Новини

17.08.201208:39

Никол Кидман е бременна?

Актрисата Никол Кидман най-вероятно чака дете. Новината за бременността на холивудската звезда е разпространена от известния американски онлайн таблиод "Джъст Джарет". Предположението папараците направили, когато изловили актрисата да излиза от хотел в Париж. прочети още »
17.08.201207:29

В кината от днес

Непобедимите 2 (The Expendables) В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост. Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача.... прочети още »
16.08.201215:50

Отрекоха,че ще снимат "Снежанка и ловецът 2" без Кристен...

Представители на "Юнивърсъл пикчърс" опровергаха информацията, че киностудията се е отказала от по-нататъшно сътрудничество с актрисата Кристен Стюарт при заснемането на продължението на филма  "Снежанка и ловецът", съобщи The Wrap.  Източник на информацията за продължение  на лентата... прочети още »
16.08.201210:11

VIP Brother в най-луксозната къща досега

Сред малкото факти, които вече са известни за най-новата VIP къща е, че тя ще бъде направена с еко материали в топлата гама цветове. Ще има фитнес, кът за пушене, зимна градина, две спални и три бани. Къщата ще бъде готова в началото на месец септември, като за целта внушителен екип от над 150 изпълнители работят денонощно в Нови Хан, на... прочети още »
16.08.201208:22

Пенелопе Крус на корицата на списание "W"

Пенелопе Крус за пореден път зарадва феновете на съвършената си красота, която личи от корицата на списание W. 38-годишната испанка засне черно-бяла фотосесия за септемврийския брой на изданието. Актрисата дължи ослепителната си визия на новата колекция на Живанши. В интервю звездата си спомня за първите години от кариерата си в Холивуд... прочети още »
16.08.201208:15

Екшън-герои на премиерата на "Непобедимите 2" у нас

Днес от 19:00 часа в столичното кино Арена Младост официално ще бъде представен взривяващия екшън "Непобедимите 2", съобщиха от продукцията. Българската галапремиерата ще се случи ден преди световната премиера на лентата на Саймън Уест ("Въздушен конвой", "Лара Крофт", "Механикът"). Зрителите ще бъдат... прочети още »
16.08.201208:05

Новият албум на Тейлър Суифт излиза през октомври

Кънтри звездата Тейлър Суифт ще пусне на музикалния пазар новия си албум "Red" на 22 октомври, съобщават британските медии. 22-годишната певица разкри новината по време на уеб чат с почитатели снощи. Албумът ще включва дует с Ед Шийрън. "Обичаме се толкова много, че накрая решихме да работим заедно", сподели... прочети още »
16.08.201208:03

Green Day на музикалните награди на MTV 2012

MTVи GreenDay, анонсираха своето световно партньорство, с което ще бъде направена премиера на новата музика от“¡Uno!”– първи албум от предстоящата да излезе трилогия на групата – стартирайки с ексклузивна световна премиера на новото видео към песента “OhLove”, която се състо вчера по MTVв Европа,... прочети още »
16.08.201208:02

Навършват се 35 г. от смъртта на Елвис Пресли

Почитателите на Елвис Пресли се стичат тази седмица в имението Грейсланд в град Мемфис, щата Тенеси, за да отбележат 35-та годишнина от смъртта му с неотслабващо възхищение към "Краля". Организаторите на Седмицата на Елвис, която се провежда всяка година, смятат, че това издание ще бъде най-посещавано от всички досега и в него ще... прочети още »
15.08.201212:29

В Лондон се състоя премиерата на "Непобедимите 2"

В Лондон се състоя дългоочакваната премиера на лентата "Непобедимите 2". Сред звездите, които минаха по червения килим, бяха Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам и Долф Лундгрен. Множество феновете се стекоха да видят любимците си, а филмът, който от части беше сниман у нас, ще е по кината на 24 август. Лентата събира лошите... прочети още »
15.08.201207:33

Lady Gaga взриви София

"Чудовищата" на Лейди Гага превзеха столичната зала "Арена Армеец" в тръпнещо очакване на шоуто на американската изпълнителка. Снимка: СМЕ Около два часа преди концерта на скандалната изпълнителка вратите на столичната зала се отвориха за  феновете. Концертът събра "чудовищата", както... прочети още »