Новини

26.07.201112:34

$ 40 милиона иска Джей Ло, за да журира в American Idol

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez), която съвсем наскоро навърши 42 години, най-вероятно отново ще журира музикалното състезание American Idol. Латино дивата ще направи това срещу "скромния" хонорар от близо 40 милиона долара! Певецата, която миналата седмица обяви, че се развежда със съпруга си Марк Антъни, изплаши телевизионните... прочети още »
26.07.201112:11

Виж новите прически на Кейти Пери и Робърт Патисън

Робърт Патинсън (Robert Pattison) се появи в уникален блясък на представянето на "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" на фестивал в калифорнийския Сан Диего. Англичанинът се носи с пънк прическа, като косата му е почти обръсната от едната страна на главата. За щастие на всички естети, това няма да е трайната визия на... прочети още »
26.07.201111:27

Katy B: "Най-свежият глас на дансинга!"

Супер успешният дебютен албум на Katy B,  "On A Mission” е номиниран за най-престижната британска музикална награда Mercury Music. Албумът на 22 годишната английска певица е на пазара от април. Медиите определят "On A Mission”, като дебюта на годината в UK. Ето и част от коментарите: "Katy B се утвърждава... прочети още »
26.07.201110:38

"Капитан Америка" излиза на 29 юли

"Капитан Америка" измести последната серия от сагата за Хари Потър от челното място в бокс офис класацията на Северна Америка. Новият холивудски блокбъстър "Капитан Америка: Първият отмъстител", с участието на Крис Еванс в образа на патриотичния идол, събра 65 милиона и 800 хиляди долара за първия си уикенд. Магията на... прочети още »
26.07.201110:09

Мега концерт в памет на Майкъл Джексън

Семейството на Майкъл Джексън обяви организирането на концерт в Кардиф, Уелс, в негова памет, в който трябва да участват плеяда звезди. Спектакълът е предвиден за 8 октомври на стадион Милениум. Той ще продължи около 4 часа и ще бъде предаван пряко по телевизията в близо 30 страни. Списъкът на участниците ще бъде оповестен на 3 август,... прочети още »
26.07.201108:46

Изпращат Amy Winehowse в тесен семеен кръг

Певицата Ейми Уайнхаус (Amy Winehowse), която почина в края на миналата седмица, ще бъде погребана днес в тесен семеен кръг, предаде АП. Времето и мястото на церемонията не бяха съобщени. Родителите Мич и Джанис Уайнхаус съобщават само, че са благодарили на почитателите й за подкрепата. На снимката e семейството на звездата пред мемориала... прочети още »
25.07.201112:49

Противозачатъчно за мъже скоро на пазара

Хормонални противозачатъчни таблетки за мъже са на път да се появят на пазара, съобщава  New York Times. Хапчето за мъже ще замени частично необходимостта от употреба на презерватив при сериозна връзка. Противозачатъчното за мъже е разработено на същия принцип като таблетките за жени - въздейства на хормоналните нива, благодарение на... прочети още »
25.07.201111:08

Дженифър Лопес навърши 42 години

Музикалната икона Дженифър Лопес загърби проблемите си в личен план и отпразнува 42-я си рожден ден в Маями, щата Флорида. Изпълнителката на "I'm Into You" по-рано през месеца стъписа феновете си, като съобщи, че тя и съпругът Марк Антъни се развеждат - на снимката през месец май, все още заедно(Getty Images/Guliver photo).... прочети още »
25.07.201110:40

Чакат се подробностите около смъртта на Amy Winehouse

Датата за извършването на съдебномедицинска експертиза по случая със смъртта на певицата Ейми Уайнхаус ще бъде оповестена днес, се съобщава в комюнике на полицията в Лондон. Докато резултатите не станат готови, точните причини за смъртта на певицата остават неясни. Полицията отбеляза, че за момента е неуместно да се спекулира около... прочети още »
24.07.201111:19

Радио FM+ почита Amy Winehouse в ефира си

Днес, неделя - 24 юли, само ден след като се разбра, че Amy Winehouse е починала в дома си в Лондон, ефирът на Радио FM+ ще почете певицата! През целия ден ще звучат изпълненията и, които я направиха велика. Всички фенове пък могат да оставят своите послания по-долу: коментари, спомени, мисли или просто знак на почитание и смирение. В... прочети още »
24.07.201110:44

Почитатели слагат цветя пред дома на Аmy Winehouse

Опечалени фенове се събраха пред дома на Аmy Winehouse (Ейми Уайнхаус) в Лондон, за да поставят цвета в знак на почит към британската изпълнителка, която вчера беше открита мъртва. Скоро след смъртта на скандалната певица, британски медии съобщиха, че многобройни почитатели се събират в Северен Лондон, за да се сбогуват със звездата, чиито... прочети още »