Новини

31.01.201310:09

Барбара Стрейзънд ще пее на Оскарите

Барбара Стрейзънд ще пее на церемонията по раздаването на наградите Оскар идния месец. Певицата и актриса за последно пя на престижната церемония през 1977 г., когато изпълни песента Evergreen и спечели Оскар за най-добра оригинална песен за филма "Роди се звезда". Продуцентите на шоуто Крейг Задан и Нийл Мерън са поласкани, че... прочети още »
31.01.201310:04

Риана: Връзката ни с Крис сега е различна

Риана потвърди официално, че е подновила връзката си с рапъра Крис Браун, който все още е на пробация заради нанесения над нея побой през 2009 г., предадоха световните информационни агенции. "Сега всичко е различно. Реших, че за мен е най-важно да бъда щастлива", споделя Риана в интервю за сп. "Ролинг стоун". "Няма... прочети още »
30.01.201317:10

“Хензел и Гретел” номер едно в родния бокс офис

Триизмерното фентъзи “Хензел и Гретел: Ловци на вещици” се пребори с три премиерни заглавия и застана директно на лидерската позиция в българската бокс офис класация. За първия си уикенд по родните киноекрани заснетия с бюджет от 50 милиона долара филм натрупа общо 263 918 лева, което е напълно задоволителен старт за заглавие,... прочети още »
30.01.201317:06

Миглена Ангелова се завръща в ефир

На 9 февруари (събота) стартира най-новото предаване в ефира на TV7 – продуцираното от Иван и Андрей следобедно шоу „Терминал 7”. Освен познатите лица Любен Дилов-син, Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро, Ирина Тенчева, Диди Алексиева и съдия Онцова, зрителите ще станат свидетели и на триумфалното завръщане в ефир... прочети още »
30.01.201317:02

Киното в Сити Център София отново отваря врати

Добра новина за българските киномани има мениджмънта на Сити Център София. Киното, което множество фенове очакваха с нетърпение, съвсем скоро отново ще отвори врати. Индийската фирма Cine Grand Pvt. Ltd. е новият кино оператор.  Компанията с централен офис в Мумбай, е създадена през 2010 г. Екипът й се състои от професионалисти, които... прочети още »
30.01.201316:52

P!nk представи заглавието на следващия си сингъл

P!nk ще издаде “Just Give Me A Reason“ като свой следващ сингъл.   Парчето е написано от P!nk и вокалиста от fun.Нейт Рюс, който участва и в изпълнението, а продуцент е Джеф Баскър.     За “Just Give Me A Reason“ певицата сподели: „Това е прекрасна песен. Много се гордея с нея. Първоначално... прочети още »
30.01.201316:34

Бионсе преживяла спонтанен аборт

Бионсе ще разкаже за преживян спонтанен аборт в документален филм, който скоро ще бъде излъчен по HBO. Съпругът й Джей Зи намекна за подобно трагично събитие, когато публикува песен, посветена на дъщеричката им Блу Айви, веднага след раждането й миналата година. В парчето рапърът изпя: "Последният път абортът беше толкова трагичен.... прочети още »
30.01.201316:31

Лана Дел Рей работи по нов албум

Лана Дел Рей вече работи над нов албум, предаде nme.com.  В момента изпълнителката на хита "Video Games” е в студио в Санта Моника, Лос Анджелис, и работи над новите си парчета.   Засега не е ясно кой ще продуцира новия проект на певицата. Продуцентите Рик Рубин, Дан Хийт, Джъстин Паркър, Емили Хейн и Рик Ноуелс... прочети още »
30.01.201316:28

Симона Пейчева: Разделих се с бащата на сина ми

Световната шампионка Симона Пейчева, която се завърна отново в художествената гимнастика, призна за първи път пред LOVE style, че е разделена с бащата на сина си – Горан. „Отдавна сме разделени, но го признавам за първи път. Пораснах. Бях на 23 години когато родих. Знам само, че Горан е най-добрият баща за сина ми Алексей. Имам... прочети още »
30.01.201316:23

Сексът най-хубав между 20 и 40 години

Пикът на сексуалното удоволствие изпитваме между 20 и 40 години, установили британски учени. Двата пола достигат по различно време върха на своята сексуалност, съобщава Actualno.com. Сексът на 20: Жени, отдавна сте загубили девствеността си, но честно казано не сте усетили и половината от удоволствието, което причинява сексът. Любопитни... прочети още »
29.01.201316:35

D&G ще правят парфюм... за бебета

Течащото дело за укриване на данъци явно не притеснява Долче и Габана, които са решили отново да напомнят за себе си. Италианските дизайнери планират да създадат парфюм за бебета на цена от 28 паунда за флакон, съобщават британски медии, цитирани от БГНЕС. Той ще съдържа ароматите на цитрусови плодове, пъпеш и мед, които ще "обгръщат... прочети още »