Новини

11.01.201221:07

Новият албум на Мадона ще се казва "МDNА"

Мадона разкри заглавието на дванадесетия си студиен албум, озаглавен "MDNА", този следобед в интервю за британския тв водещ Греъм Нортън. Тя също така потвърди, че ще започне ново турне по-късно тази година. "Едно момиче трябва да си изкарва прехраната, но в интерес на истината се наслаждавам. Турнето е най-възнаграждаващата... прочети още »
11.01.201219:06

Холи Бери се сгоди за Оливие Мартинес

Най-горещият слух в Холивуд от седмица насам е евентуалният годеж на актрисата Холи Бери (Halle Berry) с колегата й Оливие Мартинес (Olivier Martinez). Новината потвърди бижутер, който съобщи пред списание "People", че френският актьор е купил от него годежен пръстен. Скъпото бижу било украсено с диаманти и смарагди. Преди дни... прочети още »
11.01.201212:25

Риана прави дует с Черил Коул

Певицата Риана ще има специално участие в новия албум на британската поп звезда Черил Коул, съобщават американските медии. Изпълнителката на "Man Down" споделила, че е почитателка на европейската си колежка и би искала двете да запишат няколко парчета за третия албум на Коул, който вероятно ще излезе през март. "Тази година... прочети още »
11.01.201209:55

Джъстин Тимбърлейк възражда MySpace

Panasonic реши да се възползва от бума на социалните мрежи като ще разчита на партньорство със залязващата социална платформа MySpace, пише интернет сайтът VentureBeat, предава dnevnik.bg. Идеята е да се възроди услугата MyspaceTV, която позволява потребителите да чатят помежду си, да споделят шоута и интернет видео. За популяризиране на... прочети още »
11.01.201209:43

Безплатно БГ кино в петък в Одеон

С безплатни прожекции на наградените филми от 30-ия фестивал "Златна роза" ще бъде отбелязан Денят на българското кино - 13 януари. Празникът е в кино "Одеон", предаде БТА. Прожекциите започват в 14 ч. с "Love.net" - с награда за най-добра актриса - на Лилия Маравиля, за най-добър сценарий - на Нели Димитрова,... прочети още »
10.01.201211:43

Jay-Z съобщи с песен, че преди раждането Бионсе е имала тежък...

Рапърът Джей Зи (Jay-Z) издаде чисто нова песен, с която отпразнува появата на своята дъщеря от певицата Бионсе. От текста на песента "Glory"става ясно, че двойката от години се е опитвала да има дете, предаде "Ройтерс". Песента се появи за първи път в социалния уебсайт на Джей Зи LifeandTimes.com след раждането в... прочети още »
10.01.201210:50

Цветове, дни от седмицата и обзавеждане вдъхновяват звeздите за...

След като R&B дивата Бионсе роди дъщеричка, която с мъжа си Jay-Z кръстиха Синята Айви (Blue Ivy), решихме да потърсим и други "артистични" имена, които известните избират за децата си. 1) Момченцето на певицата Ашли Симпсън (на снимката вдясно) носи името на най-бедния квартал в Ню Йорк - Бронкс, а фамилията му е Маугли... прочети още »
10.01.201209:50

Номинации на гилдията на режисьорите в Холивуд

Американската Гилдия на режисьорите обяви номинациите за ежегодната си награда – това са Уди Алън (на снимката) за "Полунощ в Париж", Мартин Скорсезе за  "Хюго", Дейвид Финчър за "Мъжете, които мразеха жените" , Александър Пейн за "Потомците" и фаворитът на Златните глобуси французинът Мишел... прочети още »
10.01.201209:37

На почивка от дигиталните технологии

Нов вид туристически пакет – дигитална детоксикация или по друг начин казано - пречистване от "отровата" на новите технологии, се предлага на карибския архипелаг Сейнт Винсент и Гренадини (на снимката) , съобщи сайтът mashable.com, предава dnevnik.bg. Местните власти отправят към гостите предизвикателството да забравят... прочети още »
10.01.201209:14

Джони Деп си купи имение във Великобритания

Актьорът Джони Деп си купи имение в Норфолк. "Селската" къща разполага с 13 спални, гараж, конюшни и 12 бани. Все още не е потвърдено дали актьорът, приятелката му Ванеса Паради и двете им деца Лили Роуз и Джак ще живеят заедно в имението. Припомням ви, напоследък зачестиха слуховете, че една от любимите холивудски двойки, които... прочети още »
10.01.201207:13

Французин със забрана да се доближава до актрисата Кирстен Дънст

Американски съдия наложи три-годишна забранителната заповед на френски фен да се доближава до актрисата Кирстен Дънст. Съдията се произнесе, че фенът трябва да бъде държан надалеч от актрисата, както и от нейната майка. Срещу 51-годишният Жан-Кристоф Прюдон има временна забранителна заповед да не се доближава до нея и дома й, след като... прочети още »