Новини

02.04.201207:58

Валери Божинов долетя при малката Никол

Българският национал Валери Божинов игра само 25 минути за Лече в мача с Чезена от Серия "А" и бе освобеден предсрочно, за да долети светкавично  в България. Футболистът бе дарен с дъщеря от съпругата си Николета Лозанова на 1 април. Бебето се е родило в частна софийска болница. Момиченцето носи нежното име Никол. Терминът... прочети още »
01.04.201211:39

Lady Gaga с концерт в София по покана на Радио FM+

Днес, 1 април, Lady Gaga потвърди концерта си в България. На 14 август в София над 60 000 души ще чуят поп-сензацията. Концертът, част от световното турне"Born this way ball" се организира от Радио FM+ и ще е на Националния стадион „Васил Левски”. Преди седмици, все още непотвърденото шоу предизвика смут в... прочети още »
30.03.201218:14

Шега с екстази руши реномето на Мадона

На един от последните си концерти поп кралицата Мадона си навлече не добри коментари по свой адрес, шегувайки се с публиката по доста несполучлив начин. Мадона попитала тълпата "Виждала ли е Моли?", което в САЩ е нарицателно за екстази. Това доведе до вълна от осъдителни коментари от почитатели и колеги на звездата. Така... прочети още »
30.03.201217:01

Роби Уилямс:"Правехме много секс и чакаме бебе!"

Чакането за британската поп звезда Роби Уилямс и жена му Айда Фийлд приключи. Звездата от "Take That" написа в своята официална страница, че със съпругата му са в щастливо очакване на бебе. Вижте точното съобщение тук. Роби споделя: "От известно време пазя тайна от всички вас... Аз и Айда ще ставаме мама и татко тази... прочети още »
30.03.201215:46

72 български града се включват в "Часът на Земята"

На 31 март, от 20.30 до 21,30 часа българско време, за пета поредна година ще се проведе инициативата "Часът на Земята". В много градове по целия свят хората ще загасят осветлението и ще прекарат един час на свещи. В България 72 града са заявили участие в акцията и ще изключат светлините на обществените сгради за 1 час. Радио FM+ е... прочети още »
30.03.201213:38

Поп легендите Duran Duran на EXIT Festival!

Поредната легендарна група потвърди участието си на EXIT Festival 2012! На 12-ти юли, след дълго отсъствие от европейската сцена, иконата на поп музиката Duran Duran се завръща в Сърбия, за да подлуди от радост феновете си и да представи новия си албум - "All You Need Is Now". Duran Duran не са имали концерт в Източна Европа от... прочети още »
30.03.201213:21

Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито пак близнаци

Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито ще участват в продължение на популярната комедия от 80-те с тяхно участие "Близнаци". В нея двамата актьори, визуално пълни противоположности, играят мъже, които изненадващо научават, че са близнаци, разделени при раждането. Сюжетът на новия филм ще проследи как те откриват, че всъщност има и... прочети още »
30.03.201212:56

Джим Кери ще се жени

Актьорът Джим Кери явно не обича самотата и планира в най-скоро време да предложи брак на приятелката си - 30-годишната Анастасия Виткина. "Джим е абсолютно луд по Анастасия и смята да й предложи. Той не може да бъде по-щастлив, отколкото е сега", разказа близък на актьора източник. Джим Кери има зад гърба си два брака и повече... прочети още »
30.03.201208:49

Фейсбук с нов облик

  От днес всички страници във Facebook ще бъдат обновени автоматично от администратора. Вчера изтече срокът, в който всеки потребител на социалната мрежа можеше да направят това сам. Според новия формат във всеки профил ще се появява т.нар. „таймлайн”, на който ще се подреждат хронологично всички снимки, коментари и... прочети още »
29.03.201217:02

5 урока за икономиката от филма "Игрите на глада"

Филмовата адаптация на романа на Сюзан Колинс "Игрите на глада" се нареди на трето място в класацията за най-добър дебют. Фантастичната лента събра над 155 милиона долара за един уикенд само в САЩ. Очевидно икономическата част на филма работи добре и всички ангажирани с проекта могат да са сигурни, че ще последват екранизации и... прочети още »
29.03.201215:33

Брадли Купър и Зоуи Салдана се разделиха

Брадли Купър и Зоуи Салдана се разделиха, съобщават американски медии. 37-годишният актьор, който се запозна с 33-годишната красавица миналата година, докато снимаха филма "Words", решили да прекратят връзката си, продължила само три месеца, съобщават запознати източници. "Те определено вече не са заедно", разкри... прочети още »