Риана: Връзката ни с Крис сега е различна

Риана потвърди официално, че е подновила връзката си с рапъра Крис Браун, който все още е на пробация заради нанесения над нея побой през 2009 г., предадоха световните информационни агенции.

"Сега всичко е различно. Реших, че за мен е най-важно да бъда щастлива", споделя Риана в интервю за сп. "Ролинг стоун". "Няма да позволя ничие мнение да повлияе върху решението ми. Дори да е грешка, това е моята грешка", продължава певицата, говорейки за подновените си романтични отношения с 23-годишния Браун. Риана допълва, че след като години наред е била измъчвана, гневна и мрачна, сега иска да изживее своята истина и е готова да понесе враждебните реакции.

Признанието за съживения роман предизвика смайване сред феновете и таблоидите, запознати с история на двойката. За помирението на 24-годишната Риана и Крис Браун се предполага от месеци. Слуховете плъзнаха още преди двойката да представи дуетното си парче "Nobody's Business", включено в най-новия албум "Unapologetic" на певицата.

Крис Браун бе признат за виновен в побой над Риана в навечерието на наградите "Грами" през 2009 г. Рапърът бе осъден на пет години пробация, която все още е в сила, обществено полезна дейност и посещения на консултации по въпросите за домашното насилие. Певицата получи ограничителна заповед срещу Браун, която през 2011 г. бе отменена. В емоционално интервю за Опра Уинфри през август миналата година родената в Барбадос Риана призна, че с Крис Браун са "много близки приятели", както и че все още го обича.

В интервюто си за сп. "Ролинг стоун" Риана не подминава и факта, че Крис Браун все още е на пробация. "Сега той не разполага с лукса да обърка нещо отново, а аз не бих стигнала до тук, ако смятах, че това е възможно", казва тя.

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022