Новини

11.02.201317:19

John Mayer: "Връзката ми с Katy Perry не е PR!"

Една от най-звездните двойки на Америка в момента генерира много внимание - и още повече спекулации - но John Mayer категорично отрича връзката му с Katy Perry да е "звездна пиар кампания". 35-годишният Казанова, който разби по пътя си сърцата на Jennifer Aniston и Taylor Swift, дори намеква, че планира да превърне бившата г-жа... прочети още »
11.02.201315:53

Lady Gaga е ексцентричка и зад кулисите

Lady Gaga е ексцентрична не само в живота и на сцената, но и зад кулисите, разкрива сайтът Celebuzz. Задължително в гримьорната й трябвало да има в наличност скъпо уиски, а стените да са декорирани със сребристи сатенени тапети. И това е само началото. Мебелите задължително трябва да са тапицирани с бяла естествена кожа. За да се... прочети още »
11.02.201315:41

Най-популярната любовна песен е на Whitney Houston

Хитовата балада на Whitney Houston "I Will Always Love You" беше определена за най-популярната американска любовна песен в допитване, осъществено по повод наближаващия празник на влюбените Св. Валентин. <br /> Романтичната песен на покойната певица оглави класацията, осъществена от статистическата компания "Harris... прочети още »
11.02.201315:27

Adele печели по 65 600 долара на ден

Британската супер звезда Adele печели по 65 600 долара на ден благодарение на успеха си в музикалните класации, показват нови данни. Певицата, чиито два албума 19 и 21 оглавиха класациите в цял свят, притежава 16,4 милиона долара в банковата си сметка и 7,3 милиона долара от други хонорари, разкрива британският таблоид... прочети още »
11.02.201314:04

Виж носителите на наградите Grammy 2013

Раздаването на наградите Grammy 2013 се състоя в вчера вечерта в Лос Анджелис и отбеляза най-високите музикални постижения на най-големите имена в музиката за изминалите 12 месеца. Fun. бяха сред големите победители на вечерта и си тръгнаха с две награди, включително за най-добър нов  изпълнител. Adele добави в колекцията си наградата... прочети още »
08.02.201310:26

Марая Кери пее в новия филм за магьосника от Оз

Марая Кери е записала композицията Almost Home за филма "Оз:Великият и ужасният" на компанията Дисни, който ще се появи по екраните на 7 март т.г., съобщи The Hollywood Reporter. Преди това, обаче, парчето ще се появи на диск на 19 февруари. Видеоклипът към композицията ще е дело на фотографа и режисьор Дейвид Лашапел. Той... прочети още »
08.02.201310:05

Muse пуснаха видеото на “Supremacy”

Muse направиха премиера на оригинално ново видео към парчето “Supremacy”. В клипа можем да видим някои изключително любопитни кадри  - от това как група готици се забавляват на плажа, карат колелета, скейтборд или сърф, характерно гримирани и държащи пламтящи мечове, до това да станем свидетели дори и на готик сватба.... прочети още »
08.02.201310:01

Jason Mraz - “The Woman I Love”

Jason Mraz пусна видеото към новия си сингъл “The Woman I Love”. Режисиран от Elliott Sellers в сътрудничество с Blend Studios, клипът – който направи дебют вчера на личния акаунт на Mraz в Twitter @jason_mraz – е резултат на безпрецедентен онлайн конкурс, в който потребителите на социалната мрежа Twitter бяха... прочети още »
08.02.201309:54

В кината от днес

Самоличност на аванта (Identity Thief) Джейсън Бейтман от "Шефове гадняри" и Мелиса Маккарти от "Шаферки" са звездите в щурата комедия "Крадец на самоличност", в която обикновен човек е тласнат към екстремни мерки, за да изчисти името си. След като самоличността му е открадната, той е заплашен да изгуби всичко... прочети още »
07.02.201316:20

Уитни Хюстън продължава да твори история

Уитни Хюстън продължава да пише история, макар да не е сред живите от около година. Официални представители на музея на Мадам Тюсо показаха снимки на четири нови восъчни фигури на покойната певица, пише actualno.com. За да почетат звездата, която почина преди една година в навечерието на церемонията по раздаването на музикалните награди... прочети още »
07.02.201316:10

Justin Bieber с нови рекорди

Принцът на попа стана първият изпълнител с 5 албума под номер #1 преди навършване на 19 годишна възраст! Новината идва след излизането на Believe Аcoustic. Новият запис оглави класацията за албуми на iTunes в 63 страни по света и дебютира на върха на SoundScan. Само през първата седмица от издаването на акустичната версия на Believe,... прочети още »