Новини

22.03.201108:57

Мел Би е бременна с третото си дете

Британската певица Мелани Браун, известна още като Мел Би, която има две деца- 12-годишната Финикс и тригодишната Енджъл, е бременна с третото си дете, съобщават американските медии. Тридесет и петгодишната звезда на групата "Спайс Гърлс" очаква първото си дете от съпруга си Стивън Белафонт да се роди това лято. "Много сме... прочети още »
22.03.201108:20

Арнолд Шварценегер се завръща на екран

След като излезе от политиката, Арнолд Шварценегер се завръща на екран. Новият му проект е телевизионен сериал. Той няма да е свързан с поредицата "Терминатор", но засега сюжетът се пази в тайна. Шварценегер ще разкрие проекта си в началото на идния месец по време на фестивала в Кан. В началото на тази година мандатът на... прочети още »
22.03.201108:12

Шакира се мести в Испания при Пике

Колумбийската поп-дива Шакира възнамерява да се премести да живее в Испания, за да могат тя и възлюбеният й Жерар Пике да прекарват повече време заедно. По информация на испанската преса, певицата и футболистът на Барселона вече дори търсят подходящо любовно гнездо в столицата на Каталуня. Любовта между двамата пламна по време на Световното... прочети още »
22.03.201107:21

Лейди Гага ще спи в легло-яйце

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага прави ремонт за близо два милиона долара, водена от желанието си да превърне апартамента си в Ню Йорк в храм на сценичната си личност, съобщи Контактмюзик. Една от новите придобивки на певицата ще бъде легло, като яйцето, от което тя се "излюпи" на церемонията по връчването на наградите... прочети още »
21.03.201116:01

TRON: Legacy RECONFIGURED, колекция с ремикси на оригиналния...

На 5 април Walt Disney Records ще издаде TRON: Legacy RECONFIGURED, колекция с ремикси на оригиналния филмов саундтрак. Албумът ще бъде в България от Анимато Мюзик. TRON: Legacy RECONFIGURED е еклектичен микс от признати диджеи, ремиксатори и продуценти от различни точки на света, всеки със совя собствен свеж поглед към парчетата от... прочети още »
21.03.201113:45

Пролетта е тук! Стегнете се с уникалните спининг курсове на Мано -...

Пролетта вече е тук. Ако искате да се чувствате свежи, слаби, стегнати и в хармония с тялото си, сега е моментът да започнете. Предлагаме ви едно групово аеробно занимание, изразяващо се в организирано каране на специално пригодени за случая колела на закрито наречени спинери. Спрингингът е перфектно упражнение за отслабване и стягане... прочети още »
21.03.201109:55

Кейт Мос иска Лед Цепелин за сватбени музиканти

Кейт Мос има цял списък с музиканти, които би желала да пеят на сватбата й, информира nme.com, цитирайки в-к "Сън”. Според информацията, бъдещата булка се надява да убеди Лед Цепелин, Кание Уест или Ролинг Стоунс да й станат сватбени музиканти. Освен тях Кейт е набелязала Дюран Дюран или Клаш. Доста амбициозно! Анонимен... прочети още »
19.03.201111:06

Порно сайтовете вече на адрес ".ххх"

Порно индустрията се сдоби със свой собствен домейн, предадоха Асошиейтед прес и ДПА. Всички сме чували за ".com" и ".org". Скоро в списъка на домейните ще влезе и ".xxx", който ще бъде запазен за порнографските сайтове. Решението бе взето от организацията, която регулира световната мрежа - Корпорацията за... прочети още »
19.03.201110:12

Джулия Робъртс и Том Ханкс заедно на снимачната площадка

Джулия Робъртс и Том Ханкс отново снимат заедно. Филмът се казва "Лари Кроун"(Larry Crowne), а Ханкс е един от създателите му. Актьорът го определя като "комедийна драма". Уволнен мениджър изведнъж се вижда с много свободно време и решава... отново да ходи на училище. Срещата с учителката обаче се оказва фатална за... прочети още »
19.03.201109:12

Първи снимки от "Островът" на Камен Калев

Първите снимки от заснемането на новия филм на Камен Калев "Островът” с участието на Летисия Каста и Туре Линдхарт, публикува cinefish.bg. Ето и основният екип зад "Островът" Режисьорът Камен Калев e завършил академията за киноизкуство “Ла Фемис” в Париж – Франция. Автор e на филма... прочети още »
19.03.201108:57

Зад сцената на "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part...

Звездите от приключенската сага говорят за последния филм "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2": прочети още »