Новини

06.04.201208:30

Райън Гослинг спаси живота на журналистка

Актьорът Райън Гослинг ("Drive"), който е свикнал с каскадьорски изпълнения в своите филми, доказа, че може да ги прави и в реалния живот, спасявайки пешеходка да не бъде прегазена от такси, съобщи в социалната мрежа Туитър самата тя. Инцидентът с щастлив край станал във вторник, когато Райън и Лори Пени, британска журналистка,... прочети още »
05.04.201214:23

"Игрите на глада" е феномен с три първи места - за филм,...

"Игрите на глада" се превърна в истински културен феномен, след като преди дни реализира изключително постижение - историята завоюва три първи места в три емблематични класации – книга бестселър №1 в САЩ, филм №1 в премиерния си уикенд в САЩ и повечето страни по света и саундтрак № 1 в класацията Топ 200 на сп.... прочети още »
05.04.201214:14

Неустоимата страст от Испания ще завладее София тази вечер

На 5 и 6 април българската публика ще има удоволствието за първи път да се наслади на най-грандиозната танцова формация на Испания. Зала 1 на НДК ще бъде разтърсена от 40 виртуозни фламенко танцьори, певци и музиканти и две от най-добрите представления на Националния балет на Испания "Dualia" и "La Leyenda" под... прочети още »
05.04.201214:02

"Анатомията на Грей" отново без Катрин Хейгъл

Актрисата Катрин Хейгъл неотдавна изрази желание да се върне в телевизионния сериал "Анатомията на Грей" , но снимките вече започнаха без нея. Елън Помпео или известната доктор Меридит Грей беше на снимачната площадка още на първия ден от снимките на медицинската драма, които се провеждат в центъра на Лос Анджелис. 42-годишната... прочети още »
05.04.201213:31

Робърт Патинсън в "Bel Ami" - видео

Последният филм с участието на Робърт Патинсън ("Здрач”) ще излезе на голям екран у нас на 27 април, близо 2 месеца преди премиерата си в САЩ. "Бел Ами” (Bel Ami) е сериозен филм, който се очертава като предизвикателство пред младия актьор, тъй като той ще трябва да покаже, че вече е пораснал за тийнейджърски драми.... прочети още »
05.04.201213:09

Първи трейлър на "To Rome With Love" на Уди Алън

"To Rome With Love" е филм от поредната красива спирка от европейската обиколка на култовия американски режисьор Уди Алън. След "Полунощ в Париж" и "Вики, Кристина, Барселона" Уди Алън разказва за група хора, чийто животи се преплитат във Вечния град. За първи път от доста време и самият Алън участва във... прочети още »
05.04.201212:34

Откриха мъжът, който разби сърцето на Адел

"Да живее разследващата журналистика", възкликна известен таблоид, след като британското сп. "Хийт" съобщи, че е открило бившeто гадже на Адел, който вдъхнови певицата за едно от най-продаваните парчета за всички времена – "Someone Like You". Загадъчният сърцеразбивач в крайна сметка е 31-годишният Алекс... прочети още »
05.04.201212:23

Уитни Хюстън е починала в резултат на коктейл от алкохол и наркотици

Американската поп звезда Уитни Хюстън (Whitney Houston) вероятно е починала в резултат на приемането на коктейл от наркотици и алкохол, съобщиха съдебните лекари в Лос Анджелис в окончателния си доклад, като уточниха, че в стаята й е бил намерен кокаин. Безжизненото тяло на 48-годишната певица беше открито на 11 февруари с лице, обърнато... прочети още »
05.04.201211:07

Мадона, Лейди Гага и Майкъл Джексън са модни икони на всички времена

Мадона, Лейди Гага, Майкъл Джаксън и "Бийтълс" са сред 100-те модни икони на всички времена, определени от сп. "Тайм". В класацията попадат "най-влиятелните модни икони от 1923 г. насам", годината, в която е създадено списанието. Тя е разделена в шест категории - дизайнери и марки, модели, музи, фотографи,... прочети още »
05.04.201208:53

"Хобитът" донесе $2.5 милиарда на Нова Зеландия

Дългоочакваното филмово заглавие"Хобитът" по книгата на Дж. Р. Р. Толкин , което бе осъществено в Нова Зеландия е вляло в местната икономиката близо 2.5 милиарда долара, пише dnevnik.bg, като цитира вестник "Гардиън" Според статистиката икономиката на страната отчита ръст от 4 процента за миналата година, а филмовата... прочети още »
04.04.201212:13

Мадона подгони рекорд на Барбара Стрейзънд

Мадона запазва титлата си "кралица на попа", като се възкачи на престола за осми пореден път, заемайки челното място в класацията на "Билборд". Последният албум на Мадона "MDNA", едва влязъл в британските музикални чартове, се изстреля на върха. Той е нейният 12-ти излязъл на първите места на хит-парадите. От... прочети още »