Новини

19.07.201110:24

Най-скъпите градове в света за чужденци

Анголската столица Луанда е най-скъпият град в света за чужденци за втора последователна година, а най-евтино чужденците живеят в Карачи, Пакистан сочи проучване на консултанската компания Мърсър. Най-скъпи за чужденци след Луанда са Токио, столицата на Чад Нджамена, Москва и Женева. Българската столица София е на 169 място от общо 214... прочети още »
19.07.201109:35

Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Американският актьор Чарли Шийн, който бе изгонен от участие в сериала "Двама мъже и половина" през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, съобщи самият актьор и продуцентът на сериала. Той е вдъхновен от филма "Психотерапия" ("Anger management"), който... прочети още »
19.07.201108:28

Джей Ло ще пее на украинска сватба

Дженифър Лопес днес ще пее на сватба в Украйна, съобщава британският таблоид The Sun. Точният хонорар на певицата не се огласява. От The Sun обаче отбелязват, че Джей Ло не приема покана за изяви на частни партита за по-малко от 1 млн. долара на ръка. Не се съобщава и кой е богатият украинец, по чиито възможности е да си поръча... прочети още »
19.07.201108:21

Черил Коул "трие" Ашли от живота си

Британската певица Черил Коул, която по-рано през месеца реши да даде втори шанс на бившия си съпруг Ашли, взе решение да "разкара" футболиста от живота си и да отгърне на следващата страница. Изпълнителката на "Parachute" най-после взела решение и наредила на спортиста да изтрие от указателя си телефонния й номер, след... прочети още »
19.07.201108:11

Феновете на Бионсе изненадаха клиенти на хипермаркет

Клиентите на хипер марикет в САЩ бяха изненадани докато се разхождаха между рафтовете, когато фенове наводниха магазина за флаш моб. Водени от Тодрик Хол, бивш "American Idol", който изоставя червената си количка и започва да танцува с движенията от “End of Time”. Танцуващите постоянно се увеличават, като... прочети още »
19.07.201107:26

Никол Шерцингер отрече да е сгодена за Хамилтън

Американската певица, танцьорка и актриса Никол Шерцингер опроверга слуховете, че е сгодена за пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, въпреки че редица таблоиди по-рано съобщиха новината, позовавайки се на нейния баща. Алфонсо Валиенте – бащата на музикалната звезда, наскоро даде интервю за британския "Дейли Мейл", в което... прочети още »
19.07.201107:16

Роби Уилямс приет в болница с хранително отравяне

Британският певец Роби Уилямс беше приет в болница в края на миналата седмица. Изпълнителят трябваше да изнесе концерт заедно с групата си Take That в Копенхаген, но шоуто беше отменено, тъй като Роби трябвало да бъде приет по спешност в болницата. Там той беше диагностициран с хранително отравяне, след като станало ясно, че е консумирал... прочети още »
18.07.201114:44

Една пица Аврил Лавин, моля!

Kанадската певица Аврил Лавин заяви пред сп. "Лайв", че съгражданите от родното й градче Напани в провинция Онтарио били толкова горди с нея, че кръстили вид пица на нейно име. Пицарията в центъра на града удостоила звездата с особената чест, защото когато била ученичка, много често се хранела... прочети още »
18.07.201114:31

Gravity Co. обявиха Electric Tour

Лято’2011 за Gravity Co.ще бъде маркирано от три мащабни концерта – в Пловдив (20 юли), Варна (24 юли) и Бургас (26 юли). Electric Tour ще стартира в „Конюшните на царя” в града под тепетата и ще вмъкне летните театри в парти програмата на феновете по морето. Освен участия в престижни фестивали по света и у нас... прочети още »
18.07.201114:26

Седем български филма са в програмата на Сараево филм фест

17 - ият филмов фестивал в Сараево ще се проведе от 22 до 30 юли 2011, съобщиха от Националния филмов център. Основният акцент в състезателната програма са филми от Югоизточна Европа – Австрия, Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Кипър, Косово, Македония, Малта, Румъния, Сърбия, Словения, Турция, Унгария, Хърватия, Черна... прочети още »
18.07.201113:45

Защо се развеждат Дженифър Лопес и Марк Антъни?

Новината, че Дженифър Лопес се развежда с Марк Антъни изненада мнозина, но вече се тиражират и четири причини за тази крайна мярка, съобщава италианското издание на сп. "Венити феър". Снимки: Getty Images/Gulliver Photos Първата версия е, че Марк Антъни се разгневил страшно много, когато на яве се появили... прочети още »