Новини

10.01.201209:14

Джони Деп си купи имение във Великобритания

Актьорът Джони Деп си купи имение в Норфолк. "Селската" къща разполага с 13 спални, гараж, конюшни и 12 бани. Все още не е потвърдено дали актьорът, приятелката му Ванеса Паради и двете им деца Лили Роуз и Джак ще живеят заедно в имението. Припомням ви, напоследък зачестиха слуховете, че една от любимите холивудски двойки, които... прочети още »
10.01.201207:13

Французин със забрана да се доближава до актрисата Кирстен Дънст

Американски съдия наложи три-годишна забранителната заповед на френски фен да се доближава до актрисата Кирстен Дънст. Съдията се произнесе, че фенът трябва да бъде държан надалеч от актрисата, както и от нейната майка. Срещу 51-годишният Жан-Кристоф Прюдон има временна забранителна заповед да не се доближава до нея и дома й, след като... прочети още »
09.01.201215:50

Нов начин да победите стреса с българска рецепта

Между 2 срещи, 4 телефонни разговора и 1 изпуснато такси, продължаваме да се чудим как все още не сме изгубили разсъдъка си. Натовареното ежедневие не ни оставя и миг свободно време, което да отделим на здравето и духа си, а процентът на млади хора, които страдат от сърдечни проблеми нараства непрекъснато. Ето защо се зарадвахме да се... прочети още »
09.01.201210:53

"В метрото без панталони" - снимки и видео

"В метрото без панталони" е традиционна инициатива, която се провежда за 11-а поредна година в Ню Йорк, както и в още 59 града от 27 страни. Стотици хора по цял свят взеха участие в акцията "В метрото без панталони", организирана от група активисти от Improv Everywhere. Организаторите на подобни акции... прочети още »
09.01.201210:17

Сиена Милър ще става майка

Холивудската звезда Сиена Милър очаква първото си дете. 30-годишната актриса е бременна Том Стъридж, който е с четири години по-млад от самата нея, съобщава lifestyle.bg. Двамата се срещат едва от няколко месеца, но споделят, че са много щастливи от новината. Сиена започна да се вижда с Том няколко месеца след като се раздели с Джъд Лоу.... прочети още »
09.01.201209:25

Нина Добрев навършва 23 години

Днес рожден ден има най-известната актриса от български произход в Холивуд. Нина Добрев, която се прочу с участието си в "Дневниците на вампира", става на  23 години. Нина Добрев(а) е родена в София, но е едва на две години, когато емигрира заедно със семейството си в Торонто. От малка се занимава с танци, гимнастика, театър,... прочети още »
09.01.201208:48

Кейт и Уилям на световната премиера на "War Horse"

Кейт Мидълтън днес празнува 30-ия си рожден ден. В навечерието на празника кралската двойка отиде на световната премиерата на най-новия филм на Стивън Спилбърг "Боен кон" (War Horse) в Лондон. На премиерата бяха поканени и 600 военнослужещи и ветерани, както и техните семейства. Спилбърг посочи, че присъствието на Кейт и Уилям... прочети още »
09.01.201206:35

Кейт Мидълтън навършва 30 години

Днес съпругата на принц Уилям Катрин Мидълтън има рожден ден. Кейт ще отпразнува 30-та си годишнина, а празненството се подготвя от принц Хари и сестрата на Кейт Пипа. Партито ще бъде в стил 80-те години на 20 век, за да се отдаде чест към времената, в които е родена съпругата на Уилям. От Бъкингамския дворец обаче уточниха, че празникът на... прочети още »
08.01.201212:51

Вижте събитията от седмицата в снимки

Актьорът Брад Пит се придвижва с помощта на бастун, след като разкъсал връзки в коляното. Не се съобщава как точно се е случил инцидентът със звездата.  Първо папараци заснеха актьорът да излиза от възстановителен център в LA, а снощи Брад си помагаше с бастуна, докато приемаше специалната награда от председателя на журито на... прочети още »
08.01.201211:11

Бионсе роди момиченце

Бионсе (Beyoncе) и рапърът Шон Картър, по известен като Jay Z, се сдобиха с първата си дъщеря в събота вечер. Малката Айви Блу Картър (Ivy Blue Carter) се е появила на бял свят чрез планирано цезарово сечение в болница в Ню Йорк. Засега се знае само, че раждането е минало без проблеми и майката и бебето са добре. Светските медии в щатите... прочети още »
08.01.201211:08

"Меланхолия", Дънст и Пит с награди на критиците

Апокалиптичната, психологическа драма "Меланхолия" бе избрана за най-добър филм на годината от Националното дружество на филмовите критици, което определи Кирстен Дънст и Брад Пит за съответно най-добри актриса и актьор. Ларс фон Триер обаче не успя да спечели наградата за най-добра режисура, която бе присъдена на Терънс Малик и... прочети още »