Новини

24.01.201211:31

Арета Франклин няма да се омъжва

Легендата на соул музиката, 69-годишната Арета Франклин, в крайна сметка няма да се омъжва за своя дългогодишен приятел Уилям Уилкърсън, както бе съобщила в началото на месеца. "Уил и аз мислим, че май малко избързваме. Има доста неща, които не сме обмислили съвсем", казва Арета в комюнике, разпространено от нейния агент в Ню... прочети още »
24.01.201210:40

Versace показа колекция пролет-лято 2012 в Париж - галерия

Донатела Версаче се завърна на сцената на висшата мода след осемгодишно прекъсване, предадоха световните агенции. В Париж знаменитата модна къща представи модели от колекцията си за висша мода пролет-лято 2012 във френската столица. Модното шоу събра звезди от световния шоубизнес и киното. Разгледайте снимките в галерията. Донатела... прочети още »
24.01.201208:54

Обявяват номинациите за Оскар

Днес следобед българско време в Холивуд актрисата Дженифър Лоурънс и актьорът и продуцент Том Шерак ще обявят номинациите за Оскар. Церемонията ще се състои в Самюел Голдуин Тиътър в Беверли Хилс, където ще бъдат разкрити претендентите в 10 от общо 23 категории на престижните награди. Гласуването за тях ще приключи официално на 21... прочети още »
23.01.201213:03

"Подземен свят: Пробуждане" e лидер в световния боксофис

"Подземен свят: Пробуждане" оглави боксофис класацията в Северна Америка. Четвъртият филм от вампирската сага спечели  25,4 милиона долара приходи в премиерния си уикенд. Кейт Бекинсейл изпълнява главната роля на вампир, който оглавява битката срещу хората, опитващи се да изтребят нейния вид. Бюджетът на триизмерния филм е... прочети още »
23.01.201212:54

"Златните малинки" ще бъдат раздадени на 1 април

За първи път отличията за най-лошите постижения в киното,"Златните малинки", ще бъдат раздадени на 1 април. До този момент "анти-Оскарите" се връчваха 24 часа преди престижните златни статуетки на американската филмова академия. Учредителят на приза Джон Уилсън и останалите членове на организационния комитет отдавна... прочети още »
23.01.201212:15

Не секси бельо за тийнейджърки показаха на панаир в Париж

В Париж се проведе панаир на бельото, на който водещи модни марки показаха най-новите си предложения за този сезон. Дизайнерите наблягат на силно изрязани модели, обсипани с дантела. Преобладаващите цветове отново са бяло, черно и червено, както и леопардовите принтове - на снимката. Тийнейджърките, намиращи се в периода между последната си... прочети още »
23.01.201211:50

Ванеса Паради: Не вярвам в брака и в сродните души

Френската актриса Ванеса Паради не вярва в сродните души. 39-годишната звезда, чиято 14-годишна връзка с Джони Деп, според слуховете, е на път да се разпадне, говори за любовта при представянето на новия си филм "Cafe De Flore". Ванеса разкри, че не вярва в брака и в сродните души, защото "ако загубиш сродната си душа, всичко... прочети още »
23.01.201207:22

Настъпи годината на Водния Дракон

Настъпи годината на Водния Дракон. Драконът е единственото митично същество в китайския зодиак и е смятан за най-могъщото същество и представител на небето. Китайците вярват, че има пет елемента, които формират същността на Вселената - металът, дървото, водата, огънят и земята. Водата носи пари и предвещава положителна година. Годините на... прочети още »
21.01.201218:29

Спайс Гърлс може би се събират за Олимпийските игри в Лондон

Новината, че певиците от Спайс Гърлс (Spice Girls) обмислят събиране за Олимпиадата в Лондон през 2012 г. се появи преди време и все още никой нито е потвърдил, нито е отрекъл евентуалното събитиe. Вестник "Daily Mail" твърди, че всички с изключение на Виктория Бекъм, в миналото известна като Пош Спайс, са за идеята за концерт на... прочети още »
21.01.201217:41

Хайди Клум и Сийл се развеждат

Пореден звезден развод! Една от най-симпатичните двойки от света на шоубизнеса, която всяка година подновяваше брачния си обед, семейството на манекенката Хайди Клум (Heidi Klum) и певеца Сийл (Seal) се разпадна. Според информацията на TMZ, разводът е по искане на Клум. Манекенката, която има три деца от Сийл, е посочила като причина за... прочети още »
21.01.201214:33

Симеон II и доня Маргарита честват златна сватба

Техни Величества Цар Симеон ІІ и Царица Маргарита празнуват днес златна сватба, съобщиха от пресслужбата на бившия премиер. От половин век Царското семейство е красиво свидетелство за хармония и уважение, се казва в съобщението. В него се уточнява, че царското семейство ще отпразнува юбилея си в тесен семеен кръг, без официално тържество,... прочети още »