Новини

14.05.201413:30

Rihanna чупи полицейски телефон, дарява 25 000 на полицията в Ел...

Rihanna дари 25 000 долара на полицейския участък в Лос Анджелис в знак на извинение, че счупи телефона на шефа им, информира бгнес.   Изпълнителката седяла до началника на участъка по време на баскетболен мач, когато той я помолил да си направят селфи с гривната на полицията, за да покажем подкрепа към... прочети още »
14.05.201412:11

Eminem се извини на майка си със сингъла "Headlights"...

Отгледан от майка, която е злоупотребявала с различни субстанции, Eminem използваше емоцията от не особено щастливото си детство като двигател за творчеството си. Години наред той не само не беше в добри отношения с майка си, но и базираше някои от текстовете си на това.     По случай наскоро отминалия Ден на майката,... прочети още »
14.05.201410:58

Jennifer Lopez стана веган

Jennifer Lopez напълно изключи от менюто си не само месните и млечните продукти, но и всички животински като цяло.   Желанието на певицата постоянно да бъде в прекрасна физическа форма я е подтикнало да се откаже от всевъзможни храни и да стане веган, пише бгнес. Това което най-много липсва на Jen в новата диета, е маслото, а по... прочети още »
13.05.201417:13

Жулиет Бинош и Гейбриъл Бърн идват у нас през май и юни

Холивудските звезди Гейбриъл Бърн ("Стигмата", "Обичайните заподозрени") и Жулиет Бинош ("Шоколад", "Английският пациент") пристигат у нас за снимките на филма "Никой не иска нощта" (Nadie quiere la noche), съобщава бгнес.   В екипа е и японската актриса Ринко Кикучи, позната най-вече... прочети още »
13.05.201415:12

Lily Allen с втори #1 албум в Обединеното кралство

Албумът Sheezus на Lily Allen се настани директно на първата позиция в Обединеното кралство през своята дебютна седмица.    Това е нейният втори #1 запис и първи след 5-годишна пауза. Sheezus успя да измести Caustic Love на Paolo Nutini, който властваше на върха цели 3 седмици и който сега държи... прочети още »
13.05.201414:52

Имаме ли нужда от повече духовност и откъде да я вземем?

Имаме ли нужда от повече духовност и ценности ние българите и откъде да си ги вземем? Това е темата ни в сряда и поводът за нея е пристигането у нас на един от най-влиятелните духовни личности днес в света – Дийпак Чопра.   Маги Гигова ще представи модата и актуалните тенденции в татуировките – колко издържат и как се... прочети още »
13.05.201412:14

Mars One избира между 705 души за полет до Червената планета

Компанията Mars One ще избира между 705 души, които да се заселят на Марс след десетилетие, пише Обекти.  Базираната в Холандия организация с идеална цел планира да създаде селище на Марс в началото на 2025.   Компанията обяви, че е пресяла кандидатите, намалявайки броя им от 1058 на 705. Първоначално желаещите да се заселят... прочети още »
13.05.201412:07

Шестте постулата на най-щастливите хора

Всичко е в правилната настройка на ума, смята Ерик Баркър, автор на американското седмично издание The Week, пише сп. "Обекти". Той разглежда множество научни изследвания в областта на поведенческата психология и въз основа на тях, и на своя опит като създател на блога Breaking Up The Wrong Tree, достига до заключението, че... прочети още »
13.05.201411:12

Сестрата на Beyonce наби Jay Z в хотелски асансьор (галерия и видео)

Нюйоркски хотел заяви, че разследва видеозапис от охранителна камера, на който се вижда как сестрата на Beyonce, Solange Knowles напада в асансьор своя зет - рапърът Jay Z.   Записът е с продължителност 3 минути и е разпространен на сайта TMZ.com. Вижда се как Solange дърпа и удря зет си в асансьора на хотел "Стандард".... прочети още »
12.05.201416:14

Излиза "Бриджет Джоунс: Луда по онова момче“

Третата книга от сензационната поредица за щурата, вечна и неподражаема Бриджет Джоунс излиза на български на 26 май от издателство "Колибри“ и в превод на Надя Баева.   Всички си спомнят онази объркана млада жена на границата между две хилядолетия, от една страна подвластна на модела, който й налагат медиите и... прочети още »
12.05.201415:58

Коя песен или изпълнител бихте свалили от родния радиоефир и защо?

Във вторник вие ставате музикални редактори. Има ли песен или изпълнител, които бихте свалили от родния радиоефир и защо? А Димитър Ганев ще направи един час с най-емблематичните хитове, които са били  забранявали или трудно са стигали до ефир.   В часа, посветен на децата, треньорът по самоувереност Анета Йовева ще говори за... прочети още »