Новини

29.04.201413:39

Sarah Jessica Parker ще получи награда за творчество

Актрисата Sarah Jessica Parker ще бъде наградена с наградата "Honorary Image" за своята успешна и съзидателна работа в модния бранш, пише бгнес.   Звездата, известна с ролята си на Carrie Bradshaw в "Сексът и градът", ще получи отличието за усилената си работа и таланта, с който е допринесла за разширяването на... прочети още »
29.04.201410:54

Mariah Carey не празнува рождени дни

Mariah Carey празнува годишнини от житейски събития, а не рождени дни, пише бгнес.   44-годишната звезда сподели, че отбелязва важни моменти от живота си, но не празнува рождените си дни. "Не броя годините. Отбелязвам годишнини, а не рождени дни. Така почитам живота си", казва Mariah пред списание Observer по темата за... прочети още »
29.04.201410:34

Robbie Williams ще става баща за втори път

Robbie Williams обяви в Twitter, че той и съпругата му Ayda Field очакват второто си дете, съобщи вести.бг. "С Ayda имаме удоволствието да ви съобщим, че Theodora Rose Williams ще става голяма сестра. Целувки, Robbie Williams", написа звездата в сайта за микроблогинг. Феновете на певеца веднага го заляха с... прочети още »
28.04.201416:10

Katy Perry с нова тръпка

Katy Perry има връзка с DJ Diplo, пише бгнес.   Изпълнителката и 35-годишният музикант и продуцент, чието истинско име е Thomas Wesley Pentz, за първи път бяха "романтично обвързани", според медиите, по време на музикалния фестивал Coachella по-рано този месец. Те бяха забелязани да се наслаждават и на интимна вечеря в... прочети още »
28.04.201415:40

Честото раждане със секцио въпрос само на бизнес ли е?

Въпрос на бизнес ли е прекомерният брой раждания със секцио у нас? Това е темата ни във вторник, като за естественото раждане ще говорим с Албена Танева и нейната майка, която е дула.   Дарин Маджаров и Катя от уча.се ще разкажат за това колко е важно да се откриват и показват изключителните учители у нас.   За писането като... прочети още »
28.04.201415:04

Heather Graham се оплаква от сексизма в Холивуд

Heather Graham е на мнение, че във филмовата индустрия в Холивуд жените актриси са обект на дискриминация.   "Щастлива съм, че имам работа. Не с всички колежки актриси обаче е така. Защото, ако се вгледате внимателно, ще видите, че само 20% от ролите във филмите са изпълнявани от жени. Останалите 80% са за мъже, за което са... прочети още »
28.04.201414:56

Все повече жени се подлагат на операция на стъпалата

Необичайна тенденция се очерта в естетичната хирургия - жените търсят намаляване и оформяне на стъпалата, метод, който получи наименованието "Пепеляшка", пише бгнес.   Операцията включва скъсяване или удължаване на пръстите на краката, отстраняване на части от стъпалото или тяхното попълване с инжекции с мастна тъкан.... прочети още »
28.04.201412:17

Kim Kardashian и Kanye West планират три сватби?

Kim Kardashian и Kanye West планират не една, не две, а три церемонии, на които да се врекат във вечна вярност, пише бгнес, цитирайки информация на Daily Mail и Radar.   "Kim очевидно не може да се задоволи само с една сватба, а годеникът й е готов на всичко, за да я види усмихната", коментира източник на американско... прочети още »
28.04.201411:26

Lily Allen: "Дължа извинение на Rita и Cara"

Певицата Lily Allen се кани да се извини на колежката си Rita Ora и моделите Cara Delevingne и Джордан Дън, заради част от песните в новия й албум, информира бгнес.   Изпълнителката на световния хит "Hard Out Here" смята, че дължи извинение на красавиците, тъй като в новия си проект открито се подиграва на знаменитости,... прочети още »
25.04.201416:53

Jodie Foster се ожени за партньорката си

Холивудската актриса, която познаваме от филми като "Шофьор на такси", "Алис не живее вече тук", "Бъгси Малоун", "Мълчанието на агнетата", "Сфера" и др. се ожени за приятелката си Alexandra Hedison, съобщи нейната говорителка. Тя се свърза в брачен съюз с известната фотографка и актриса този... прочети още »
25.04.201416:41

Присаждането на вежди – новият летен хит

Присаждането на вежди се превърна в най-горещия летен хит, който е подходящ за жените, подвели се някога по модата да си скубят веждите, пише бгнес.   Веждите на успешната манекенка Кара Делевин се превърнаха в истински хит сред модните последователки. Кожният специалист д-р Робърт Дорин от Ню Йорк твърди, че на мода отново се връща... прочети още »