Новини

03.01.201308:05

Съдят Пинк

Продуценти, работили с Пинк, заведоха съдебен иск в Ню Йорк за нарушаване на предварителен договор. Ищец по делото е компанията Specialists Entertainment, подписала през 2000 г. с Пинк за издаването на първия й албум. Певицата обаче подписва паралелен договор със Sony Music и сега измамените настояват за обезщетение. Продуцентите от... прочети още »
03.01.201307:34

Ким Кардашиян: Бременността не е никак лесна

Ким Кардашиян най-после развърза езика за бременността си, като разкри, че не е никак лесно да очакваш първата глътка въздух на първото си дете. Въпреки това изрази задоволство, че не изпитва сутрешно гадене. Телевизионната звезда носи първото си дете от рапъра Кание Уест. Новината бе съобщена от щастливия бъдещ татко пред стотици негови... прочети още »
03.01.201307:23

Gangnam Style - най-слушаната песен на Острова на Нова година

Южнокорейският рапър Сай приключи вихрено 2012 г. - хитът му Gangnam Style беше обявен за най-излъчваното парче във Великобритания в новогодишната нощ. Изпълнителят изпя песента на новогодишното парти на Таймс Скуеър в Ню Йорк, а неговите почитатели във Великобритания също го включиха в празненствата си. Сайтът за сваляне на музика Spotify... прочети още »
02.01.201314:07

Самурай спира летящ кЪм него куршум с меч

Японецът Исао Мачии демонстрира умения, които до скоро смятахме, че са ексклузивни за комиксовите супер герои, пише inews.bg. Модерният самурай разрязва куршум, изстрелян срещу него с 300 километра в час куршум от пистолет на разстояние от 20 метра. Исао Мачии е главен учител в училище за самураи и е меко казано вдъхновяващ пример за... прочети още »
02.01.201313:32

Green Day тръгватна турне през март

Членовете на американската пънк-рок група Green Day ще тръгнат на турне през март, след като отмениха есенните си клубни изяви и отложиха някои концертни дати в края на миналата година заради постъпването на фронтмена Били Джо Армстронг в клиника за рехабилитация.  "Искаме да благодарим на всички, че останаха с... прочети още »
02.01.201312:38

Фотограф загина, докато снима кола на Джъстин Бийбър

Фотограф от местните медии в Лос Анджелис е загинал, докато се опитвал да снима бялото спортно Ферари на канадския тийнидол Джъстин Бийбър, съобщи днес порталът TMZ. Папаракът така се увлякъл в снимките, че слязъл на пътното платно на един от булевардите на Ел Ей и бил прегазен от друга кола. Трагедията станала в момент, когато Ферарито на... прочети още »
02.01.201312:33

Бионсе ще качи 100 свои фена на сцената на "Супербоул"

Бионсе (Beyonce) ще бъде придружена от 100 свои почитатели на сцената по време на изпълнението й в почивката между двете полувремена на финалите на "Супербоул" през февруари тази година, писа сайтът NME.com, цитирани от dnevnik.bg Вече е обявен конкурс, в който феновете на певицата са подканени да изпращат свои снимки, докато... прочети още »
28.12.201216:10

Кейт Уинслет ще лети в космоса

Новият съпруг на Кейт Уинслет й подарил пътешествие в Космоса като сватбен подарък. Това става възможно благодарение на чичото на Нед Рокендрол, който е не кой да е, а милиардерът Ричард Брансън. 37-годишната актриса се омъжи за Рокендрол на частна церемония в Ню Йорк по-рано тази седмица.Той работи на непълно работно време за компанията... прочети още »
28.12.201215:56

СМЕ: Концерт на Депеш Мод на 12 май ще има

Въпреки бъдещата реконструкция на стадион "Георги Аспарухов", концерт на Депеш Мод (Depeche Mode) в София ще има. Това обяви в специално съобщение организаторът на концерта "София мюзик ентърпрайсис". Вчера ръководството на футболен клуб "Левски" представи план за нов стадион на мястото на сегашния, където на... прочети още »
28.12.201215:45

Шакира чака сина си през януари

Футболистът на "Барселона" Жерар Пике се е пошегувал за раждането на неговия син от приятелката му – колумбийската поп звезда Шакира, призна той чрез профила си в Twitter. По-рано защитникът съобщи, че двамата са станали родители. "Нашият син се роди. Много сме щастливи! Благодаря на всички за съобщенията", написа... прочети още »
27.12.201213:54

Джесика Симпсън пак е бременна

На Коледа американската певица и актриса Джесика Симпсън обяви втората си бременност в социалната мрежа Туитър. Тя пусна в мрежата снимка на 7-месечната си дъщеричка Максуел, която си играе в пясъка на Хавайските острови. Под фотоса тя изписа - "Голямата сестричка", което означава, че очаква второ бебе, пише БТА. Малката... прочети още »