Специална организация за концерта на Aerosmith

17 май 2014, 20:00 ч.
Стадион "Локомотив"
 
Организаторите предприемат специални мерки във връзка с концерта на Aerosmith в България.
 
Стивън Тайлър и компания пристигат у нас в оригиналния си състав и са подготвили страхотно шоу, подплатено с пиротехнически ефекти и огромни видеоекрани, а на сцената с ширина над 35 метра ще чуем за първи път у нас класики като "Love In An Elevator“, "Dream On”, "Livin' On The Edge“, "Walk this Way“ и "Sweet Emotion“.
 
Стадион "Локомотив“ е в отлично състояние и ще може да побере хилядите фенове на Aerosmith у нас. За да бъде улеснен достъпът им са взети специални мерки. На всички входове ще бъде монтирано допълнително осветление и с негова помощ пропускателният режим ще е на много високо ниво. 
 
Столична община ще предприеме специална организация на градския транспорт във връзка с концерта. Ще бъде удължено работното време на метрото по линия 2 ("Обеля“ – "Лозенец“) с около 40 минути, като в този период ще бъде увеличен броят на мотрисите и те ще се движат на по-кратки интервали. Работното време на автобусни линии 85 и 108 също ще бъде удължено, а интензитетът на движение ще бъде увеличен. Ще бъдат осигурени и допълнителни безплатни автобуси за извозване на всички зрители от стадиона до метростанции "Хан Кубрат“ и "Мария Луиза“. 
 
Организаторите ще осигурят удължено работно време и на платения паркинг на базар "Илиенци". Той е с капацитет 1000 коли и ще работи по време на концерта и поне час след приключването му.
 
Преди Aerosmith на сцената ще се качат музикантите от D2. Те ще изпълнят специална селекция от парчета, включваща тракове от чисто новия им албум Феникс и най-популярните песни в дискографията им. D2 ще се качат на сцената в 20:10 ч. Очакванията са Стивън Тайлър и компания да се появат около 21:10 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа, а концертът ще приключи към 23:15 ч. 
 
Концертът на Aerosmith е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019. Билетите за него на цени от 70 до 150 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg. 

Свързани новини

Стивън Тайлър отново на съд

03.11.2023

Aerosmith отмениха концерти

12.09.2023

Aerosmith тръгват на прощално турне

02.05.2023

Вокалистът на Aerosmith e бил на 25

30.12.2022

Турнето на групата падна оконачателно

02.02.2022