на смартфони след масовите критики към последния им модел - Galaxy S5. Въпреки че е лидер в продажбите в глобален мащаб, гигантът отнася доста ниски оценки за новите си продукти, пише infobulgaria. Скучният и повтарящ се дизайн, липса на развитие и в нискобюджетните, и в скъпите смартфони - това са... прочети още »
09.05.201412:02

Alicia Keys става лице на Givenchy

Alicia Keys стана новото лице на парфюмите на Givenchy. Певицата сключи първия си договор за реклама на козметичен продукт с парфюмерийния отдел на френската модна къща и ще бъде лице на най-новия й аромат, който ще бъде пуснат на пазара през септември, пише бгнес.   "За мен е чест да представя на света най-новия парфюм на... прочети още »
09.05.201411:14

Най-големият страх на Hugh Jackman

Hugh Jackman се притеснява ракът на кожата да не се завърне, след като открил, че носът му е пораснал. По-малко от шест месеца, след като се подложи на операция за отстраняване на раков тумор, актьорът разкри, че е претърпял още една процедура, информира бгнес.   Вчера той сподели своя снимка в Инстаграм, на която е с превързан нос,... прочети още »
09.05.201410:46

Kanye West прави ергенско парти в Ирландия

Kanye West иска ергенското му парти да бъде в Дъблин, Ирландия.   36-годишният рапър прави последни приготовления за сватбата с годеницата си Kim Kardashian в Париж по-късно този месец. Той планира да прекара последната си вечер като неженен мъж в ирландската столица с най-добрия си приятел, рапъра  Jay Z.   "Kanye... прочети още »
09.05.201410:16

Парите са по-мръсни от седалката на тоалетната

Учените открили, че една обикновена банкнота е дом на 26 000 бактерии, които могат да бъдат опасни за нашето здраве, пише бгнес. Макар че две трети от нас смятат, че пипането на банкноти и монети е нехигиенично, само един на всеки пет европейци си мие ръцете, след като е пипал пари.   Проучването е проведено в 12 държави в Европа... прочети още »
08.05.201421:14

Има ли смисъл да отработваме почивните дни?

Като си отпочиваме – има ли смисъл и да отработваме? Ден преди първата от поредицата работни съботи ще обсъдим има ли смисъл от работата в почивен ден и колко качествена е тя.    Зорница Аспарухова ще представи премиерите на седмицата и започва обзора на най-лъскавия кино форум – фестивалът в Кан.   Лео, Део... прочети още »
08.05.201416:44

13 примера как не се прави "селфи" (галерия)

Няма по-популярно явление в последно време от селфито - автопортретите, които хората си правят с телефоните си с повод и без повод.   В което няма абсолютно нищо лошо, ако не бяха често ужасните грешки, които се допускат при правенето им. В глаерията ни ще видите 13 ярки примера как да не си правим селфи... и един, който показва как... прочети още »
08.05.201415:57

Милиардери се биха за Miranda Kerr

Двама австралийски милиардери се скараха за супермодела Miranda Kerr на плаж в Сидни, информира бгнес.   Единият от тях - 46-годишният James Packer, е настоящ приятел на Kerr. Той и 47-годишният David Gyngell първо си разменили обидни думи, а после тръгнали да разрешават спора с юмруци. По думите на очевидци господата се затъркаляли... прочети още »
08.05.201414:39

Jennifer Lawrence: "На хората ще им писне от мен"

Jennifer Lawrence смята, че може би е "досадна" и се притеснява, че на феновете й може да им писне от нея.   23-годишната актриса е на вълната на успеха през последните години с хитови филми като "Игри на глада" и "Х-Мен", но осъзнава, че няма винаги да бъде популярна, пише бгнес. "Никой не може да... прочети още »
08.05.201412:47

Shakira: "Rihanna е най-сексапилната жена на света"

Shakira се скъсва да хвали колежката си Rihanna, която според нея била "най-сексапилната жена в света".   "Rihanna е тъй естествена, че не се нуждае от специални ракурси при снимки. Камерата я обича. Аз, например, трябва да се наглася, преди да се снимам, докато при нея това просто не е нужно. Rihanna безусловно е... прочети още »
08.05.201412:24

Жоро от Остава с нов проект и дебютен видео сингъл

Китаристът на група Остава, Георги Георгиев, стартира страничния си музикален проект Homeovox с пилотен видео сингъл.    Песента се казва "Изгубен” и стилово е смесица от инди, алтърнатив, поп и рок. Музиката и текста са дело на самия музикант, а видеото е по идея на режисьора Мария Стоянова и Concept Studio. В... прочети още »