Най-популярните статии на fmplus.net през февруари

Смъртта на певицата Уитни Хюстън потресе целия свят и очаквано се превърна в най-популярната тема за вас. Версията за кончината на звездата, която бе открита във ваната на хотелската си стая в LA, се превърна в тема номер за миналия месец. Животът на изпълнителката, с която се простихме на 12 февруари, премина от върха на славата до дъното в личния живот, белязан от наркотици и домашно насилие.

Наградите "Грами", които се проведоха един ден, след като 48-годишната Хюстън бе открита мъртва, естествено преминаха под знака на нещастното събитие. Присъстващите се помолиха за Уитни, а зрителите изгледаха вечния хит на музикалната легенда "I Will Always Love You". Британската изпълнителка Адел триумфира на музикалните награди с 6 грамофончета, а американската рок група Foo Fighters я последва с 5 награди. Именно новината, че Адел слиза от сцената за 5 дни, а не за 5 години, както пишеха таблоидите, привлече вниманието на голям брой наши читатели и публикацията заема четвърто място в Топ 10.

Естествено Оскарите се оказаха по-любопитни - новините за най-престижните награди в света на киното завоюваха трето и четвърто място в топ 10 на най-популярните теми.  Хората най-много се развълнуваха от третия "Оскар" на Мерил Стрийп, огромното деколте на актрисата и певица Дженифър Лопес, както и удивителната прилика между френския продуцент Томас Лангман ("Артистът") и покойния актьор Питър Лори.

Топ 10 на най-четеното от вас допълват новините за "кралското" шоу на Мадона на финала на Super Bowl, класациите на най-добре изглеждащите звезди на "БРИТ 2012", както и на наградите "Грами".

Авторските снимки на Бионсе и Джей Зи на тяхната малка дъщеричка Блу Айви, както и репортаж от предпремиерата на новата БГ комедия "Корпус за бързо реагиране", привлякоха вниманието на мнозина от вас.

Свързани новини

Ето го новия видеоклип на Адел

15.10.2021

Много новости около Адел

09.08.2021

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Top 10 на хитовете на FM+ от 2015 година

29.12.2015

Robbie Williams кани Adele в албума си?

25.03.2013