Българските "Женени с деца" се казват семейство Бикови

От март известният американски комедиен сериал "Женени с деца" ще има своя българска версия в ефира на "Нова телевизия", която ще се казва "Женени с деца в България". Еквивалент на семейството на Ал и Пеги Бънди ще бъдат Жоро и Цвети Бикови, съобщиха от телевизията.

Авторите обещават семейство Бикови да са най-забавното и колоритно семейство в родния ефир - да се "карат, обиждат, да воюват помежду си, но винаги ще си прощават и истински ще се обичат".

Семейство Бикови са герои, които споделят един покрив от повече от 15 години. Той мисли, че тя е мързелива, а тя, че той е загубеняк. Конфликтите им са всекидневни, но държат един на друг и наистина се обичат. Децата на "Женени с деца в България" са две - дъщерята Сиси и синът Боби. Петият член на семейството е кучето Цезар.

От телевизията пазят в тайна кои ще са актьорите, които ще влязат в ролите на семейство Бикови, но подсказват, че в образа на Жоро Биков ще се превъплъти човек, който в реалния живот не е женен, но има една 11-месечна дъщеря. Завършил е Италианския лицей, а кариерата му на сцена започва в Сатиричния театър и продължава с участия в телевизионни предавания, американски, френски и италиански продукции, както и в исторически филм на Би Би Си за Ханибал.
Актрисата, която ще играе неговата екранна парньорка Цвети Бикова, е омъжена и има 8-годишна дъщеря. Играе на сцените на Народния театър, Театъра на Българската армия, театър "Сълза и смях", но участва и в различни кинопродукции, телевизионни сериали и предавания, допълват от медията.

Дъщерята на Бикови също е професионална актриса, завършила училище по изобразително изкуство преди да влезе в НАТФИЗ. Вече е играла ролята на прелъстителка на малкия екран, а скоро предстои и дебютът й на голям екран в нов български филм, подсказват от "Нова телевизия".

В образа на нейния брат Боби ще влезе 13-годишно момче със завидната 8-годишна актьорска кариера зад гърба си във филми, телевизионни предавания и реклами.

За ролята на кучето Цезар ще се грижи голдън ретривър, дресиран в специално училище за кучета.

Известните актьорски лица в продукцията са Александра Сърчаджиева и Любомир Ковачев ("Забранена любов", "Чужденецът") - те ще бъдат част от екипа на сериала. Те ще играят съседското семейство Дора и Мишо Николови, които в оригиналния сериал се наричат семейство Дарси.




 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023