Новини

19.02.201312:58

Adele преодолява сценичната треска с дихателна терапия

Adele се подлага на дихателна терапия, която й помага да овладее сценичната си треска. Певицата се завръща на сцената за първи път след раждането на сина си на церемонията по раздаването на наградите Оскар в неделя и се е подложила на специалната китайска дихателна терапия Ци Гун, която й била препоръчана от съпругата на Robbie Williams,... прочети още »
19.02.201312:38

Вокалистката на Black Eyed Peas очаква дете

Вокалистката на Black Eyed Peas и съпругът й чакат дете, стана ясно от съобщение в Twitter. Fergie, чието истинско име е Stacy Ann Ferguson, и съпругът й, актьорът Josh Duhamel, ще станат родители. Новината бе оповестена лично от Duhamel в микроблога му в Twitter. В кой месец точно е Fergie и какъв се очаква да бъде полът на... прочети още »
19.02.201310:16

Синът на Michael Jackson Prince стана тв водещ

Синът на Michael Jackson Prince става специален кореспондент на Entertainment Tonight. 16-годишният Prince се надява работата да е прелюдия към дълга кариера в шоубизнеса. "Искам да стана добър продуцент, режисьор, сценарист и актьор. Израснал съм сред такива неща, така че беше различно да бъда на мястото на интервюиращия, а не на... прочети още »
18.02.201314:05

Melanie C е звездна майка на годината във Великобритания

Melanie Chisholm беше определена за звездна майка на годината във Великобритания. Певицата от Spice Girls оглави допитване на верига супермаркети за най-вдъхновяващите звездни майки. Авторите на допитването отбелязват, че 3-годишната дъщеря на Melanie C, Scarlet, от бившия й приятел Thomas Starr, е увеличила увереността и щастието... прочети още »
18.02.201312:02

Hugh Grant стана баща за втори път

Актьорът Hugh Grant стана баща за втори път на 52-годишна възраст. "Много съм развълнуван да обявя, че дъщеря ми си има братче", сподели щастливият татко на своите последователи в социалните мрежи. "Безумно много обичам децата си и тяхната удивителна майка", написа звездата от "Четири сватби и едно... прочети още »
18.02.201311:08

Psy увековечен върху пощенски марки

В пощенските станции в Южна Корея скоро ще могат да бъдат закупени марки с изображението на певеца Psy, превзел света с хита си "Gangnam Style". Марките ще се предлагат официално от днес, 18 февруари, като ще могат да бъдат закупени в 22 пощенски станции. Филателният комплект е снабден с QR код, препращащ към видеото на... прочети още »
15.02.201316:21

Brad Pitt и Angelina Jolie ще произвеждат вино

Brad Pitt и Angelina Jolie ще пуснат своя марка вино, наречено на името на техен имот във Франция. Холивудските суперзвезди влизат в бизнеса в партньорство с винопроизводителя Marc Perrin и семейството му, след като се запознали през общи приятели и им хрумнала идеята за ново розе, наречено Miraval.   “Много лично сме... прочети още »
15.02.201315:14

Josh Groban с трети #1 албум в чарта Billboard 200

  Новият албум на мулти-платинения изпълнител Josh Groban, All That Echoes, оглави класацията за албуми Billboard 200 тази седмица, продавайки 145 хиляди копия по данни на Nielsen SoundScan. Това е третият #1 албум в кариерата на певеца, след Closer (2003) и Noel (2007). Pоследният му албум, Illuminations... прочети още »
15.02.201313:23

Kanye West записа песен с Will Smith

Kanye West записа дует с Will Smith. Рапърът и звездата от "Мъже в черно" били в Бразилия за карнавала в Рио и решили да влязат в студиото, за да запишат ново парче. Двамата се срещнали в студиото на DJ Batatinha и решили да направят фънки песен, в която да възпеят престоя си в южноамериканската страна. "Kanye искаше да... прочети още »
15.02.201312:27

Lady Gaga отмени остатъка от турнето си, ще се оперира

Lady Gaga трябваше да отмени остатъка от турнето си "Born This Way Ball" заради проблеми с бедрото, които налагат операция, съобщи компанията Live Nation. Организаторът на турнето съобщи в комюнике вчера, че певицата страда от "разкъсвания на ацетабуларния пръстен" в дясното бедро. "Lady Gaga трябва да претърпи... прочети още »
15.02.201311:40

P!nk откри турнето си с акробатични номера

P!nk откри първото си турне от 2010 насам с невероятни акробатики, въпреки че скоро стана майка на първото си дете. Изпълнителката направи зашеметяващо завръщане с шестия си студиен албум The Truth About Love, който в момента ще представи на света с голяма обиколка. Звездата даде старт на поредицата от концерти във Финикс, САЩ и показа... прочети още »