Новини

29.01.201316:30

Правят филм за Ланс Армстронг

Фаворит да изиграе скандалния колоездач е Брадли Купър. Филмът ще се нарича Cycle of Lies (игра на думи - "Серия лъжи", като cycling означава и "колоездене"), съобщава БГНЕС. Режисьор ще бъде Дж. Дж. Ейбрамс, снимал "Мисията невъзможна 4" (и който ще режисира седмата част на „Междузведни войни”),... прочети още »
29.01.201316:22

Никол Кидман зарязва ботокса

Холивудската звезда сподели, че оставя ботокса в миналото си. Тя се е инжектирала за заличаване на бръчките, но ботоксът й пречел да контролира лицевите си изражения, съобщава БГНЕС. "Никакви операции. За съжаление, съм опитвала ботокс, но вече спрях да го използвам и мога да движа лицето си отново", призна... прочети още »
28.01.201316:46

Елтън Джон и Дейвид Фърниш представиха втория си син

Сър Елтън Джон представи новото попълнение на семейството си – малкия Илайджа. Музикантът, съпругът му Дейвид Фърниш, първият син на двойката – Закари, и бебето Илайджа се усмихват от корицата на сп. "Хелоу”. Елтън Джон разказва пред списание "Пийпъл", че двамата с Фърниш били в родилната зала в Лос... прочети още »
28.01.201316:40

Майкъл Джексън написал 600 страници автобиография преди да умре

Майкъл Джексън тайно е започнал да пише автобиография през последните години от живота си, пише в. "Дейли експрес". Кралят на попа е написал 600 страници с бележки, посветени на най-трудните моменти в живота му от края на 80-те години до 2007 г. Размислите на певеца са придружени от рисунки и документи. Правата върху... прочети още »
28.01.201316:23

"Хензел и Гретел" оглави бокс офиса

Проектът "Хензел и Гретел: Ловци на вещици 3D" оглави северноамериканския боксофис, сочат прогнозите на индустрията. Филмът, в който изгубените братче и сестриче се превръщат в ловци на глави, дебютира на първото място с 19 млн. долара приходи, обяви Екзибитър Рилейшънс. Свръхестественият трилър успя да се пребори с хоръра... прочети още »
28.01.201316:22

Мила Кунис започва снимки в новия филм на Уашовски

  Актрисата от "Череният лебед" Мила Кунис замина за Лондон за снимките на нова научна фантастика на братя Уашовски. Приятелят й Аштън Къчър също заминал с нея, за да са заедно по време на престоя на Кунис в британската столица. "Мила ще снима поне шест седмици близо до Лондон и Аштън реши също да замине. Те... прочети още »
28.01.201316:17

Бащата на Адел напразно търси връзка с нея

Бащата на британската попзвезда Адел даде вчера интервю за в. "Mail on Sunday", в което говори за трудните отношения с дъщеря си, докато тя е в трепетно очакване на Оскарите заради участието си в поредния епизод от сагата на Джеймс Бонд "Skyfall" и ще изпее едноименната песен по време на церемонията по раздаването на... прочети още »
25.01.201313:17

Новият албум на "Депеш мод" излиза през март

Новият, 13-и студиен албум на известната британска група "Депеш мод" ще се казва "Delta Machine" и ще бъде пуснат в продажба на 26 март 2013 година, съобщава на сайта си съставът.  С реализацията на албума се е заела звукозаписната компания "Колумбия рекърдс". Продуценти са Бен Хилиър и Марк... прочети още »
25.01.201313:16

В кината от днес

Пълен т*шак (Movie 43) Поредният омнибус, който разчита на няколко режисьора, за да създадат късометражни новели, които да бъдат обединени в един пълнометражен филм. Сред имената им откриваме създателят на "Час пик" Брет Ратнър, актрисата Елизабет Банкс, която ще направи своя режисьорски дебют, Стив Кар /"Ченге в... прочети още »
24.01.201313:10

Севернокорейци бомбардират Белия дом

В интернет се появи първият трейлър на "Падането на Олимп", в който Белият дом е подложен на въздушна атака. Във филма севернокорейски терористи вземат за заложник президента на САЩ. Оттук нататък на преден план излиза бивш агент от тайните служби, като в ролята ще видим Джерард Бътлър. Героят му се ползва с недоверие от бившите... прочети още »
24.01.201313:00

Адел ще изпълни "Skyfall" на Оскарите

Соул сензацията Адел ще се качи на сцената за първи път, откакто роди, за да изпълни своето парче "Skyfall", което стана саундтрак на най-новия "Джеймс Бонд". Това ще се случи на церемонията по връчване на Оскарите. Изпълнителката на "Set Fire To The Rain", която роди сина си Анджело през октомври м.г., е... прочети още »